Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Analyse apple juice for cider production
Analysing apple juice for cider production
Apple cider
Arrange cider recipes
Biochemical procedures of cider production
Biochemical process of cider production
Biochemical processes of cider production
Cider
Cider apple
Cider industry
Cider-growing
Cider-making
Cider-producing
Cidermaking
Design cider recipes
Develop cider recipes
European Cider and Fruit Wine Association
Fresh cider
Hard cider
Model cider recipes
Search apple juice for cider production
Soft cider
Sweet cider
Test apple juice for cider production
The biochemical processes of cider production

Traduction de «Cider » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
cider [ apple cider | soft cider | sweet cider | fresh cider ]

jus de pomme brut


arrange cider recipes | develop cider recipes | design cider recipes | model cider recipes

élaborer des recettes de cidre


cider-growing | cider-producing | cider-making

cidricole


cider industry | cidermaking | cider-making

cidrerie | élaboration du cidre | fabrique de cidre | industrie du cidre






biochemical procedures of cider production | biochemical process of cider production | biochemical processes of cider production | the biochemical processes of cider production

processus biochimiques dans la production de cidre


analysing apple juice for cider production | search apple juice for cider production | analyse apple juice for cider production | test apple juice for cider production

analyser du jus de pomme pour la production de cidre


Association of the Cider and Fruit-Wine Industries of the EU | Association of the EEC Cider and Fruit Wine Industries | European Cider and Fruit Wine Association

Association des industries des cidres et vins de fruits de l'UE | Comité de L'industrie des cidres et vins de fruits de la CEE | AICV [Abbr.]


Association of the Cider and Fruit Wine Industry of the E.U. [ Association of Cider and Fruit Wine Industries of the EEC | Committee of the Cider and Fruit Wine Industry of the EEC ]

Association des industries des cidres et vins de fruits de C.U.E. [ AICV | Association des industries des cidres et vins de fruits de la CEE ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(iv) cider millers who produce cider for a customer from the customer’s apples,

(iv) fabricants de cidre produisant du cidre pour un client avec les pommes du client,


No person shall sell cider or champagne cider that has more than 0.2 per cent weight by volume of volatile acidity calculated as acetic acid, as determined by official method FO-2, Determination of Volatile Acidity of Wine, Cider and Champagne Cider, October 15, 1981.

Est interdite la vente de cidre ou de cidre champagne qui possède une acidité volatile de plus de 0,2 pour cent en poids par volume, calculée en acide acétique selon la méthode officielle FO-2, Détermination d’acidité volatile dans le vin, le cidre et le cidre champagne, 15 octobre 1981.


(1) Ale; Apple (or rhubarb) and (naming the fruit) jam; Beer; Brandy; Bread; Brown bread; Butter; Cider; Cider vinegar; Concentrated (naming the fruit) juice except frozen concentrated orange juice; Fig marmalade with pectin; Fish roe (caviar); Hollands gin; Honey wine; Ice cream mix; Ice milk mix; Icing sugar; Liqueur; Lobster paste; Malt liquor; Malt vinegar; Mincemeat; (naming the flavour) Milk; (naming the flavour) Partly skimmed milk; (naming the flavour) Partly skimmed milk with added milk solids; (naming the flavour) Skim milk; (naming the flavour) Skim milk with added milk solids; (naming the fruit) Jam ...[+++]

(1)Achards (relish); ale; beurre; bière; catsup de tomates; cidre; confiture de (nom du fruit) avec pectine; confiture de pommes (ou de rhubarbe) et de (nom du fruit); cornichons; eau-de-vie de vin (brandy); gelée de (nom du fruit) avec pectine; genièvre Hollands; jus de (nom du fruit) concentré sauf le jus d’orange concentré congelé; lait écrémé (indication de l’arôme); lait écrémé (indication de l’arôme) additionné de solides du lait; lait (indication de l’arôme); lait partiellement écrémé (indication de l’arôme); lait partiellement écrémé (indication de l’arôme) additionné de solides du lait; liqueur de malt; liqueu ...[+++]


Champagne Cider shall be cider that is impregnated with carbon dioxide under pressure by

Le cidre champagne doit être du cidre imprégné de gaz carbonique sous pression, en effectuant


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
No person shall sell wine that contains more than 0.24 per cent weight by volume of volatile acidity calculated as acetic acid, as determined by official method FO-2, Determination of Volatile Acidity of Wine, Cider and Champagne Cider, October 15, 1981.

Est interdite la vente de vin qui contient plus de 0,24 pour cent en poids par volume d’acidité volatile, calculée en acide acétique selon la méthode officielle FO-2, Détermination d’acidité volatile dans le vin, le cidre et le cidre champagne, 15 octobre 1981.


The cider brandy is obtained by the dual distillation of this cider and maturation in wood.

L’eau-de-vie de cidre est obtenue à la suite de la double distillation de ce cidre et de sa maturation dans des fûts en bois.


The first written records of Cider Brandy go back to 1678, with the term ‘Cider Brandy’ being cited in the publication ‘Treatise of Cider’ by J. Woolridge.

Les premiers témoignages écrits sur l’eau-de-vie de cidre datent de 1678, avec l’utilisation de l’expression «eau-de-vie de cidre» dans la publication «Treatise of Cider» de J. Woolridge.


The term describes a distinct cask aged product produced in UK that is distilled from cider made by the fermentation of traditional cider apple varieties.

Cette expression décrit un produit spécifique, vieilli en fût, produit au Royaume-Uni, et distillé à partir de cidre obtenu par fermentation de variétés traditionnelles de pommes à cidre.


Description of Somerset Cider Brandy: Produced from distilled cider.

Description du Somerset Cider Brandy: Obtenu à partir de cidre distillé.


A combination of the soil and climate in Somerset, together with the traditional apple varieties grown in most Somerset orchards for cider brandy production purposes, results in the production of a quality spirit drink recognized throughout the UK cider industry.

La production d’une boisson spiritueuse de qualité, reconnue au sein de l’industrie du cidre du RoyaumeUni, résulte de la combinaison, d’une part, du sol et du climat du Somerset et, d’autre part, des variétés traditionnelles de pommes cultivées dans de nombreux vergers du Somerset aux fins de la production d'eau-de-vie de cidre.




datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'Cider' ->

Date index: 2021-04-27
w