Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Coastal salt marsh
Coastal saltmarsh
Common salt
Common table salt
Emulsifier
Emulsifying agent
Emulsifying salt
Food emulsifier
Halite
Inland brackish marsh
Marine salt
Maritime salt marsh
Melting salt
Processing salt
Rock salt
Salt
Salt marsh
Salt pretzel stick
Salt stick
Salted half-fat margarine
Salted halvarine
Salted minarine
Saltwater marsh
Savoury stick
Sea salt
Sodium chloride
Table salt
Tidal salt marsh
Tidal saltmarsh
Tide-land salt marsh

Traduction de «emulsifying salt » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
emulsifying salt [ melting salt | processing salt ]

sel émulsionnant [ sel de fonte ]










food emulsifier [ emulsifier | emulsifying agent ]

émulsifiant alimentaire [ émulsionnant ]


sodium chloride [ salt | common salt | common table salt | table salt | rock salt | sea salt | marine salt | halite ]

chlorure de sodium [ sel | sel blanc | sel gemme | sel marin | sel de gabelle | sel de saline | muriate de soude | halite ]


maritime salt marsh [ coastal salt marsh | coastal saltmarsh | salt marsh | saltwater marsh | inland brackish marsh | tidal salt marsh | tidal saltmarsh | tide-land salt marsh ]

marais salé [ marais d'eau salée | marais maritime ]


salted minarine | salted half-fat margarine | salted halvarine

minarine salée


salt stick | savoury stick | salt pretzel stick

flûtes au sel
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
emulsifying salts’ are substances which convert proteins contained in cheese into a dispersed form and thereby bring about homogenous distribution of fat and other components.

Les «sels de fonte» sont des substances qui dispersent les protéines contenues dans le fromage, entraînant ainsi une répartition homogène des matières grasses et des autres composants.


emulsifying salts’ are substances which convert proteins contained in cheese into a dispersed form and thereby bring about homogenous distribution of fat and other components;

Les «sels de fonte» sont des substances qui dispersent les protéines contenues dans le fromage, entraînant ainsi une répartition homogène des matières grasses et des autres composants.


Butter does not contain added emulsifiers, but may contain sodium chloride, food colours, neutralising salts and cultures of harmless lactic-acid-producing bacteria;

Le beurre n’est pas additionné d’émulsifiants mais peut contenir du chlorure de sodium, des colorants alimentaires, des sels de neutralisation et des cultures de bactéries lactiques inoffensives;


12". emulsifying salts' are substances which convert proteins contained in cheese into a dispersed form and thereby bring about homogenous distribution of fat and other components;

12. Les "sels de fonte" sont des substances qui dispersent les protéines contenues dans le fromage, entraînant ainsi une répartition homogène des matières grasses et des autres composants.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
12". emulsifying salts' are substances which convert proteins contained in cheese into a dispersed form and thereby bring about homogenous distribution of fat and other components;

12. Les "sels de fonte" sont des substances qui dispersent les protéines contenues dans le fromage, entraînant ainsi une répartition homogène des matières grasses et des autres composants.


12'. emulsifying salts' are substances which convert proteins contained in cheese into a dispersed form and thereby bring about homogenous distribution of fat and other components;

12. Les «sels de fonte» sont des substances qui dispersent les protéines contenues dans le fromage, entraînant ainsi une répartition homogène des matières grasses et des autres composants.


Butter does not contain added emulsifiers, but may contain sodium chloride, food colours, neutralising salts and cultures of harmless lactic-acid-producing bacteria;

Le beurre n’est pas additionné d’émulsifiants mais peut contenir du chlorure de sodium, des colorants alimentaires, des sels de neutralisation et des cultures de bactéries lactiques inoffensives;


(j) 'emulsifying salts` are substances which convert proteins contained in cheese into a dispersed form and thereby bring about homogenous distribution of fat and other components;

j) «sels de fonte», les substances qui dispersent les protéines contenues dans le fromage, entraînant ainsi une répartition homogène des matières grasses et des autres composants;




D'autres ont cherché : coastal salt marsh     coastal saltmarsh     common salt     common table salt     emulsifier     emulsifying agent     emulsifying salt     food emulsifier     halite     inland brackish marsh     marine salt     maritime salt marsh     melting salt     processing salt     rock salt     salt marsh     salt pretzel stick     salt stick     salted half-fat margarine     salted halvarine     salted minarine     saltwater marsh     savoury stick     sea salt     sodium chloride     table salt     tidal salt marsh     tidal saltmarsh     tide-land salt marsh     


datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'emulsifying salt' ->

Date index: 2021-03-14
w