Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Ardennais
Ardennais horse
Ardenne ham
Ardenne-type draught horse
Ardennes
Ardennes ham
Ardennes horse
Ardennes pate
Ardennes pâté
Boiled ham
Butt-end half ham
Butt-end ham
Center cut steak ham
Center ham slice
Fresh ham steak
Ham butt
Ham slice
Ham steak
Leg rump half
Leg rump portion
Leg steak
Pâté des Ardennes
Rump half ham
Rump portion ham
Thick cut ham steak

Traduction de «Ardennes ham » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous




Ardennes ham

jambon des Ardennes [ jambon sec des Ardennes ]




pâté des Ardennes [ Ardennes pate | Ardennes pâté ]

pâté des Ardennes


ham steak | center ham slice | fresh ham steak | center cut steak ham | ham slice | leg steak | thick cut ham steak

rouelle de jambon frais | tranche de jambon frais | steak dans la fesse


butt-end ham | butt-end half ham | ham butt | rump portion ham | rump half ham | leg rump half | leg rump portion

jambon


Ardennais [ Ardennes | Ardennais horse | Ardennes horse ]

ardennais




TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Hams from breeding boars and from sows are excluded from the production of ‘Jambon sec des Ardennes’ and ‘Noix de jambon sec des Ardennes’.

Les jambons issus de verrats reproducteurs et de coches sont exclus de la fabrication du «Jambon sec des Ardennes» et de la «Noix de jambon sec des Ardennes».


The traditional technique for boning hams, known as ‘goujage’, has been defined so as to provide a framework for this key step for the presentation of ‘Jambon sec des Ardennes’/‘Noix de jambon sec des Ardennes’, the pieces of which do not need to be sewn back together once the bones have been removed.

la technique traditionnelle de désossage des jambons dite «goujage» a été précisée afin d’encadrer cette étape déterminante pour la présentation des «Jambon sec des Ardennes»/«Noix de jambon sec des Ardennes», qui ne nécessitent pas d’être recousus pour être refermés après l’extraction des os,


‘Jambon sec des Ardennes’ and ‘Noix de jambon sec des Ardennes’ are dry-salted hams. The rubbing salt used contains spices, flavourings and sugar.

Le «Jambon sec des Ardennes» et la «Noix de jambon sec des Ardennes» sont des salaisons au sel sec. Le sel de frottage utilisé contient des épices, des aromates et du sucre.


In 1866, a book on pork by Gustave Heuze explained that ‘the most highly regarded French hams are prepared in the departments of Basses Pyrenées, Bas Rhin, Haut Rhin, Meuse, Moselle, Ardennes and Vosges’.

En 1866, un ouvrage sur le porc de Gustave Heuze explique que «les jambons français les plus estimés sont préparés dans les départements des Basses-Pyrénées, du Bas et du Haut-Rhin, de la Meuse, de la Moselle, des Ardennes et des Vosges».


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Historically, Ardennes families made hams for their own consumption thanks to the specific local climate.

Historiquement, les familles ardennaises faisaient leurs jambons pour leur propre consommation grâce au climat spécifique des Ardennes.




D'autres ont cherché : ardennais     ardennais horse     ardenne ham     ardenne-type draught horse     ardennes     ardennes ham     ardennes horse     ardennes pate     ardennes pâté     boiled ham     butt-end half ham     butt-end ham     center cut steak ham     center ham slice     fresh ham steak     ham butt     ham slice     ham steak     leg rump half     leg rump portion     leg steak     pâté des ardennes     rump half ham     rump portion ham     thick cut ham steak     Ardennes ham     


datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'Ardennes ham' ->

Date index: 2021-03-23
w