Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Analyse granulated mixture
Dairy cow
Dairy herd
Dehydrated milk
Dried milk
Dried skim milk
Freeze-dried milk
Granulated mixture assessing
Granulated mixtures analysing
Granulated mixtures assessing
Granulation operation supervising
Granulation operations supervising
Granulation operative
Granulator machine operator
Milk
Milk and cream in granules
Milk cow
Milk granules
Milk in granules
Milk powder
Non-fat dried milk
Non-fat dry milk
Nonfat dry milk
Oversee granulation operations
Pharmaceutical granulation operative
Pharmaceutical granulation operator
Powdered milk
Powdered skim milk
S.M.P.
Skim milk powder
Skimmed milk powder
Supervise granulation operations

Traduction de «milk granules » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous




milk and cream in granules

lait et crème de lait granulés




pharmaceutical granulation operative | pharmaceutical granulation operator | granulation operative | granulator machine operator

opératrice de fabrication pharmaceutique - spécialité granulation | opérateur de fabrication pharmaceutique - spécialité granulation | opérateur de fabrication pharmaceutique - spécialité granulation/opératrice de fabrication pharmaceutique - spécialité granulation


granulation operation supervising | granulation operations supervising | oversee granulation operations | supervise granulation operations

superviser des opérations de granulation


granulated mixture assessing | granulated mixtures analysing | analyse granulated mixture | granulated mixtures assessing

analyser un mélange de granulés


powdered milk [ dehydrated milk | dried milk | freeze-dried milk | milk powder ]

lait en poudre [ lait déshydraté | lait desséché | lait lyophilisé | poudre de lait ]


skim milk powder [ S.M.P. | skimmed milk powder | dried skim milk | powdered skim milk | non-fat dry milk | non-fat dried milk | nonfat dry milk ]

poudre de lait écrémé [ P.L.E. | lait écrémé en poudre ]


dairy cow [ dairy herd | milk cow ]

vache laitière [ cheptel laitier ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
6. Milk and cream, containing added sugar or other sweetening matter, in powder, granules or other solid forms, of a fat content, by weight, not exceeding 1.5 per cent, classified under tariff item No. 0402. 10.10 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

6. Lait et crème, additionnés de sucre ou d’autres édulcorants, en poudre, en granulés ou sous d’autres formes solides, contenant au plus 1,5 % en poids de matières grasses, qui sont classés dans le numéro tarifaire 0402.10.10 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


19. Milk and cream, not in powder, granules or other solid forms, concentrated (whether or not containing added sugar or other sweetening matter) or not concentrated (containing added sugar or other sweetening matter), that are classified under tariff item No. 0402. 91.10 or 0402.99.10 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

19. Lait et crème non en poudre, en granulés ou sous d'autres formes solides, concentrés (additionnés ou non de sucre ou d'autres édulcorants) ou non concentrés (additionnés de sucre ou d'autres édulcorants), qui sont classés dans les numéros tarifaires 0402.91.10 ou 0402.99.10 de la liste des dispositions tarifaires de l'annexe du Tarif des douanes.


10. Milk and cream, not in powder, granules or other solid forms, concentrated (whether or not containing added sugar or other sweetening matter) or not concentrated (containing added sugar or other sweetening matter), that are classified under tariff item No. 0402. 91.10 or 0402.99.10 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

10. Lait et crème non en poudre, en granulés ou sous d’autres formes solides, concentrés (additionnés ou non de sucre ou d’autres édulcorants) ou non concentrés (additionnés de sucre ou d’autres édulcorants), qui sont classés dans les numéros tarifaires 0402.91.10 ou 0402.99.10 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


8. Milk and cream, in powder, granules or other solid forms, of a fat content, by weight, exceeding 1.5 per cent, containing added sugar or other sweetening matter, classified under tariff item No. 0402. 29.11 or 0402.29.21 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

8. Lait et crème, en poudre, en granulés ou sous d’autres formes solides, contenant plus de 1,5 % en poids de matières grasses, additionnés de sucre ou d’autres édulcorants, qui sont classés dans les numéros tarifaires 0402.29.11 ou 0402.29.21 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
7. Milk and cream, in powder, granules or other solid forms, of a fat content, by weight, exceeding 1.5 per cent, not containing added sugar or other sweetening matter, classified under tariff item No. 0402. 21.11 or 0402.21.21 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

7. Lait et crème, en poudre, en granulés ou sous d’autres formes solides, contenant plus de 1,5 % en poids de matières grasses, non additionnés de sucre ou d’autres édulcorants, qui sont classés dans les numéros tarifaires 0402.21.11 ou 0402.21.21 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


Milk in powder, granules or other solid forms, not containing added sugar or other sweetening matter, of a fat content, by weight, of 26 %, other than in immediate packings of a net content not exceeding 2,5 kg (Product Group 3)

Lait en poudre, en granulés ou sous d'autres formes solides, sans addition de sucre ou d'autres édulcorants, d'une teneur en poids de matières grasses de 26 %, autre qu'en emballages immédiats d'un contenu net n'excédant pas 2,5 kg (groupe de produits n° 3)


‘Product Group 3’ means milk in powder, granules or other solid forms, not containing added sugar or other sweetening matter, of a fat content, by weight, of 26 %, other than in immediate packings of a net content not exceeding 2,5 kg, of CN code ex 0402 21 18;

«groupe de produits n° 3», lait en poudre, en granulés ou sous d'autres formes solides, sans addition de sucre ou d'autres édulcorants, d'une teneur en poids de matières grasses de 26 %, autre qu'en emballages immédiats d'un contenu net n'excédant pas 2,5 kg, relevant du code NC ex 0402 21 18;


Milk in powder, granules or other solid forms, not containing added sugar or other sweetening matter, of a fat content, by weight, not exceeding 1,5 %, other than in immediate packings of a net content not exceeding 2,5 kg (Product Group 2)

Lait en poudre, en granulés ou sous d'autres formes solides, sans addition de sucre ou d'autres édulcorants, d'une teneur en poids de matières grasses n'excédant pas 1,5 %, autre qu'en emballages immédiats d'un contenu net n'excédant pas 2,5 kg (groupe de produits n° 2)


‘Product Group 2’ means milk in powder, granules or other solid forms, not containing added sugar or other sweetening matter, of a fat content, by weight, not exceeding 1,5 %, other than in immediate packings of a net content not exceeding 2,5 kg, of CN code ex 0402 10 19;

«groupe de produits n° 2», lait en poudre, en granulés ou sous d'autres formes solides, sans addition de sucre ou d'autres édulcorants, d'une teneur en poids de matières grasses n'excédant pas 1,5 %, autre qu'en emballages immédiats d'un contenu net n'excédant pas 2,5 kg, relevant du code NC ex 0402 10 19;


- "vermicelli" or "flakes": the product presented in the form of granules or flakes must contain not less than 20 % total dry cocoa solids, not less than 12 % dry milk solids obtained by partly or wholly dehydrating whole milk, semi- or full-skimmed milk, cream, or from partly or wholly dehydrated cream, butter or milk fat, and not less than 12 % total fat (cocoa butter and milk fat),

- "vermicelle" ou "en flocons": le produit présenté sous forme de granulés ou de flocons doit contenir pas moins de 20 % de matière sèche totale de cacao, pas moins de 12 % de matière sèche de lait provenant de la déshydratation partielle ou totale de lait entier, de lait partiellement ou totalement écrémé, de crème, de crème partiellement ou totalement déshydratée, de beurre ou de matière grasse lactique, et pas moins de 12 % de matière grasse totale (beurre de cacao et matière grasse lactique),


w