Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Apply colour grading
Applying colour grading
At grade junction
At-grade intersection
Beef Carcass Grading Regulations
Carry out colour grading
Draining asphalt
Fish grading operations performing
Grade crossing
Grade fish
Grade of weight
Grading by weight
Grading equipment maintaining
Hog Carcass Grading Regulations
Implement colour grading
Junction at grade
Lamb and Mutton Carcasses Grading Regulations
Livestock Carcass Grading Regulations
Livestock and Poultry Carcass Grading Regulations
Maintain grading equipment
Maintaining grading equipment
Open grade mix
Open-graded aggregate mixture
Open-graded bituminous mix
Open-graded bituminous mixture
Open-graded mix
Open-graded mixture
Perform fish grading operations
Performing fish grading operations
Pickles
Porous asphalt
Sauerkraut
Tending grading equipment
Tomato concentrate
Tomato paste
Veal Carcass Grading Regulations
Vegetable product
Vegetable pulp
Weight grade

Traduction de «grade sauerkraut » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
at grade junction | at-grade intersection | grade crossing | junction at grade

carrefour à niveau


grading equipment maintaining | maintaining grading equipment | maintain grading equipment | tending grading equipment

entretenir du matériel de triage


applying colour grading | implement colour grading | apply colour grading | carry out colour grading

appliquer un étalonnage colorimétrique


fish grading operations performing | performing fish grading operations | grade fish | perform fish grading operations

réaliser des opérations de triage de poissons


Livestock and Poultry Carcass Grading Regulations [ Livestock Carcass Grading Regulations | Beef Carcass Grading Regulations | Hog Carcass Grading Regulations | Lamb and Mutton Carcasses Grading Regulations | Veal Carcass Grading Regulations ]

Règlement sur la classification des carcasses de bétail et de volaille [ Règlement sur la classification des carcasses de bétail | Règlement sur la classification des carcasses de boeuf | Règlement sur le classement des carcasses de boeuf | Règlement sur la classification des carcasses de porc | Règlement sur le classement des carcass ]


open-graded mix [ open-graded mixture | open-graded bituminous mixture | open-graded aggregate mixture | porous asphalt | draining asphalt | open-graded bituminous mix | open grade mix ]

enrobé ouvert [ enrobé drainant ]




vegetable product [ pickles | sauerkraut | tomato concentrate | tomato paste | vegetable pulp ]

produit à base de légumes [ choucroute | concentré de tomate | pickles | pulpe de légume ]


Association of the Sauerkraut Industry and Similar Products in the EEC

Association de l'industrie de la choucroute et des produits similaires de la CEE


grade of weight | grading by weight | weight grade

catégorie de poids
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(3) Canada Choice is the name for the grade of sauerkraut that possesses a good normal kraut flavour; that possesses a fairly good light straw colour; that is reasonably crisp and reasonably firm; shreds fairly evenly when cut to approximately 1/16 inch in thickness and is fairly free from large pieces of core, heavy mid ribs, large pieces of leaves, blemishes and other defects.

(3) Canada de choix est le nom de la catégorie de la choucroute possédant une bonne saveur normale de choucroute, une couleur paille claire passablement bonne; elle est raisonnablement croustillante et raisonnablement ferme, elle se débite en lanières passablement uniformes lorsqu’elle est coupée à une épaisseur d’environ 1/16 de pouce et elle est passablement exempte de gros morceaux de trognons, nervures médianes épaisses, gros morceaux de feuilles, taches et autres défauts.


(2) Canada Fancy is the name for the grade of sauerkraut that possesses a good well developed kraut flavour; that possesses a uniform light straw colour; that is crisp and firm; shreds well when cut to approximately 1/16 inch in thickness and is practically free from large pieces of core, heavy mid ribs, large pieces of leaves, blemishes and other defects.

(2) Canada de fantaisie est le nom de la catégorie de la choucroute possédant une bonne saveur de choucroute bien marquée, une couleur paille claire uniforme; elle est croustillante et ferme, se débite bien en lanières lorsqu’elle est coupée à une épaisseur d’environ 1/16 de pouce et elle est à peu près exempte de gros morceaux de trognons, nervures médianes épaisses, gros morceaux de feuilles, taches et autres défauts.


w