Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Association of Dietetic Foods Industries of the EEC
Choose different methods for the preparation of food
Maintain the use of additives in food manufacturing
Manage the use of additives in food manufacturing
Oversee the use of additives in food manufacturing
Select way to heat food
Supervise the use of additives in food manufacturing
Use different methods to warm up food
Use food preparation techniques
Use reheating techniques
Use techniques for food preparation
Use techniques for reheating
Use techniques for the preparation of food

Traduction de «Use techniques for the preparation food » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
choose different methods for the preparation of food | use techniques for food preparation | use food preparation techniques | use techniques for the preparation of food

exploiter des techniques de préparation de produits alimentaires | utiliser des techniques pour préparer des produits alimentaires | exploiter des techniques pour préparer des produits alimentaires | utiliser des techniques de préparation de produits alimentaires


oversee the use of additives in food manufacturing | supervise the use of additives in food manufacturing | maintain the use of additives in food manufacturing | manage the use of additives in food manufacturing

gérer l’emploi d'additifs dans la production de denrées alimentaires


select way to heat food | use techniques for reheating | use different methods to warm up food | use reheating techniques

exploiter des techniques de réchauffage des produits | utiliser des techniques pour réchauffer les produits | utiliser des techniques de réchauffage des produits | utiliser des techniques pour faire remonter la température des produits


wastes from the preparation of drinking water or water for industrial use | wastes from the preparation of water intended for human consumption or water for industrial use

déchets provenant de la préparation d'eau potable ou d'eau à usage industriel


preparations of a kind used as infant food or for dieting or culinary purposes

préparations pour l'alimentation des enfants ou pour usages diététiques ou culinaires


Association of the Food Industries for Particular Nutritional Uses of the European Union [ Association of Dietetic Foods Industries of the EEC ]

Association des industries des aliments diététiques de l'Union européenne [ IDACE | Association des industries des aliments diététiques de la CEE ]


wastes from waste management facilities, off-site waste water treatment plants and the preparation of water intended for human consumption and water for industrial use | wastes from waste treatment facilities, off-site waste water treatment plants and the water industry

déchets provenant des installations de traitement des déchets,des stations d'épuration des eaux usées hors site et de l'industrie de l'eau


Ordinance of 22 December 2000 on the Use of Veterinary Medicines on Animals used for Food Production

Ordonnance du 22 décembre 2000 sur l'emploi de médicaments vétérinaires pour les animaux destinés à l'obtention de denrées alimentaires


Group of Governmental Experts to Prepare the Review Conference of the States Parties to the Convention on Prohibitions or Restrictions on the Use of Certain Conventional Weapons Which May be Deemed to be Excessively Injurious or to Have Indiscriminate Eff

Groupe d'experts gouvernementaux appelé à préparer la Conférence des Parties chargée de l'examen de la Convention sur l'interdiction ou la limitation de l'emploi de certaines armes classiques qui peuvent être considérées comme produisant des effets trauma


CODEX General Standard for Irradiated Foods and Recommended International Code of Practice for the Operation of Radiation Facilities used for the Treatment of Foods

Norme générale CODEX pour les aliments irradiés et code d'usages international recommandé pour l'exploitation des installations de traitement des aliments par irradiation
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(a) in the case of food or a beverage prepared by the authority, the total of all consideration paid or payable by the authority to purchase the food or beverage and the ingredients used in its preparation, to the extent that the consideration is a cost to the authority of the prepared food or beverage;

a) dans le cas d’un aliment ou d’une boisson préparé par l’administration, le total des contreparties payées ou payables par elle pour l’achat de l’aliment ou de la boisson et des ingrédients entrant dans sa préparation, dans la mesure où ces contreparties représentent un coût pour elle de l’aliment ou de la boisson;


(c) is tangible personal property that was acquired or imported, or brought into a participating province, by the authority for use as an ingredient in preparing food or beverages the supply of which by the authority is a promotional supply;

c) le bien est un bien meuble corporel qui a été acquis ou importé, ou transféré dans une province participante, par l’administration pour utilisation comme ingrédient dans la préparation d’aliments ou de boissons dont la fourniture par elle constitue une fourniture de promotion;


(c) is tangible personal property that was acquired or imported, or brought into a participating province, by the authority for use as an ingredient in preparing food or beverages the supply of which by the authority is a promotional supply;

c) le bien est un bien meuble corporel qui a été acquis ou importé, ou transféré dans une province participante, par l’administration pour utilisation comme ingrédient dans la préparation d’aliments ou de boissons dont la fourniture par elle constitue une fourniture de promotion;


15. A supply made by a public sector body of food or beverages to seniors, underprivileged individuals or individuals with a disability under a program established and operated for the purpose of providing prepared food to such individuals in their places of residence and any supply of food or beverages made to the public sector body for the purpose of the program.

15. La fourniture par un organisme du secteur public d’aliments ou de boissons aux aînés ou aux personnes défavorisées ou handicapées dans le cadre d’un programme mis sur pied et administré afin de leur offrir à domicile des aliments préparés, ainsi que la fourniture d’aliments ou de boissons effectuée au profit d’un organisme du secteur public dans le cadre du programme.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
4. A supply made by a charity of food or beverages to seniors, underprivileged individuals or individuals with a disability under a program established and operated for the purpose of providing prepared food to such individuals in their places of residence and any supply of food or beverages made to the charity for the purpose of the program.

4. La fourniture par un organisme de bienfaisance d’aliments ou de boissons aux aînés ou aux personnes défavorisées ou handicapées dans le cadre d’un programme mis sur pied et administré afin de leur offrir à domicile des aliments préparés, ainsi que la fourniture d’aliments ou de boissons effectuée au profit de l’organisme dans le cadre du programme.


It is completely unacceptable that there is no control over cloning techniques or over the food resulting from these techniques, which could be intended for human consumption.

On ne peut pas accepter qu’il n’y ait aucun contrôle sur les techniques de clonage ou sur les denrées qui sont issues de ces techniques et qui pourraient être destinées à l’alimentation humaine.


(ii) food of plant origin, when a non-traditional breeding technique not used for food production within the Union before 15 May 1997 is applied to the plant, if that non-traditional breeding technique applied to a plant gives rise to significant changes in the composition or structure of the food, which affect its nutritional value, how it is metabolised or the level o ...[+++]

ii) une denrée alimentaire d'origine végétale, lorsqu'une technique de reproduction non traditionnelle qui n'était pas utilisée pour la production de denrées alimentaires dans l'Union avant le 15 mai 1997 est appliquée à la plante, si l'application de cette technique entraîne des modifications significatives de la composition ou de la structure de la denrée alimentaire qui ont une influence sur sa valeur nutritive, sur la façon selon laquelle elle est métabolisée ou sur la teneur en substances indésirables;


(i) food of animal origin, when a non-traditional breeding technique not used for food production within the Community before 15 May 1997 is applied to the animal and food derived from the offspring of these animals;

(i) une denrée alimentaire d'origine animale, lorsqu'une technique de reproduction non traditionnelle qui n'était pas utilisée pour la production de denrées alimentaires dans l'Union avant le 15 mai 1997 est appliquée à l'animal, et une denrée alimentaire produite à partir des descendants de tels animaux;


However, foods thus obtained should neither include foods produced from animals or plants to which a non-traditional breeding technique was applied or foods produced from the offspring of such animals, nor foods to which a new production process is applied.

Cependant, les denrées alimentaires ainsi obtenues ne devraient pas contenir de denrées alimentaires produites à partir d'animaux ou de végétaux auxquels a été appliquée une technique de reproduction non traditionnelle ou de denrées alimentaires produites à partir de descendants de tels animaux, ni de denrées alimentaires auxquelles un nouveau procédé de production est appliqué.


Parliament noted the Council’s argument that the maximum permitted levels in Annex III are already laid down in Directive 88/388/EC, but believes that this in itself indicates that the justification for limiting the use of herbs and spices in prepared food is (still) insufficient.

Le Parlement prend note de l'argument du Conseil sur le fait que les teneurs maximales autorisées à l'annexe III ont déjà été établies dans la directive 88/388/CE, mais il estime que ce fait même prouve en soi que les limites pour l'utilisation des herbes et des épices dans les denrées alimentaires composées sont (toujours) insuffisantes.




datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'Use techniques for the preparation food' ->

Date index: 2021-01-21
w