Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Choose different methods for the preparation of food
Composite food preparation
Cooked foodstuff
Cuisine machine
Deep-frozen dish
Direct the preparation of food
Edible preparation
Food preparation
Food preparation equipment
Food preparer
Food-preparation center
Food-preparation centre
Kitchen center
Kitchen centre
Kitchen machine
Multi-function food-preparation appliance
Oversee food preparation
Overseeing food preparation
Perform on board food preparation activities
Pre-cooked foodstuff
Preparation of food overseeing
Prepare basic food and drink on board
Prepare simple meals on board
Prepare simple on board meals
Prepared foodstuff
Use food preparation techniques
Use techniques for food preparation
Use techniques for the preparation of food

Traduction de «composite food preparation » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
composite food preparation

préparation alimentaire composite


overseeing food preparation | preparation of food overseeing | direct the preparation of food | oversee food preparation

superviser la préparation d’aliments


choose different methods for the preparation of food | use techniques for food preparation | use food preparation techniques | use techniques for the preparation of food

exploiter des techniques de préparation de produits alimentaires | utiliser des techniques pour préparer des produits alimentaires | exploiter des techniques pour préparer des produits alimentaires | utiliser des techniques de préparation de produits alimentaires


perform on board food preparation activities | prepare simple on board meals | prepare basic food and drink on board | prepare simple meals on board

préparer des repas simples à bord


prepared foodstuff [ cooked foodstuff | deep-frozen dish | food preparation | pre-cooked foodstuff ]

aliment préparé [ aliment cuisiné | plat cuisiné | plat surgelé | préparation alimentaire | traiteur ]


waste from agricultural, horticultural, hunting, fishing and aquaculture primary production, food preparation and processing | wastes from agriculture, horticulture, aquaculture, forestry, hunting and fishing, food preparation and processing

déchets provenant de la production primaire de l'agriculture,de l'horticulture,de la chasse,de la pêche,de l'aquaculture,de la préparation et de la transformation des aliments


multi-function food-preparation appliance [ food-preparation centre | food-preparation center | kitchen centre | kitchen center | kitchen machine | cuisine machine ]

appareil de cuisine à fonctions multiples [ robot culinaire | robot de cuisine | combiné de cuisine ]


edible preparation | food preparation

préparation alimentaire


food preparer

préparateur d'aliments [ préparatrice d'aliments ]


food preparation equipment

matériel de préparation des aliments
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Soups and broths and preparations therefor; homogenised composite food preparations

Préparations pour soupes, potages ou bouillons; soupes, potages ou bouillons préparés; préparations alimentaires composites homogénéisées


Ingredients, which are similar or mutually substitutable, likely to be used in the manufacture or preparation of a food without altering its composition, its nature or its perceived value, and in so far as they constitute less than 2 % of the finished product

Ingrédients similaires et substituables entre eux, susceptibles d’être utilisés dans la fabrication ou la préparation d’une denrée alimentaire sans en altérer la composition, la nature ou la valeur perçue, et pour autant qu’ils interviennent pour moins de 2 % dans le produit fini.


The safety assessment of technologically derived foods including consideration of the long term effects of such foods in the diet involves, first, how the food crop was developed, including the molecular biological data which characterize the genetic stage and change; second, the composition of the novel food compared to non-modified counterpart foods; third, nutritional information for the novel food prepared and compared to non-modified counterparts; fourth, the potential for new toxins; and, fifth, potential for causing ...[+++]

L'évaluation de l'innocuité des aliments issus de la technologie, y compris l'étude des effets à long terme de ces aliments, porte sur: premièrement, la manière dont l'aliment a été développé, y compris les données relatives à la biologie moléculaires qui décrivent les caractéristiques génétiques du produit et sa modification; deuxièmement, la composition de l'aliment nouveau par rapport aux aliments analogues non modifiés; troisièmement, la valeur nutritive de l'aliment nouveau préparé comparée à celle du produit non modifié; quatrièmement, les risques de toxicité et, quatrièmement, les risques de réactions allergiques.


This EU law does not cover issues relating to nutrition, composition or quality, or the production or preparation of food in the home.

Cette législation de l’UE ne couvre pas les questions liées à la nutrition, à la composition ou la qualité, à la production ou la préparation des aliments à domicile.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(3) Directive 2009/39/EC of the European Parliament and of the Council of 6 May 2009 on foodstuffs intended for particular nutritional uses lays down general rules on the composition and preparation of such foods that are specially designed to meet the particular nutritional requirements of the persons to whom they are intended.

(3) La directive 2009/39/CE du Parlement européen et du Conseil du 6 mai 2009 relative aux denrées alimentaires destinées à une alimentation particulière établit les dispositions générales applicables à la composition et à l'élaboration de ces denrées, qui sont spécialement étudiées afin de répondre aux besoins nutritionnels particuliers des personnes auxquelles elles sont destinées.


(3) Directive 2009/39/EC of the European Parliament and of the Council of 6 May 2009 on foodstuffs intended for particular nutritional uses lays down general rules on the composition and preparation of such foods that are specially designed to meet the particular nutritional requirements of the persons to whom they are intended.

(3) La directive 2009/39/CE du Parlement Européen et du Conseil du 6 mai 2009 relative aux denrées alimentaires destinées à une alimentation particulière établit les dispositions générales applicables à la composition et à l'élaboration de ces denrées, qui sont spécialement étudiées afin de répondre aux besoins nutritionnels particuliers des personnes auxquelles elles sont destinées.


6 (1) It is prohibited for a person to manufacture, prepare, package, label, sell, import or advertise a food commodity in a manner that is false, misleading or deceptive or is likely to create an erroneous impression regarding its character, quality, value, quantity, composition, merit, safety or origin or the method of its manufacture or preparation.

6 (1) Il est interdit à toute personne de fabriquer, de conditionner, d’emballer, d’étiqueter, de vendre ou d’importer un produit alimentaire, ou d’en faire la publicité, d’une manière fausse, trompeuse ou mensongère ou susceptible de créer une fausse impression quant à sa nature, sa qualité, sa valeur, sa quantité, sa composition, ses avantages, sa salubrité, son origine ou son mode de fabrication ou de conditionnement.


(u) respecting the certification of any food commodity as having a specified character, quality, value, composition or origin or as having been manufactured or prepared in a specified manner and the establishment and operation of systems for such certification;

u) régir la certification d’un produit alimentaire attestant qu’il est d’une certaine nature, qualité, valeur, composition ou origine ou qu’il a été fabriqué ou conditionné d’une façon particulière et régir l’établissement et la mise en oeuvre de systèmes visant cette certification;


where applicable, sufficient information on the composition of the food enzyme or food enzyme preparation to enable the user to comply with quantitative limitations in food: the limit on quantity shall be expressed either numerically or by the quantum satis principle; when enzymes are added to foods, this shall be done only in the dose strictly necessary in order to attain the purpose for which they are being used.

le cas échéant, des renseignements suffisants sur la composition de l'enzyme alimentaire ou de la préparation d'enzyme alimentaire pour permettre à l'utilisateur de veiller au respect des contraintes de quantité dans les denrées alimentaires; une limitation quantitative est exprimée soit numériquement, soit selon le principe quantum satis; l'ajout d'enzymes aux denrées alimentaires est limité à une dose tout juste suffisante pour remplir l'objectif recherché.


(d) where applicable, sufficient information on the composition of the food enzyme or food enzyme preparation to enable the user to comply with quantitative limitations in food: the limit on quantity shall be expressed either numerically or by the quantum satis principle; when enzymes are added to foods, this shall be done only in a dose which is strictly necessary in order to attain the purpose for which they are being used.

(d) le cas échéant, des renseignements suffisants sur la composition de l'enzyme alimentaire ou de la préparation d'enzyme alimentaire pour permettre à l'utilisateur de veiller au respect des contraintes de quantité dans les denrées alimentaires; une limitation quantitative est exprimée soit numériquement, soit selon le principe quantum satis; l'ajout d'enzymes aux denrées alimentaires devrait être limité à une dose tout juste suffisante pour remplir l'objectif recherché.


w