Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
African Council of Food Nutrition Sciences
Bromatology
EANS
European Academy of Nutritional Sciences
Food science
IUNS
International Union of Nutritional Sciences
Nutrition
Nutrition facts table
Nutrition science
Nutritional science
Nutritional value table
Nutritive value table
Sports nutrition product
Sports nutrition supplement
Sports nutritional supplement
Sports supplement
Strive for nutritional improvement of food fabrication
Strive for nutritional improvement of food preparation
Strive for nutritional improvement of food production

Traduction de «nutritional science » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
nutritional science [ nutrition ]

nutrition [ science de la nutrition ]


From Nutrition Science to Nutrition Practice for Better Global Health

La nutrition, science et applications, vers une santé intégrale




International Union of Nutritional Sciences | IUNS [Abbr.]

Union internationale des sciences de la nutrition | UISN [Abbr.]


bromatology | food science | nutritional science

bromatologie | science de l'alimentation


European Academy of Nutritional Sciences | EANS [Abbr.]

Académie européenne des sciences de nutrition


African Council of Food Nutrition Sciences

Conseil africain des sciences de l'alimentation et de la nutrition


strive for nutritional improvement of food fabrication | strive for nutritional improvement of food production | strive for nutritional improvement of food manufacturing | strive for nutritional improvement of food preparation

chercher l’amélioration nutritionnelle dans la production alimentaire


nutrition facts table | nutritional value table | nutritive value table

tableau de la valeur nutritive | TVN | tableau de la valeur nutritionnelle


sports supplement | sports nutrition product | sports nutrition supplement | sports nutritional supplement

supplément nutritionnel pour sportifs | supplément alimentaire pour sportifs
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
From the Department of Nutritional Sciences, University of Toronto: G. Harvey Anderson, Professor, Nutritional Sciences and Physiology, co-Director, Program in Food Safety; A. Venket Rao, Professor, Nutritional Sciences, co-Director, Program in Food Safety; Dr. David Jenkins, Professor, Nutritional Sciences and Medicine, Director, The Clinical Nutrition and Risk Factor Modification Centre; Peter Shin, Program Manager, University-Industry Affiliates Office, Program in Food Safety.

Du Département des sciences de nutrition : G. Harvey Anderson, professeur, Sciences de la nutrition et physiologie, co-directeur, " Program in Food Safety " ; Venket Rao, professeur, Sciences de la nutrition, codirecteur, " Program in Food Safety " ; Dr David Jenkins, professeur, Sciences de la nutrition et Médecine, directeur, " The Clinical Nutrition and Risk Factor Modification Centre " ; Peter Shin, directeur des programm ...[+++]


Dr. David Jenkins (Professor of Nutritional Sciences and Medicine, Department of Nutritional Sciences, University of Toronto; Director, Clinical Nutrition and Risk Factor Modification Centre): Thank you.

Dr David Jenkins (professeur de sciences de la nutrition et de médecine, département des sciences de la nutrition, Université de Toronto; directeur du «Clinical Nutrition and Risk Factor Modification Centre»): Merci.


Dr. G. Harvey Anderson (Professor, Nutritional Sciences and Physiology, and Co-Director, Program in Food Safety, Department of Nutritional Sciences, University of Toronto): Thank you, Madam Chair.

Dr G. Harvey Anderson (professeur en sciences de la nutrition et physiologie, et codirecteur du programme «Food Safety» du département des sciences de la nutrition de l'Université de Toronto): Merci, madame la présidente.


Dr. A. Venket Rao (Professor, Nutritional Sciences; Co-Director, Program in Food Safety, Department of Nutritional Sciences, University of Toronto): Thank you, Madam Chairman.

Dr A. Venket Rao (professeur, sciences de la nutrition; codirecteur, «Program in Food Safety», département de sciences de la nutrition, Université de Toronto): Merci, madame la présidente.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
With me is Dr. David Jenkins, who is a professor in nutritional sciences and medicine and director of the clinical nutrition and risk factor modification unit at St. Michael's Hospital, so I'm sure he'll answer well the question of risk and benefit; and Dr. Venket Rao, who is a professor and co-director of the Program in Food Safety, with me.

À mes côtés se trouve le Dr David Jenkins, professeur en science de la nutrition et de médecine, et directeur du centre «Clinical nutrition and risk factor modification» à l'hôpital St. Michael. Il pourra, j'en suis sûr, répondre aux questions portant sur les risques et les bienfaits.


The JRC will establish a capacity in behavioural sciences to support the development of more effective regulation, complementing JRC activities in selected fields such as nutrition, energy efficiency and product policies.

Le CCR se dotera de capacités en sciences comportementales pour accompagner l'élaboration d'une réglementation plus efficace, complétant ses activités dans des domaines choisis telles que la nutrition, l'efficacité énergétique et les politiques de produits.


The ongoing implementation of the Regulation on nutrition and health claims[31] will ensure that all claims relating to a beneficial nutritional or health effect of foods are based on science and are not misleading for consumers.

La mise en œuvre en cours du règlement concernant les allégations nutritionnelles et de santé[31] permettra de garantir que toutes les allégations relatives aux avantages nutritionnels des denrées alimentaires ou à leurs effets sur la santé sont scientifiquement fondées et qu’elles n’induisent pas le consommateur en erreur.


On 6 April 2009 the company Cantox Health Sciences International, on behalf of Nutrition 21, made a request to the competent authorities of Ireland to place Chromium Picolinate on the market as a novel food ingredient.

Le 6 avril 2009, la société Cantox Health Sciences International, agissant pour le compte de Nutrition 21, a introduit auprès des autorités compétentes d’Irlande une demande de mise sur le marché du picolinate de chrome en tant que nouvel ingrédient alimentaire.


human health risk assessment, food consumption and exposure assessment, environmental risk assessment, animal health risk assessment, toxicology, microbiology, human nutrition, epidemiology, animal health, animal welfare, human medicine, veterinary medicine, food hygiene, food technology, chemistry, biology, biochemistry, life sciences.

évaluation des risques pour la santé humaine, consommation alimentaire et évaluation de l'exposition, évaluation des risques environnementaux, évaluation des risques pour la santé animale, toxicologie, microbiologie, nutrition humaine, épidémiologie, santé animale, bien-être des animaux, médecine humaine, médecine vétérinaire, hygiène alimentaire, technologie alimentaire, chimie, biologie, biochimie, sciences du vivant.


The European Science Foundation networks on genetic susceptibility to environmental toxicants and their impacts on human health with particular attention to the interaction between nutritional, environmental and genetic factors in early human development will also provide scientific input to this investigation.

Les réseaux de la Fondation européenne de la science qui étudient la sensibilité génétique à des agents toxiques provenant de l'environnement et les effets de ces agents sur la santé humaine, en particulier l'interaction entre les facteurs nutritionnels, environnementaux et génétiques à un stade précoce du développement humain, fourniront également une contribution scientifique à cette recherche.




datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'nutritional science' ->

Date index: 2021-11-25
w