Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Assistant meat and meat products distribution manager
Assistant wholesale merchant in meat and meat products
Bacon
Cleansing of meat
Cold meats
Complete data cleansing
Corned beef
Cutting of meat
Cutting premises
Cutting up meat
Cutting up of meat
Cutting-up premises
Foie gras
Frogs' legs
Goose liver
Ham
ISWA
International Association of Public Cleansing
International Research Group on Refuse Disposal
Lean meat as percentage of carcass weight
Lean meat percentage
Lean-meat content
Lean-meat content of pig carcass
Meat
Meat and meat products distribution manager
Meat and meat products logistics planner
Meat cutting
Meat extract
Meat industry
Meat paste
Meat processing industry
Meat product
Perform a data cleanse
Perform data cleansing
Performing data cleansing
Prepared meats
Processed meat product
Pâté
Sausage
Slaughterhouse
Trainee meat and meat products distribution manager
Wholesale merchandiser in meat and meat products
Wholesale merchant in meat and meat products

Traduction de «cleansing meat » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


complete data cleansing | perform a data cleanse | perform data cleansing | performing data cleansing

effectuer un nettoyage de données


assistant meat and meat products distribution manager | trainee meat and meat products distribution manager | meat and meat products distribution manager | meat and meat products logistics planner

responsable de la logistique distribution de viandes et de produits à base de viande


assistant wholesale merchant in meat and meat products | wholesale merchandiser in meat and meat products | trader, wholesale in meat and meat products | wholesale merchant in meat and meat products

négociant grossiste en viandes et produits à base de viande | négociant grossiste en viandes et produits à base de viande/négociante grossiste en viandes et produits à base de viande | négociante grossiste en viandes et produits à base de viande


meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]

produit carné [ bacon | charcuterie | corned beef | cuisse de grenouille | extrait de viande | foie gras | jambon | lard | pâté de viande | produit à base de viande | produit transformé à base de viande | saucisse ]




International Solid Wastes and Public Cleansing Association [ ISWA | International Association of Public Cleansing | International Research Group on Refuse Disposal ]

Association internationale pour les résidus solides et du nettoiement des villes [ Association internationale du nettoiement public | Groupe international de recherches sur les ordures ménagères ]


lean meat as percentage of carcass weight | lean meat percentage | lean-meat content | lean-meat content of pig carcass

teneur en viande maigre | teneur en viande maigre des carcasses de porc | viande maigre estimée en pourcentage du poids de la carcasse | TVM [Abbr.]


cutting of meat | cutting up meat | cutting up of meat | meat cutting

découpe des viandes


meat processing industry [ cutting premises | cutting-up premises | slaughterhouse | meat industry(UNBIS) ]

industrie de la viande [ abattoir | atelier de découpe ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
3. Implements must not be left in the meat; cleansing of meat by wiping with a cloth or other materials, and inflation, are prohibited.

3. Il est interdit de ficher les couteaux dans les viandes, de nettoyer ces viandes à l'aide d'un linge ou d'autres matériaux et de procéder au soufflage.


(a) their inside surfaces or any other part which may come into contact with fresh meat must be of non-corrodible material which cannot affect the organoleptic character of fresh meat or render it harmful to human health; these surfaces must be smooth and easy to cleanse and disinfect;

50. Les moyens de transport de ces viandes doivent répondre aux exigences suivantes: a) leurs parois internes ou tout autre partie pouvant se trouver en contact avec les viandes fraîches doivent être en matériaux résistant à la corrosion et ne pouvant ni altérer les caractères organoleptiques des viandes fraîches, ni rendre ces dernières nocives pour la santé humaine ; ces parois doivent être lisses, faciles à nettoyer et à désinfecter;


21. Cleansing of meat by wiping with a cloth, and inflation, are prohibited.

21. Le nettoyage des viandes fraîches à l'aide d'un linge ainsi que le soufflage sont interdits.


36. Cleansing of meat by wiping with a cloth, and inflation are prohibited.

36. Le nettoyage des viandes à l'aide d'un linge ainsi que le soufflage sont interdits.


w