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An Act respecting Registered Nurses
Commercial register
Control register
Food Register
Food register committee
Instruction address counter
Instruction address register
Instruction counter
Instruction pointer
Instruction pointer register
Instruction register
Instructions register
P register
Program address counter
Program counter
Program register
RHA
Register Harmonisation Act
Register of companies
Register of corporations
Register of marks
Register of trade marks
Register of trademarks
Sequence control register
Sequence register
Statement register
The Registered Nurses Act
Trade register
Trademark register
Trademarks register

Traduction de «Food Register » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous




community register of genetically modified food and feed

registre communautaire des denrées alimentaires et aliments pour animaux génétiquement modifiés


instruction address register [ program register | instruction pointer register | P register | control register | sequence control register | sequence register ]

registre d'adresse d'instruction [ registre de programme | pointeur de programme ]


control register | instruction register | instructions register | program address counter | program register | statement register

registre de commande | registre d'enchaînement d'instructions | registre d'instruction


trademarks register [ register of trade marks | register of trademarks | trademark register | register of marks ]

registre des marques de commerce [ registre des marques ]


The Registered Nurses Act, 1988 [ An Act respecting Registered Nurses | The Registered Nurses Act, 1978 | The Registered Nurses Act | An Act respecting The Saskatchewan Registered Nurses' Association ]

The Registered Nurses Act, 1988 [ An Act respecting Registered Nurses | The Registered Nurses Act, 1978 | The Registered Nurses Act | An Act respecting The Saskatchewan Registered Nurses' Association ]


program counter | instruction counter | instruction address register | instruction address counter | control register | instruction pointer register | sequence control register | program register | instruction pointer

compteur ordinal | compteur d'instruction | compteur d'instructions | compteur de programme | registre de contrôle | registre d'adresse d'instruction | registre de programme | pointeur de programme


commercial register (1) | trade register (2) | register of companies (3) | register of corporations (4)

registre du commerce


Federal Act of 23 June 2006 on the Harmonisation of the Register of Residents and of other Official Registers of Persons | Register Harmonisation Act [ RHA ]

Loi fédérale du 23 juin 2006 sur l'harmonisation des registres des habitants et d'autres registres officiels de personnes | Loi sur l'harmonisation de registres [ LHR ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
45 (1) A carcass of a food animal may be admitted to a registered establishment in which food animals are slaughtered if the food animal died while en route to the registered establishment, and the carcass is conveyed immediately and directly from the live animal receiving area to the inedible products area of the registered establishment.

45 (1) La carcasse d’un animal pour alimentation humaine peut être admise dans l’établissement agréé où de tels animaux sont abattus si l’animal meurt au cours du transport vers l’établissement et la carcasse est immédiatement et directement transportée de l’aire de réception des animaux sur pied à l’aire des produits incomestibles.


45 (1) A carcass of a food animal may be admitted to a registered establishment in which food animals are slaughtered if the food animal died while en route to the registered establishment, and the carcass is conveyed immediately and directly from the live animal receiving area to the inedible products area of the registered establishment.

45 (1) La carcasse d’un animal pour alimentation humaine peut être admise dans l’établissement agréé où de tels animaux sont abattus si l’animal meurt au cours du transport vers l’établissement et la carcasse est immédiatement et directement transportée de l’aire de réception des animaux sur pied à l’aire des produits incomestibles.


83 (1) Subject to subsection (5), every operator of a registered establishment shall ensure that the carcass of a food animal slaughtered in the registered establishment and all blood of the food animal that is harvested for processing as an edible meat product are, in the course of dressing the carcass, presented for

83 (1) Sous réserve du paragraphe (5), tout exploitant doit veiller à ce que la carcasse de l’animal pour alimentation humaine abattu dans son établissement et le sang de l’animal recueilli à des fins de transformation en tant que produit de viande comestible soient soumis, au cours de l’habillage, à :


50. No meat product and no food intended for use as an ingredient of a meat product shall be kept in a registered establishment at a temperature or humidity that may cause the meat product or food to deteriorate, to become inedible or to become unfit for use as animal food.

50. Aucun produit de viande ni autre aliment destiné à être utilisé comme ingrédient dans un produit de viande ne peut être gardé, dans l’établissement agréé, à une température ou à un degré d’humidité qui pourrait causer son altération ou le rendre incomestible ou impropre en tant qu’aliment pour animaux.


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(Return tabled) Question No. 152 Mr. Malcolm Allen: With regard to the loss of honey bee colonies in Canada: (a) what are the results of the joint study led by the Canadian Food Inspection Agency (CFIA) and the Pest Management Regulatory Agency (PMRA) under Health Canada; (b) what international partners is PMRA consulting in the re-evaluation of neonicotinoid pesticides; (c) how many currently registered products contain at least one of the three neonicotinoids under re-evaluation by PMRA; (d) what is the volume of neonicotinoids u ...[+++]

(Le document est déposé) Question n 152 M. Malcolm Allen: En ce qui concerne le déclin des ruches d’abeilles domestiques au Canada: a) quels sont les résultats de l’étude conjointe dirigée par l’Agence canadienne d’inspection des aliments (ACIA) et l’Agence de réglementation de la lutte antiparasitaire (ARLA) sous l’égide de Santé Canada; b) quels partenaires internationaux l’ARLA consulte-t-elle pour la réévaluation des pesticides néonicotinoïdes; c) combien de produits actuellement homologués au Canada contiennent au moins l’un des trois néonicotinoïdes faisant l’objet d’une réévaluation par l’ARLA; d) quel est le volume, en litres, ...[+++]


O. whereas traders and intermediaries in the food chain are not always registered and certified as food business operators; whereas the Commission and the Member States are often uncertain as to how many non-registered traders are active;

O. considérant que les négociants et les intermédiaires de la chaîne alimentaire ne sont pas toujours agréés et certifiés comme exploitants du secteur alimentaire; considérant que la Commission et les États membres ne connaissent souvent pas avec précision le nombre de négociants non agréés en activité;


P. whereas traders and intermediaries in the food chain are not always registered and certified as food business operators; whereas the Commission and the Member States are often uncertain as to how many non-registered traders are active;

P. considérant que les négociants et les intermédiaires de la chaîne alimentaire ne sont pas toujours agréés et certifiés comme exploitants du secteur alimentaire; considérant que la Commission et les États membres ne connaissent souvent pas avec précision le nombre de négociants non agréés en activité;


3. The Commission shall establish a Register of all food enzymes to be considered for inclusion in the Community list in respect of which an application complying with the validity criteria to be laid down in accordance with Article 9(1) of Regulation (EC) No [.] [establishing a common authorisation procedure for food additives, food enzymes and food flavourings ] has been submitted in accordance with paragraph 2 of this Article ("the Register").

3. La Commission établit un registre de toutes les enzymes alimentaires dont l'inclusion dans la liste communautaire doit être examinée et pour lesquelles une demande conforme aux critères de validité à fixer en application de l'article 9, paragraphe 1, du règlement (CE) n° [.] [établissant une procédure d'autorisation uniforme pour les additifs, enzymes et arômes alimentaires ] a été présentée en vertu du paragraphe 2 du présent article ("le registre").


"good agricultural practice" (GAP) means the nationally recommended, authorised or registered safe use of plant protection products under actual conditions at any stage of production, storage, transport, distribution and processing of food and feed. It also implies the application, in accordance with Directive 91/414/EEC, of the principles of integrated pest control in a given climate zone, as well as using the minimum quantity of pesticides and setting MRLs/temporary MRLs at the lowest level which allows the desired effect to be obta ...[+++]

"bonnes pratiques agricoles" (BPA): les modalités d'emploi des produits phytopharmaceutiques recommandées, autorisées ou considérées comme étant sans danger par la réglementation nationale, en conditions réelles, à tous les stades de la production, du stockage, du transport, de la distribution et de la transformation des denrées alimentaires et des aliments pour animaux; elles impliquent également l'application, conformément à la directive 91/414/CEE, des principes de lutte intégrée contre les ravageurs dans une zone climatique donnée, ainsi que l'utilisation de la quantité minimale de pesticides et la fixation de LMR/LMR provisoires au ...[+++]


(a) "good agricultural practice" (GAP): means the nationally recommended, authorised or registered safe use of plant protection products under actual conditions at any stage of production, storage, transport, distribution and processing of food and feed. It also implies the application of the principles of integrated pest control in a given climate zone, as well as using the minimum quantity of pesticides and setting MRLs/temporary MRLs at the lowest level which allows the desired effect to be obtained;

(a) "bonnes pratiques agricoles" (BPA): les modalités d'emploi des produits phytopharmaceutiques recommandées, autorisées ou considérées comme étant sans danger par la réglementation nationale, en conditions réelles, à tous les stades de la production, du stockage, du transport, de la distribution et de la transformation des denrées alimentaires et des aliments pour animaux; elles impliquent également l'application des principes de lutte intégrée dans une zone climatique donnée, d'utilisation de la quantité minimale de pesticides et de fixation de LMR/LMR provisoires au niveau le plus faible possible qui permette d'obtenir l'effet désir ...[+++]


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