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Analyse solid discharges from oil centrifuge
Buzzer
Centrifugal drying
Centrifugal drying machine
Centrifugal freeze-drying
Centrifugal hydro-extractor
Centrifuge
Centrifuge drying
Dry dynamic precipitator
Drying machine
Dynamic collector
Extractor
Hydro-extractor
Hydroextractor
Mechanical centrifugal collector
Mechanical cyclone
Shwisser
Skimming chamber
Spin dry
Spin drying
Test discharges from oil centrifuge that are solid
Test solid discharges from oil centrifuge
Testing solid discharges from oil centrifuge
Whizzer
Whuzzer
Wusser

Traduction de «Centrifugal drying » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
buzzer | centrifugal drying machine | centrifugal hydro-extractor | centrifuge | drying machine | hydroextractor | shwisser | whuzzer | wusser

essoreuse centrifuge | hydroextracteur | hydro-extracteur | machine à essorer






spin dry [ spin drying | centrifugal drying ]

essorage centrifuge [ essorage rotatif ]




centrifugal pump for emptying the dry dock and drainage pumps

pompe centrifuge pour la vidange de la cale sèche et pompes d'épuisement


centrifugal freeze-drying

lyophilisation avec centrifugation


dynamic collector | skimming chamber | mechanical centrifugal collector | mechanical cyclone | dry dynamic precipitator

ventilateur dépoussiéreur | dépoussiéreur mécanique centrifuge


hydro-extractor | hydroextractor | extractor | centrifuge | whizzer | drying machine

essoreuse centrifuge | essoreuse centrifugeuse | hydroextracteur | extracteur centrifuge | machine à essorer


analyse solid discharges from oil centrifuge | test discharges from oil centrifuge that are solid | test solid discharges from oil centrifuge | testing solid discharges from oil centrifuge

tester des résidus solides issus de la centrifugation d'huiles
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Remove the excess water from the sample by squeezing, suction or centrifuging and then allow the sample to become air-dry.

Éliminer l'excès d'eau de l'échantillon par exprimage, application du vide ou centrifugation et laisser sécher ensuite l'échantillon à l'air.


Filter, remove excess water from the sample by squeezing, suction, or centrifuging and then allow the sample to become air-dry.

Filtrer, éliminer l'excès d'eau de l'échantillon par exprimage, succion ou centrifugation et sécher ensuite l'échantillon à l'air.


Remove the excess water from the sample by squeezing, suction or centrifuging and then allow the sample to become air-dry.

Éliminer l'excès d'eau de l'échantillon par exprimage, application du vide ou centrifugation et laisser sécher ensuite l'échantillon à l'air.


Filter, remove excess water from the sample by squeezing, suction, or centrifuging and then allow the sample to become air-dry.

Filtrer, éliminer l'excès d'eau de l'échantillon par exprimage, succion ou centrifugation et sécher ensuite l'échantillon à l'air.


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Weigh the amount equivalent to 5 g dry mass of cheese or the reference standards into a 100 ml centrifuge tube, add 60 ml distilled water and homogenize with a rod homogenizer (8 000 to 10 000 rpm).

Introduire l’équivalent de 5 g de matière sèche de fromage ou d’échantillon de référence dans un tube de centrifugation de 100 ml, ajouter 60 ml d’eau distillée et homogénéiser à l’aide de l’homogénéisateur (8 000 à 10 000 tours/min).


Centrifuging (for at least five minutes, with mean acceleration 2 800 to 3 200 g), drying at 105 °C and weighing

Centrifugation (temps minimal 5 minutes, accélération moyenne 2 800 à 3 200 g), séchage à 105 °C et pesée


Centrifuging (for at least five minutes, with mean acceleration 2 800 to 3 200 g), drying at 105 °C and weighing

Centrifugation (temps minimal 5 minutes, accélération moyenne 2 800 à 3 200 g), séchage à 105 °C et pesée


Centrifuging (for at least five minutes, with mean acceleration 2 800 to 3 200 g), drying at 105 °C and weighing

Centrifugation (temps minimal 5 minutes, accélération moyenne 2 800 à 3 200 g), séchage à 105 °C et pesée


In Sweden the following techniques are used: thickening (gravity thickening, flotation), stabilisation (anaerobic, aerobic, lime), conditioning, dewatering (centrifuge, filter belt press, air drying), thermal drying and composting.

La Suède a recours aux techniques suivantes : épaississement (par gravitation ou flottation), stabilisation (anaérobie, aérobie, à la chaux), conditionnement, déshydratation (par centrifugation, par filtre presse à bande, par séchage à l'air), séchage thermique et compostage.


- CENTRIFUGING ( FOR AT LEAST FIVE MINUTES , WITH MEAN ACCELERATION 2 800 TO 3 200 G ), DRYING AT 105 * C AND WEIGHING

- CENTRIFUGATION ( TEMPS MINIMAL 5 MINUTES , ACCELERATION MOYENNE 2 800 A 3 200 G ), SECHAGE A 105 * C ET PESEE




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'Centrifugal drying' ->

Date index: 2023-04-12
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