Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Alpha-contaminated material
Classification of contaminated material
Contaminated material keeping
Contaminated materials keeping
Contaminated sharp
Contaminated sharp material
Contaminated sharp object
Contamination exposure regulations
Dangerous and contaminated materials
Do not store flammable materials in front of furnace
Material order
Material requisition
Materials requisition
Production materials requisition
Put away pyrotechnical materials
Regulations concerning contaminated materials
Regulations concerning contamination exposure
Regulations regarding contaminated materials
Requisition note
Store contaminated materials
Store materials of pyrotechnics
Store pyrotechnic material
Store pyrotechnical materials
Stores requisition
Storing contaminated materials

Traduction de «store contaminated materials » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
contaminated materials keeping | storing contaminated materials | contaminated material keeping | store contaminated materials

stocker des matériaux contaminés


put away pyrotechnical materials | store materials of pyrotechnics | store pyrotechnic material | store pyrotechnical materials

stocker des matériaux pyrotechniques


regulations concerning contaminated materials | regulations regarding contaminated materials | contamination exposure regulations | regulations concerning contamination exposure

réglementation sur l’exposition à un environnement contaminé


classification of contaminated material

tri des matériaux contaminés


dangerous and contaminated materials

matières dangereuses et infectes


alpha-contaminated material

matériau ayant subi une contamination alpha


do not store flammable materials in front of furnace

ne pas déposer de matières inflammables près de la chaufferie


classification of contaminated material

tri des matériaux contaminés


contaminated sharp [ contaminated sharp object | contaminated sharp material ]

objet pointu ou tranchant contaminé [ objet tranchant ou piquant contaminé | objet acéré contaminé ]


production materials requisition [ material order | materials requisition | material requisition | requisition note | stores requisition ]

bon de sortie [ bon de sortie de magasin | bon de sortie de matières | demande de matières | bon de magasin | bon de réquisition ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(11) Every detergent, sanitizer or other chemical agent used in a registered establishment shall be properly labelled and stored and used in a manner that prevents contamination of meat products, ingredients, packaging and labelling material and of the surfaces with which they come into contact.

(11) Les détergents, assainisseurs ou autres agents chimiques utilisés dans l’établissement agréé sont correctement étiquetés et entreposés, et ils sont utilisés de façon à empêcher la contamination des produits de viande, des ingrédients, du matériel d’étiquetage et d’emballage ou des surfaces avec lesquelles ils entrent en contact.


(2) Every person who engages in the preparation, packaging, labelling, storing or other handling of a meat product or an ingredient, or who works in any area with food-contact surfaces and packaging materials in a registered establishment, shall adhere to hygienic practices while on duty to prevent contamination of meat products or ingredients and the creation of insanitary conditions.

(2) Les préposés à la préparation, à l’emballage, à l’étiquetage, à l’entreposage ou à toute autre activité de manutention de produits de viande ou d’ingrédients, ou ceux qui travaillent dans une aire où se trouvent des surfaces entrant en contact avec des aliments et du matériel d’emballage dans l’établissement agréé respectent les pratiques hygiéniques dans l’exercice de leurs fonctions afin d’éviter la contamination des produits de viande ou des ingrédients et la création de conditions insalubres.


(11) Every detergent, sanitizer or other chemical agent used in a registered establishment shall be properly labelled and stored and used in a manner that prevents contamination of meat products, ingredients, packaging and labelling material and of the surfaces with which they come into contact.

(11) Les détergents, assainisseurs ou autres agents chimiques utilisés dans l’établissement agréé sont correctement étiquetés et entreposés, et ils sont utilisés de façon à empêcher la contamination des produits de viande, des ingrédients, du matériel d’étiquetage et d’emballage ou des surfaces avec lesquelles ils entrent en contact.


12. Packaging and labelling materials shall be stored in dry and sanitary storage rooms that are intended for that purpose, that are constructed to provide protection from weather, contamination and the entry of insect and animal pests and that, if appropriate, are equipped with adequate temperature-control devices.

12. Les matériaux d’emballage et d’étiquetage doivent être entreposés dans des aires d’entreposage sèches et salubres qui sont réservées à cette fin, qui sont construites de manière à assurer une protection contre les intempéries, la contamination et l’entrée d’insectes et d’animaux nuisibles et qui, au besoin, sont pourvues de dispositifs permettant un bon réglage de la température.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
measures to minimise the risks to humans, non-target species and the environment: safe working practices for storing, handling and mixing pesticides, and disposing of empty packaging, other contaminated materials and surplus pesticides (including tank mixes), whether in concentrate or dilute form; recommended way to control operator exposure (personal protection equipment); knowledge of all potential exposure factors including long-term exposure to pesticides in the air, exposure to vapours after application, re ...[+++]

mesures visant à réduire au minimum les risques pour les êtres humains, les espèces non visées et l'environnement: méthodes de travail sûres pour le stockage, la manipulation et le mélange des pesticides, ainsi que pour l'élimination des emballages vides, des autres matériaux contaminés et des pesticides excédentaires (y compris les mélanges restant dans les cuves) sous forme concentrée ou diluée; méthodes préconisées pour limiter l'exposition de l'opérateur (équipement de protection individuelle); connaissance ...[+++]


measures to minimise the risks to humans, non-target species and the environment: safe working practices for storing, handling and mixing pesticides, and disposing of empty packaging, other contaminated materials and surplus pesticides (including tank mixes), whether in concentrate or dilute form; recommended way to control operator exposure (personal protection equipment); knowledge of all potential exposure factors including long-term exposure to pesticides in the air, exposure to vapours after application, re ...[+++]

mesures visant à réduire au minimum les risques pour les êtres humains, les espèces non visées et l'environnement: méthodes de travail sûres pour le stockage, la manipulation et le mélange des pesticides, ainsi que pour l'élimination des emballages vides, des autres matériaux contaminés et des pesticides excédentaires (y compris les mélanges restant dans les cuves) sous forme concentrée ou diluée; méthodes préconisées pour limiter l'exposition de l'opérateur (équipement de protection individuelle); connaissance ...[+++]


5. measures to minimise the risks to humans, non-target species and the environment: safe working practices for storing, handling and mixing pesticides, and disposing of empty packaging, other contaminated materials and surplus pesticides (including tank mixes), whether in concentrate or dilute form; recommended way to control operator exposure (personal protection equipment); knowledge of all potential exposure factors including long-term exposure to pesticides in the air, exposure to vapours after application, ...[+++]

5.mesures visant à réduire au minimum les risques pour les êtres humains, les espèces non visées et l’environnement: méthodes de travail sûres pour le stockage, la manipulation et le mélange des pesticides, ainsi que pour l’élimination des emballages vides, des autres matériaux contaminés et des pesticides excédentaires (y compris les mélanges restant dans les cuves) sous forme concentrée ou diluée; méthodes préconisées pour limiter l’exposition de l’opérateur (équipement de protection individuelle); connaissanc ...[+++]


5. measures to minimise the risks to humans, non-target species and the environment: safe working practices for storing, handling and mixing pesticides, and disposing of empty packaging, other contaminated materials and surplus pesticides (including tank mixes), whether in concentrate or dilute form; recommended way to control operator exposure (personal protection equipment)

5. mesures visant à réduire au minimum les risques pour les êtres humains, les espèces non visées et l’environnement: méthodes de travail sûres pour le stockage, la manipulation et le mélange des pesticides, ainsi que pour l’élimination des emballages vides, des autres matériaux contaminés et des pesticides excédentaires (y compris les mélanges restant dans les cuves) sous forme concentrée ou diluée; méthodes préconisées pour limiter l’exposition de l’opérateur (équipement de protection individuelle);


The contaminated material will be offloaded and detained in a dedicated store pending a decision on its disposal.

Le gluten contaminé sera débarqué et placé dans un entrepôt spécial dans l'attente d'une décision sur sa destruction.


5. Exposed meat must be stored and transported separately from packaged meat, unless stored or transported at different times or in such a way that the packaging material and the manner of storage or transport cannot be a source of contamination for the meat.

5. Lors de l'entreposage et du transport, les viandes nues doivent être séparées des viandes emballées, à moins qu'elles ne soient entreposées ou transportées à des moments différents ou de telle manière que l'emballage et le mode d'entreposage ou de transport ne peuvent constituer une source de contamination pour la viande.


w