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2-
2-aminobenzoic acid methyl ester
2-carbomethoxyaniline
Anthranilic acid methyl ester
Artificial neroli oil
Aspartame
Aspartamine
Benzoïc acid 2-ethyl hexyl ester
Chlorflurecol-methyl ester
Chlorflurenol-methyl
Chlorflurenol-methyl ester
Chloroflurenol-methyl ester
Dimethylamine benzoïc acid 2-ethyl hexyl ester
E 473
E473
Ester of phthalic acid
Met
Methyl 2-aminobenzoate
Methyl 2-chloro-9-hydroxyfluorene-9-carboxylate
N-L-alpha-aspartyl-L-phenylalanine 1-methyl ester
N-L-alpha-aspartyl-L-phenylalanine methyl ester
O-aminobenzoic acid methyl ester
O-carbomethoxyaniline
Ortho-aminobenzoic acid methyl ester
Ortho-carbomethoxyaniline
Padimate
Phthalic acid ester
Sucroesters
Sucrose
Sucrose ester
Sucrose esters of fatty acids
Sucrose fatty acid esters

Traduction de «sucrose ester » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
sucrose esters of fatty acids [ E 473 ]

sucroesters d'acides gras [ E 473 ]




sucrose esters of fatty acids | E473 [Abbr.]

sucroesters d'acides gras | E473 [Abbr.]


sucroesters | sucrose esters of fatty acids | sucrose fatty acid esters

sucroesters | sucroesters d'acides gras


methyl 2-aminobenzoate [ 2-aminobenzoic acid methyl ester | o-aminobenzoic acid methyl ester | ortho-aminobenzoic acid methyl ester | anthranilic acid methyl ester | artificial neroli oil | 2-carbomethoxyaniline | o-carbomethoxyaniline | ortho-carbomethoxyaniline | 2-(methoxycarbonyl)aniline | met ]

2-aminobenzoate de méthyle [ ester méthylique de l'acide 2-aminobenzoïque | ester méthylique de l'acide o-aminobenzoïque | ester méthylique de l'acide ortho-aminobenzoïque | ester méthylique de l'acide anthranilique | essence de néroli artificielle | 2-carbométhoxyaniline | o-carbométhoxyaniline ]


chlorflurecol-methyl ester [ chlorflurenol-methyl | chlorflurenol-methyl ester | chloroflurenol-methyl ester | 2-chloro-9-hydroxyfluorene-9-carboxylic acid methyl ester | methyl 2-chloro-9-hydroxyfluorene-9-carboxylate ]

ester méthylique du chlorflurécol [ chloroflurénol-méthyle | ester méthylique du chlorflurénol | ester méthylique du chloroflurénol | ester méthylique de l'acide 2-chloro-9-hydroxyfluorène-9-carboxylique | 2-chloro-9-hydroxyfluorène-9-carboxylate de méthyle ]


aspartame [ aspartamine | N-L-alpha-aspartyl-L-phenylalanine 1-methyl ester | N-L-alpha-aspartyl-L-phenylalanine methyl ester | 3-amino-N-(alpha-carboxyphenethyl) succinamic acid N-methyl ester ]

aspartame [ ester méthylique de la N-L-alpha-aspartyl-L-phénylalanine | ester méthylique de N-L-alpha-aspartyl-L-phénylalanine ]


ester of phthalic acid | phthalic acid ester

ester d'acide phtalique




padimate | dimethylamine benzoïc acid 2-ethyl hexyl ester | benzoïc acid 2-ethyl hexyl ester

padimate
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
An application for authorisation of the use of Sucrose esters of fatty acids (E 473) as an emulsifier in flavourings was submitted on 20 August 2008 and has been made available to the Member States.

Une demande d’autorisation de l’utilisation de sucroesters d’acides gras (E 473) en tant qu’agent émulsifiant dans les arômes a été soumise le 20 août 2008 et transmise aux États membres.


Commission Regulation (EU) No 818/2013 of 28 August 2013 amending Annex III to Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council as regards the use of Sucrose esters of fatty acids (E 473) in flavourings for water based clear flavoured drinks Text with EEA relevance

Règlement (UE) n ° 818/2013 de la Commission du 28 août 2013 modifiant l’annexe III du règlement (CE) n ° 1333/2008 du Parlement européen et du Conseil en ce qui concerne l’utilisation de sucroesters d’acides gras (E 473) dans les arômes destinés aux boissons claires aromatisées à base d’eau Texte présentant de l'intérêt pour l'EEE


The use of Sucrose esters of fatty acids enables clear beverages with improved functionality of the added flavouring.

Le recours aux sucroesters d’acides gras permet d’obtenir des boissons claires en tirant un meilleur parti des arômes ajoutés.


An application for authorisation of the use of Sucrose esters of fatty acids (E 473) as an emulsifier in flavourings was submitted on 20 August 2008 and has been made available to the Member States.

Une demande d’autorisation de l’utilisation de sucroesters d’acides gras (E 473) en tant qu’agent émulsifiant dans les arômes a été soumise le 20 août 2008 et transmise aux États membres.


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Dimethyl polysiloxane (E 900) can be used as a more efficient alternative to the currently authorised polysorbates and sucrose esters of fatty acids.

Le diméthylpolysiloxane (E 900) peut être utilisé comme alternative plus efficace aux polysorbates et esters de saccharose d’acides gras actuellement autorisés.


Dimethyl polysiloxane (E 900) can be used as a more efficient alternative to the currently authorised polysorbates and sucrose esters of fatty acids.

Le diméthylpolysiloxane (E 900) peut être utilisé comme alternative plus efficace aux polysorbates et esters de saccharose d’acides gras actuellement autorisés.


Substances like sulphites, benzoates, polysorbates, sorbitan esters and sucrose esters should be listed in Annex III to Regulation (EC) No 1333/2008; those substances are subject to tier 3 screening according to Commission Report of 2001 on Dietary Food Additive Intake in the European Union and are raising concerns with respect to the ADI value.

Des substances comme les sulfites, les benzoates, les polysorbates, les esters de sorbitane et les sucroesters doivent être inscrites à l’annexe III du règlement (CE) no 1333/2008; ces substances font partie des additifs examinés à l’étape 3 conformément au rapport publié en 2001 par la Commission sur la consommation des additifs alimentaires dans l’Union européenne , et elles suscitent des préoccupations quant à la dose journalière admissible (DJA).


Substances like sulphites, benzoates, polysorbates, sorbitan esters and sucrose esters should be listed in Annex III to Regulation (EC) No 1333/2008; those substances are subject to tier 3 screening according to Commission Report of 2001 on Dietary Food Additive Intake in the European Union (9) and are raising concerns with respect to the ADI value.

Des substances comme les sulfites, les benzoates, les polysorbates, les esters de sorbitane et les sucroesters doivent être inscrites à l’annexe III du règlement (CE) no 1333/2008; ces substances font partie des additifs examinés à l’étape 3 conformément au rapport publié en 2001 par la Commission sur la consommation des additifs alimentaires dans l’Union européenne (9), et elles suscitent des préoccupations quant à la dose journalière admissible (DJA).


Sucrose esters of fatty acids

Esters de sucrose des acides gras


* E 160b annatto, E 220-228 sulphites, E 210-213 benzoates, E 249-250 nitrites, E 321 BHT, E 338-341/343/450-452 phosphoric acid and phosphates, E 432-436 polysorbates, E 473-474 sucrose esters and sucroglycerides, E 475 polyglycerol esters, E 481-482 stearoyl-2-lactylates, E 483 stearyl tartrate, E 491-495 sorbitan esters, 535-538 ferrocyanides, E 520-523 aluminium sulphates, E 541 sodium aluminium phosphate, E 554-556/559 aluminium silicates and E 950 acesulfame-K.

* E 160b rocou, E 220-228 sulfites, E 210-213 benzoates, E 249-250 nitrites, E 321 BHT, E 338-341/343/450-452 acide orthophosphorique et phosphates, E 432-436 polysorbates, E 473-474 sucroesters et sucroglycérides, E 475 esters polyglycériques, E 481-482 stéaroyl-2-lactylates, E 483 tartrate de stéaryle, E 491-495 esters de sorbitane, 535-538 ferrocyanures, E 520-523 sulfates d'aluminium, E 541 phosphate d'aluminimum sodique, E 554-556/559 silicates d'aluminium et E 950 acésulfame K.


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