Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Acetic acid bacteria
Acetic ferments for making vinegar
Vinegar bacteria

Traduction de «Acetic ferments for making vinegar » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
acetic acid bacteria | acetic ferments for making vinegar | vinegar bacteria

ferments acétiques pour la fabrication du vinaigre
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Malt Vinegar shall be vinegar made from an infusion of malt undistilled prior to acetous fermentation, may contain other cereals or caramel, shall be dextro-rotatory, and shall contain, in 100 millilitres measured at a temperature of 20°C, not less than

Le vinaigre de malt doit être du vinaigre obtenu d’une infusion de malt, non distillé avant la fermentation acétique, il peut renfermer d’autres céréales ou du caramel, il doit être dextrogyre et renfermer, dans 100 millilitres mesurés à la température de 20 °C, au moins


Vinegar shall be the liquid obtained by the acetous fermentation of an alcoholic liquid and shall contain not less than 4.1 per cent and not more than 12.3 per cent acetic acid.

Le vinaigre doit être le liquide obtenu par la fermentation acétique d’un liquide alcoolique et contenir au moins 4,1 pour cent et au plus 12,3 pour cent d’acide acétique.


In other Member States, however, both products obtained from the dilution with water of acetic acid and vinegars obtained from the fermentation of agricultural products are marketed under the name ‘vinegar’.

Dans d'autres, en revanche, tant les produits obtenus à partir de la dilution de l'acide acétique dans l'eau que les vinaigres obtenus à partir de la fermentation de produits agricoles sont commercialisés sous la dénomination «vinaigre».


Only wine vinegar is defined as, vinegar which “is obtained exclusively by acetous fermentation of wine”.

Seul est défini le vinaigre de vin, qui doit être "obtenu exclusivement par fermentation acétique du vin".


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Only wine vinegar is defined as, vinegar which “is obtained exclusively by acetous fermentation of wine”.

Seul est défini le vinaigre de vin, qui doit être "obtenu exclusivement par fermentation acétique du vin".


11. For the purposes of subheadings 2209 00 11 and 2209 00 19, the expression "wine vinegar" means vinegar obtained exclusively by acetous fermentation of wine and having a total acidity of not less than 60 g/l, expressed as acetic acid.

11. Pour l'application des sous-positions 2209 00 11 et 2209 00 19, on considère comme "vinaigre de vin" le vinaigre obtenu exclusivement par fermentation acétique du vin et ayant une teneur en acidité totale égale ou supérieure à 60 grammes par litre, exprimée en acide acétique.




datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'Acetic ferments for making vinegar' ->

Date index: 2023-09-08
w