Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Administer chemicals to starch production
Administer of chemicals to starch production
Administering chemicals to starch production
Better chemical processes
Chemically modified polyester fibre
Chemically modified starch
Edible starches modified by chemical treatment
Improve chemical processes
Modified starch
Modify chemical processes
Physically modified starch
Rejuvenate chemical processes
Utilise chemicals to starch production

Traduction de «Chemically modified starch » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
chemically modified starch

amidon modifié chimiquement


administer of chemicals to starch production | utilise chemicals to starch production | administer chemicals to starch production | administering chemicals to starch production

ajouter des produits chimiques pendant la production d’amidon










physically modified starch

amidon physiquement modifié


chemically modified polyester fibre

fibre polyester chimiquement modifiée


edible starches modified by chemical treatment

amidons alimentaires modifiés par voie chimique


better chemical processes | rejuvenate chemical processes | improve chemical processes | modify chemical processes

améliorer des procédés chimiques
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
starch from rice and waxy maize, not chemically modified

amidon de riz ou de maïs cireux, n'ayant pas été modifié chimiquement


starch from rice and waxy maize, not chemically modified.

– amidon de riz ou de maïs cireux, n'ayant pas été modifié chimiquement.


‘modified starches are substances obtained by one or more chemical treatments of edible starches, which may have undergone a physical or enzymatic treatment, and may be acid or alkali thinned or bleached.

Les «amidons modifiés» sont des substances obtenues au moyen d’un ou plusieurs traitements chimiques d’amidons alimentaires pouvant avoir été soumis à un traitement physique ou enzymatique, et pouvant être fluidifiés par traitement acide ou alcalin ou blanchis.


‘modified starches are substances obtained by one or more chemical treatments of edible starches, which may have undergone a physical or enzymatic treatment, and may be acid or alkali thinned or bleached;

Les «amidons modifiés» sont des substances obtenues au moyen d’un ou plusieurs traitements chimiques d’amidons alimentaires pouvant avoir été soumis à un traitement physique ou enzymatique, et pouvant être fluidifiés par traitement acide ou alcalin ou blanchis.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
19'. modified starches' are substances obtained by one or more chemical treatments of edible starches, which may have undergone a physical or enzymatic treatment, and may be acid or alkali thinned or bleached;

19. Les «amidons modifiés» sont des substances obtenues au moyen d’un ou plusieurs traitements chimiques d’amidons alimentaires pouvant avoir été soumis à un traitement physique ou enzymatique, et pouvant être fluidifiés par traitement acide ou alcalin ou blanchis.


starch from rice and waxy maize, not chemically modified

Amidon de riz ou de maïs cireux, n'ayant pas été modifié chimiquement


Starch from rice and waxy maize, not chemically modified

Amidon de riz ou de maïs cireux, n'ayant pas été modifié chimiquement


Starch from rice and waxy maize, not chemically modified

Amidon de riz ou de maïs cireux, n'ayant pas été modifié chimiquement


The following products may be used under the same conditions as products listed in Section C of Annex VI to Regulation (EEC) No 2092/91 until 31 January 2000 apricot concentrate (Prunus armeniaca), elderberry concentrate (Sambucus nigra), mangoes (Mangifera indica), strawberry (Fragaria vesca) as dried powder or concentrate, five-spice powder composed of: fennel (Foeniculum vulgare), clove (Syzygium aromaticum), ginger (Zingiber officinale), aniseed (Pimpinella anisum) and cinnamon (Cinnamonum zeylanicum), coco fat, cocoa fat and starches produced from cereals and tubers, not chemically modified ...[+++]

Les produits suivants peuvent être utilisés dans les mêmes conditions que les produits énumérés dans la partie C de l'annexe VI du règlement (CEE) n° 2092/91 jusqu'au 31 janvier 2000: concentré d'abricot (Prunus armeniaca), concentré de sureau (Sambucus nigra), mangues (Mangifera indica), fraises (Fragaria vesca) sous forme de poudre ou de concentré, poudre de cinq épices composée de fenouil (Foeniculum vulgare), de clou de girofle (Syzygium aromaticum), de gingembre (Zingiber officinale), d'anis vert (Pimpinella anisum) et de cannelle (Cinnamomum zeylanicum), graisse de coco, graisse de cacao et amidons et fécules provenant de céréales et de tubercules, non chimiquement modifiés ...[+++]


(q) 'modified starches` are substances obtained by one or more chemical treatments of edible starches, which may have undergone a physical or enzymatic treatment, and may be acid or alkali thinned or bleached;

q) «amidons modifiés», les substances obtenues au moyen d'un ou plusieurs traitements chimiques d'amidons alimentaires, qui peuvent avoir été soumis à un traitement physique ou enzymatique, et peuvent être fluidifiés par traitement acide ou alcalin ou blanchis;


w