Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Archival keeping quality
Archival quality
CONC
COQ
CWQC
Company wide quality control
Cost of non-conformance
Cost of non-quality
Cost of quality
Cost of quality control
KAM
Keep alive RAM
Keep alive memory
Keep alive random access memory
Keeping life
Keeping qualities
Keeping qualities
Keeping quality
Keeping quality
Keeping quality of horticultural produce
Non-quality costs
Quality assurance manual
Quality costs
Quality management manual
Quality manual
Storage life
TQC
TQM
Total quality
Total quality control
Total quality management

Traduction de «keeping qualities » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
keeping qualities

qualités de conservation | qualités de garde


keeping quality (1) | keeping qualities (2) | keeping life (3) | storage life (4)

conservabilité (1) | durabilité (2) | conservation (3)


archival quality | archival keeping quality

qualité d'archives


keeping quality of horticultural produce

qualités de conservation des produits horticoles




keeping quality

conservabilité [ aptitude à la conservation ]


keep alive random access memory | keep alive RAM | keep alive memory | KAM

mémoire vive d'anomalies | mémoire vive de diagnostic


cost of quality | CONC | COQ | cost of non-conformance | cost of non-quality | cost of quality control | non-quality costs | quality costs

coût d'obtention de la qualité | coût de la qualité | coût de la non-qualité | COQ


total quality management (1) | company wide quality control (2) | total quality control (3) | total quality (4) [ TQM (5) | CWQC (6) | TQC (7) ]

management de la qualité totale (1) | management total de la qualité (2) | management par la qualité (3) | management par la qualité totale (4) | gestion intégrale de la qualité (5)


quality manual | quality management manual | quality assurance manual

manuel qualité | manuel d'assurance de la qualité | manuel d'assurance qualité
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
The sustained terrorist threat keeps us aware that transport is both a target and an instrument of terrorism. Following the events of 11 September 2001, the EU reacted swiftly with legislation and quality control inspection regimes to enhance security in aviation and maritime transport. This acquis will be refined on the basis of experience. A level playing field needs to be stimulated where the cost of security measures is likely to distort competition. Security rules may need to be extended to land transport, including urban transpo ...[+++]

La menace terroriste qui persiste ne nous permet pas d’oublier que les transports sont à la fois une cible et un instrument du terrorisme. À la suite des événements du 11 septembre 2001, l’UE a réagi promptement par la voie législative et en adoptant des régimes d’inspection et de contrôle de la qualité afin de renforcer la sûreté dans les transports aérien et maritime. Cet acquis sera affiné en s’appuyant sur l’expérience. Il contient de favoriser des conditions d’égalité de concurrence dans les cas où le coût des mesures de sûreté est susceptible de fausser la concurrence. Il se peut que les règles de sûreté doivent être étendues aux t ...[+++]


The use of Calcium ascorbate (E 302) and Sodium alginate (E 401) as glazing agents would help enhancing the keeping quality of the prepacked, refrigerated unprocessed fruit and vegetables ready for consumption during their shelf-life and thus facilitating the availability and increasing the access to market of ready-to-eat fresh-cut fruit and vegetables.

L'utilisation d'ascorbate de calcium (E 302) et d'alginate de sodium (E 401) en tant qu'agents de glaçage permettrait d'augmenter la capacité de conservation des fruits et légumes non transformés et réfrigérés, prêts à la consommation et préemballés tout au long de leur durée de conservation et, partant, d'accroître la disponibilité et la commercialisation des fruits et légumes frais prédécoupés et prêts à consommer.


enhancing the keeping quality or stability of a food or improving its organoleptic properties, provided that the nature, substance or quality of the food is not changed in such a way as to mislead the consumer.

accroître la capacité de conservation ou la stabilité d’une denrée alimentaire ou améliorer ses propriétés organoleptiques, à condition de ne pas altérer la nature, la consistance ou la qualité de cette denrée d’une manière susceptible d’induire le consommateur en erreur.


enhancing the keeping quality or stability of a food or improving its organoleptic properties, provided that the nature, substance or quality of the food is not changed in such a way as to mislead the consumer.

accroître la capacité de conservation ou la stabilité d'un aliment ou améliorer ses propriétés organoleptiques, à condition de ne pas altérer la nature, la consistance ou la qualité de l'aliment d'une manière susceptible de tromper le consommateur.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
enhancing the keeping quality or stability of a food or improving its organoleptic properties, provided that the nature, substance or quality of the food is not changed in such a way as to mislead the consumer.

accroître la capacité de conservation ou la stabilité d'un aliment ou améliorer ses propriétés organoleptiques, à condition de ne pas altérer la nature, la consistance ou la qualité de l'aliment d'une manière susceptible de tromper le consommateur.


(c) enhancing the keeping quality or stability of a food or improving its organoleptic properties, provided that the nature, substance or quality of the food is not changed in such a way as to mislead the consumer.

(c) accroître la capacité de conservation ou la stabilité d’un aliment ou améliorer ses propriétés organoleptiques, à condition de ne pas altérer la nature, la consistance ou la qualité de l’aliment d’une manière susceptible de tromper le consommateur.


(c) enhancing the keeping quality or stability of a food or improving its organoleptic properties, provided that the nature, substance or quality of the food is not changed in such a way as to mislead the consumer;

(c) accroître la capacité de conservation ou la stabilité d’un aliment ou améliorer ses propriétés organoleptiques, à condition de ne pas altérer la nature, la consistance ou la qualité de l’aliment d’une manière susceptible de tromper le consommateur;


Quality assurance national reference points keep stakeholders informed about the framework’s activities, support and develop its work and help to evaluate its achievements.

Des points de référence nationaux pour l’assurance de la qualité tiennent informés les acteurs sur les activités du cadre de référence, développent et soutiennent l’exécution de son programme de travail et contribuent à évaluer ses résultats.


1. By 31 December 2005 at the latest, the Commission shall review the fuel specifications of Annexes III and IV with the exception of sulphur content and propose amendments, if appropriate, in keeping with current and future requirements of Community vehicle emission and air quality legislation and related objectives.

1. Au plus tard le 31 décembre 2005, la Commission réexamine les spécifications relatives aux carburants des annexes III et IV, à l'exception de la teneur en soufre, et propose le cas échéant des modifications en conformité avec les prescriptions actuelles et futures de la législation communautaire dans les domaines des émissions des véhicules et de la qualité de l'air et les objectifs connexes.


In effect, we do not feel that there is any other fair way to settle an issue which is so complex and, at the same time, so paradoxical. The complexity is caused by the implications for 15 different national situations, although all with exactly the same problems – maintaining a high-quality universal service and at least keeping levels of employment stable – and the paradoxical nature of the matter is mirrored in the contrasting elements of the reform proposed by the Commission.

En effet, nous ne croyons pas qu'il existe un autre moyen équitable de régler une question aussi complexe et en même temps aussi paradoxale, la complexité étant due aux répercussions sur quinze situations nationales différentes mais ayant toutefois des problèmes identiques : volonté de maintenir un service universel de qualité, et stabilité, au minimum, des niveaux d'emploi ; et l'aspect paradoxal se manifeste dans les règles de réforme contrastées proposées par la Commission.




datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'keeping qualities' ->

Date index: 2023-06-22
w