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Beef
Beef Commission Act
Beef Sire Evaluation Program
Beef Sire Monitoring Program
Beef animal
Beef cattle
Beef cubes
Beef derivative
Beef derived substance
Beef on the bone
Beef-on-the-bone
Bone in beef
Bone-in beef
Boneless diced beef
Bullock
CBSEP
Canadian Beef Sire Evaluation Program
Canadian Beef Sire Monitoring Program
Chopped beef
Cruelty-free hamburger
Cultured beef burger
Cultured beef patty
Diced beef
Diced stewing beef
Frankenburger
Frankenstein burger
Frankenstein's burger
Fresh ground beef
Ground beef
Hamburg
In vitro beef burger
Lab-grown hamburger
Laboratory-grown beef burger
Laboratory-grown hamburger
Minced beef
Regular ground beef
Steer
Stem-cell beef burger
Stew beef
Stewing beef
Synthetic hamburger
Test-tube beef burger

Traduction de «Beef derivative » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous




stewing beef | diced beef | diced stewing beef | stew beef | beef cubes | boneless diced beef

bœuf en cubes


laboratory-grown beef burger [ laboratory-grown hamburger | lab-grown hamburger | cultured beef burger | cultured beef patty | in vitro beef burger | test-tube beef burger | stem-cell beef burger | Frankenburger | Frankenstein burger | Frankenstein's burger | cruelty-free hamburger | synthetic hamburger ]

hamburger in vitro [ hamburger éprouvette | hamburger à base de cellules souches | hamburger cultivé en laboratoire | burger in vitro | burger éprouvette | burger de cellules souches | steak haché in vitro | steak de hamburger à base de cellules souches | steak in vitro | steak cultivé en labo ]


ground beef | fresh ground beef | hamburg | minced beef | chopped beef | regular ground beef

bœuf haché




beef on the bone | beef-on-the-bone | bone in beef | bone-in beef

bœuf non désossé


Canadian Beef Sire Evaluation Program [ CBSEP | Beef Sire Evaluation Program | Canadian Beef Sire Monitoring Program | Beef Sire Monitoring Program ]

Programme canadien d'évaluation des taureaux de boucherie


Beef Commission Act [ An Act to Encourage and Promote the Development of the Beef Industry and to Establish the Nova Scotia Beef Commission ]

Beef Commission Act [ An Act to Encourage and Promote the Development of the Beef Industry and to Establish the Nova Scotia Beef Commission ]


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
It is therefore appropriate to ensure that beef derived from cloned animals or their descendants is labelled as such.

Il est dès lors approprié de garantir que la viande bovine issue d'animaux clonés ou de leurs descendants est étiquetée en tant que telle.


Our beef export dependence on the United States during that period dropped from 90% to less than 70%. Commercially viable access to our major markets in Asia and Mexico has the ability to add $85 per head in value over what can be generated here in Canada for beef derived from animals under 30 months of age.

Notre dépendance sur l'exportation de produits du boeuf aux États-Unis pendant cette période est passée de 90 p. 100 à moins de 70 p. 100. L'accès commercialement rentable à nos principaux débouchés en Asie et au Mexique peut nous garantir une prime de 85 $ par tête dans le cas de bovins âgés de moins de 30 mois, comparativement à la vente du même animal au Canada.


As a result, the meat wholesalers, the SMEs referred to by Mr Souchet, have denounced the increased costs and, at the same time, compulsory labelling has given us an insight into the curiosities of the meat market: 40% of beef derives from animals which have done the rounds of Europe; when you buy a steak at the butcher's, little do you know that it has travelled 3000 kilometres, taking in 4 countries on the way: the country in which it was born, the country in which it was raised, the country in which it was slaughtered and the country in which it is consumed.

À partir de là, les professionnels de la viande en gros, les PME comme disait M. Souchet, ont dénoncé l'augmentation des coûts, et du même coup l'obligation de l'étiquetage révélait les curiosités du marché de la viande : 40 % de la viande bovine provient d'animaux qui ont fait le tour d'Europe, et quand on achète un steak chez le boucher, on ne sait pas qu'il a fait 3000 kilomètres et 4 pays, le pays de naissance, le pays d'élevage, le pays d'abattage et le pays de consommation !


Otherwise, starting from the second stage, so as to provide full but simple information the Presidency's compromise provides for three additional options as an alternative to this rule, namely: (a) the possible indication "Origin: [name of Member State]" for beef derived from animals born, raised and slaughtered in the same Member State; (b) the indication "Origin: [name of the third country or third countries]" or "Origin: non-EC" for beef derived from animals born, raised and slaughtered in one or more third country and (c) the ind ...[+++]

En outre, à compter de cette seconde étape, afin de fournir une information complète mais simple, le compromis de la Présidence prévoit trois possibilités additionnelles en alternative à cette règle, à savoir: a) la mention éventuelle "Origine: [nom de l'Etat membre]" pour la viande bovine provenant d'animaux nés, détenus et abattus dans le même Etat membre; b) les mentions "Origine: [nom du ou des pays tiers]" ou "Origine: non CE" pour la viande bovine provenant d'animaux nés, détenus et abattus dans un ou plusieurs pays tiers, et c) la mention "Origine : [nom du pays tiers]" lorsque la viande provient d'animaux nés, détenus et abattus ...[+++]


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Where the beef is derived from animals born, raised and slaughtered:

Lorsque la viande bovine provient d'animaux nés, élevés et abattus :


Under this compulsory system, operators and organisations marketing beef should indicate on the label information about the beef and the point of slaughter of the animal or animals from which that beef was derived.

Conformément à ce système obligatoire, il y a lieu que les opérateurs et organisations commercialisant de la viande bovine fassent figurer sur l'étiquette des informations concernant la viande bovine, ainsi que le lieu d'abattage de l'animal ou des animaux dont elle provient.


Under this compulsory system, operators and organisations marketing beef should indicate on the label information about certain characteristics of the beef and the point of slaughter of the animal or animals from which that beef was derived.

Conformément à ce système obligatoire, il y a lieu que les opérateurs et organisations commercialisant de la viande bovine fassent figurer sur l'étiquette des informations concernant certaines caractéristiques de la viande bovine, ainsi que le lieu d'abattage de l'animal ou des animaux dont elle provient.


Article 16 Beef traceable to the individual animal An operator or organisation that ensures a link between the identification of the beef and the individual animal from which the beef was derived, shall be entitled to label beef with a specific logo.

Article 16 Traçabilité de la viande bovine jusqu'à l'animal dont elle provient. Les opérateurs ou organisations garantissant la relation entre l'identification de la viande bovine et l'animal dont elle provient sont habilités à apposer un logo spécifique sur l'étiquette.


To claim that Commission officials could try to influence the opinion of a scientific committee whose members are eminent, independent scientists shows a lack of understanding of the way these committees work. 3. On the issue of lifting the ban on beef-derived gelatin and tallow and bull's semen from the United Kingdom, the Commission would like to point out that the Scientific Committee on Food at its meeting on 15 April noted that it had "very limited material in hand to allow evaluation of the production processes" of gelatin and tallow.

Assumer par ailleurs que des fonctionnaires de la Commission auraient tenté d'influencer l'avis d'un Comité Scientifique dont les membres sont d'éminents scientifiques indépendants est méconnaître le fonctionnement de ces Comités. 3. Concernant finalement la levée de l'embargo sur la gélatine, le suif et le sperme bovin en provenance de Grande-Bretagne, la Commission tient à rappeler que l'avis du Comité Scientifique pour l'Alimentation Humaine qui s'est réuni le 15 avril 1996 a constaté qu'il détenait très peu de matériel lui permettant une évaluation du processus de production de gélatine et de suif.


The Commission expects to be in a position to put a draft proposal to the Standing Veterinary Committee in the next few weeks regarding the lifting of the ban on beef and beef products derived from animals born after 1 August 1996, the date on which it is considered that the ban on the feeding of meat and bone meal to farm animals was fully effective in the United Kingdom.

La Commission espère être en mesure de présenter au Comité vétérinaire permanent dans les toute prochaines semaines un projet de proposition concernant la levée de l'interdiction de la viande bovine et des produits bovins issus d'animaux nés après le 1er août 1996, date à laquelle l'interdiction de l'administration de farines de viande et d'os aux animaux de rente est devenue pleinement effective au Royaume-Uni.


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