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Assess hydrogenation levels of edible oils
Assess the hydrogenation levels of an edible oil
Check hydrogenation levels of edible oils
Clarify edible oils
Conserve production
E470
EOFAC
Edible Oil Foods Association of Canada
Edible fungi
Edible meat offals
Edible mushrooms
Edible offals
Filter an edible oil
Filter edible oils
Institute of Edible Oil Foods
Judge hydrogenation levels of edible oils
MEOIO
Mechanical engineering applicable to edible oil seed
Mechanical engineering applicable to edible oil seeds
Mechanical fabrication applicable to edible oil seed
Milk-and Edible Oils Import Ordinance
Offal
Refine cleanse edible oils
Tobacco processing

Traduction de «on edible » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
mechanical engineering applicable to edible oil seeds | mechanical engineering as applicable to edible oil seed | mechanical engineering applicable to edible oil seed | mechanical fabrication applicable to edible oil seed

génie mécanique appliqué aux graines oléagineuses comestibles


clarify edible oils | filter an edible oil | filter edible oils | refine cleanse edible oils

filtrer des huiles comestibles


assess the hydrogenation levels of an edible oil | check hydrogenation levels of edible oils | assess hydrogenation levels of edible oils | judge hydrogenation levels of edible oils

évaluer les taux d’hydrogénation d'huiles comestibles


E470 | sodium, potassium and calcium salts of edible fatty acids, alone or in mixtures, derived either from edible fats or from distilled edible fatty acids

E470 | sels de sodium, de potassium, de calcium des acides gras alimentaires, seuls ou en mélange, obtenus à partir de matières grasses comestibles ou d'acides gras alimentaires distillés


conserve production | tobacco processing | wastes from fruit, vegetables, cereals, edible oils, cocoa, coffee, tea andtobacco preparation and processing; conserve production; yeast and yeastextract production, molasses preparation and fermentation | wastes from fruit, vegetables, cereals, edible oils, cocoa,coffee and tobacco preparation, processing

déchets provenant de la préparation et de la tranformation des fruits,des légumes,des céréales,des huiles alimentaires,du cacao et du café,de la production de conserves et du tabac




edible fungi (1) | edible mushrooms (2)

champignons comestibles (1) | champignons (2)


FDHA Ordinance of 23 November 2005 on Edible Oils, Edible Fat and Products manufactured therefrom

Ordonnance du DFI du 23 novembre 2005 sur les huiles et graisses comestibles et leurs dérivés


Ordinance of 7 December 1998 on the Import of Milk und Dairy Produce, Edible Oils and Fats and Casein and Caseinates | Milk-and Edible Oils Import Ordinance [ MEOIO ]

Ordonnance du 7 décembre 1998 sur l'importation de lait et de produits laitiers, d'huiles et de graisses comestibles, ainsi que de caséines et de caséinates | Ordonnance sur l'importation de lait et d'huiles comestibles [ OILHGC ]


Edible Oil Foods Association of Canada [ EOFAC | Institute of Edible Oil Foods ]

Edible Oil Foods Association of Canada [ EOFAC | Institute of Edible Oil Foods ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
For edible crabs caught in pots or creels, a maximum of 1% by weight of the total catch of edible crab may consist of detached claws.

En ce qui concerne les tourteaux capturés dans des casiers ou des nasses, un pourcentage maximal de 1 % en poids des captures totales de tourteaux peut prendre la forme de pinces détachées.


(c) ‘edible caseinate’ means a milk product obtained by action of edible casein or edible casein curd coagulum with neutralizing agents, followed by drying .

(c) "caséinate alimentaire", le produit laitier obtenu par action du coagulum de la caséine alimentaire ou de la caséine alimentaire caillée avec des agents neutralisants, suivie d'un séchage .


(c) ‘edible caseinate’ means a milk product obtained by action of edible casein or edible casein curd coagulum with neutralizing agents, followed by drying .

(c) "caséinate alimentaire", le produit laitier obtenu par action du coagulum de la caséine alimentaire ou de la caséine alimentaire caillée avec des agents neutralisants, suivie d'un séchage .


In order to allow for the swift adaptation of Annexes I to III (standards of edible acid casein, edible rennet casein and edible caseinates in relation to their composition, contamination, processing aids used etc.) to international standards and technical progress in the future, the Commission also suggests the adoption of delegated acts (Art. 290 TFEU).

Afin de permettre l'adaptation rapide des annexes I à III (normes applicables à la caséine acide alimentaire, à la caséine présure alimentaire et aux caséinates alimentaires en ce qui concerne leur composition, leurs contaminants, les auxiliaires technologiques employés, etc.) aux normes internationales et aux progrès techniques futurs, la Commission suggère également l'adoption d'actes délégués (article 290 du traité FUE).


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Margarine; edible mixtures or preparations of animal or vegetable fats or oils or of fractions of different fats or oils of Chapter 15, other than edible fats or oils or their fractions of heading 1516:

Margarine;langes ou préparations alimentaires de graisses ou d'huiles animales ou végétales ou de fractions de différentes graisses ou huiles du chapitre 15, autres que les graisses et huiles alimentaires et leurs fractions du n° 1516:


The total content of amnesic shellfish poison (ASP) of edible parts of molluscs (the entire body or any part edible separately) must be detected using the high-performance liquid chromatography (HPLC) method or any other internationally recognised method.

La teneur totale en toxines amnésiantes (amnesic shellfish poison — ASP) des parties comestibles des mollusques (corps entier ou toute partie consommable séparément) doit être déterminée par chromatographie liquide haute performance (CLHP) ou par toute autre méthode reconnue au niveau international.


Regulation (EC) No 2074/2005 establishes the analytical methods for the detection of the paralytic shellfish poison (PSP) content of edible parts of molluscs (the whole body or any part edible separately).

Le règlement (CE) no 2074/2005 établit les méthodes d'analyse à utiliser pour déterminer la teneur en toxines paralysantes (paralytic shellfish poison — PSP) des parties comestibles des mollusques (corps entier ou toute partie consommable séparément).


The paralytic shellfish poison (PSP) content of edible parts of molluscs (the whole body or any part edible separately) must be detected in accordance with the biological testing method or any other internationally recognised method.

La teneur en toxines paralysantes (paralytic shellfish poison — PSP) des parties comestibles des mollusques (corps entier ou toute partie consommable séparément) doit être déterminée conformément à la méthode d'analyse biologique ou à toute autre méthode reconnue au niveau international.


The total content of amnesic shellfish poison (ASP) of edible parts of molluscs (the entire body or any part edible separately) must be detected using the high-performance liquid chromatography (HPLC) method or any other recognised method.

La teneur totale en toxines amnésiantes (amnesic shellfish poison — ASP) des parties comestibles des mollusques (corps entier ou toute partie consommable séparément) doit être déterminée par chromatographie liquide haute performance (CLHP) ou par toute autre méthode reconnue.


(b) The total Amnesic Shellfish Poison (ASP) content in edible parts of molluscs (the entire body or any edible part edible separately) must not exceed 20 micrograms of domoic acid per gram using the HPLC method.

(b) Le taux de "Amnesic Shellfish Poison" (ASP) dans les parties comestibles des mollusques (corps entier ou toute partie consommable séparément) ne doit pas dépasser 20 microgrammes d'acide domoïque par gramme en utilisant la méthode HPLC.




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'on edible' ->

Date index: 2020-12-13
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