Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Barm
Brewer's yeast
Brewers' dried grains
Brewers' yeast
Brewery yeast
Dried brewer's yeast
Dried grain
Dried spent brewer's grains
Dried spent grains
Dried yeast
Dried yeasts
Dry yeast
Top-cropping yeast
Yeast

Traduction de «dried brewer's yeast » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
dried brewer's yeast

levure de bière séchée [ levure de brasserie séchée ]


brewers' yeast [ brewery yeast | brewer's yeast ]

levure de bière [ levure de brasserie ]


yeast | barm | brewer's yeast

levure de bière | levure


top-cropping yeast | brewer's yeast

levure cultivée en surface


dried grain [ dried spent grains | dried spent brewer's grains ]

drèche sèche [ drèche séchée ]




brewers' dried grains

drèche | drèches séchées de brasserie


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Use in dry wines of fresh lees which are sound and undiluted and contain yeasts resulting from the recent vinification of dry wine

l’utilisation dans des vins secs de lies fraîches, saines et non diluées qui contiennent des levures provenant de la vinification récente de vins secs


Yeast torula dehydrated (IFN 7-05-534) is dried, non-fermentative yeast of the botanical classification Torulopsis that is separated from the medium in which it is propagated.

Levure de torula déshydratée (NIA 7-05-534) — levure séchée, non-fermentative, de la classe botanique des Torulopsis, qui est séparée de son milieu de culture.


Yeast irradiated dehydrated (IFN 7-05-529) is dried, non-fermentative yeast that has been subjected to ultraviolet rays in order to produce antirachitic potency.

Levure irradiée déshydratée (NIA 7-05-529) — levure non-fermentative séchée qu’on a exposée à des rayons ultraviolets pour lui donner des propriétés antirachitiques.


Yeast primary dehydrated (IFN 7-05-533) is dried, non-fermentative yeast of the botanical classification Saccharomyces that is separated from the medium in which it is propagated.

Levure primaire déshydratée (NIA 7-05-533) — levure séchée, non-fermentative, de la classe botanique des Saccharomyces, qui est séparée de son milieu de culture.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Yeast primary dehydrated (IFN 7-05-533) is dried, non-fermentative yeast of the botanical classification Saccharomyces that is separated from the medium in which it is propagated.

Levure primaire déshydratée (NIA 7-05-533) — levure séchée, non-fermentative, de la classe botanique des Saccharomyces, qui est séparée de son milieu de culture.


Yeast irradiated dehydrated (IFN 7-05-529) is dried, non-fermentative yeast that has been subjected to ultraviolet rays in order to produce antirachitic potency.

Levure irradiée déshydratée (NIA 7-05-529) — levure non-fermentative séchée qu’on a exposée à des rayons ultraviolets pour lui donner des propriétés antirachitiques.


Furthermore it considered that the specifications for ChromoPrecise® chromium yeast should include specifications for loss on drying and for chromium(VI) maximum content.

De plus, l’Autorité a estimé qu’il conviendrait que les spécifications pour la levure ChromoPrecise® incluent des spécifications relatives à la perte à la dessiccation et à la teneur maximale en chrome (VI).


Selenium-enriched yeasts produced by culture in the presence of sodium selenite as selenium source and containing, in the dried form as marketed, not more than 2,5 mg Se/g.

Levures enrichies en sélénium produites par culture en présence de sélénite de sodium comme source de sélénium et dont la teneur en sélénium, sous la forme déshydratée telle que commercialisée, est de 2,5 mg/g au plus.


Chromium-enriched yeast produced by culture of Saccharomyces cerevisiae in the presence of chromium(III) chloride as a source of chromium and containing, in the dried form as marketed, 230-300 mg of chromium/kg.

Levure enrichie en chrome produite par culture de Saccharomyces cerevisiae en présence de chlorure de chrome (III) comme source de chrome et contenant, sous sa forme déshydratée, telle que commercialisée, 230 à 300 mg de chrome/kg.


(3) Use in dry wines of fresh lees which are sound and undiluted and contain yeasts resulting from the recent vinification of dry wine

(3) L'emploi dans les vins secs de lies fraîches, saines et non diluées, qui contiennent des levures provenant de la vinification récente de vins secs.




D'autres ont cherché : brewer's yeast     brewers' dried grains     brewers' yeast     brewery yeast     dried brewer's yeast     dried grain     dried spent brewer's grains     dried spent grains     dried yeast     dried yeasts     dry yeast     top-cropping yeast     


datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

dried brewer's yeast ->

Date index: 2021-08-19
w