Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Blend spirit flavourings according to recipe
Conjoin spirit flavourings according to recipe
Mingle spirit flavourings according to recipe
Mix spirit flavourings according to recipe

Traduction de «Conjoin spirit flavourings according to recipe » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
conjoin spirit flavourings according to recipe | mingle spirit flavourings according to recipe | blend spirit flavourings according to recipe | mix spirit flavourings according to recipe

associer des arômes de spiritueux selon une recette
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
We are not classifying spirit drinks according to quality – that would have been a very bad thing – but in the field of quality we do have a ban on flavouring spirits.

Nous ne classifions pas les boissons spiritueuses en fonction de leur qualité - cela aurait été une très mauvaise chose -, mais en matière de qualité, nous avons introduit une interdiction d’aromatisation des spiritueux.


The proposal introduces a 3-way categorisation of various types of spirit drinks according to the raw materials each type of drink is made from and on the flavourings added.

La proposition introduit trois catégories pour les différents types de boissons spiritueuses, en fonction des matières premières dont est composé chaque type de boisson ainsi que des substances aromatisantes ajoutées.


‘Stakliškės’ mead gets its characteristic pronounced honey taste, with a slightly sweet-sour flavour and a piquant aroma, from its balanced sugar/acid ratio and traditional production method, i.e. the long natural fermentation (up to 90 days) and long maturation (at least nine months) and the traditional recipe, according to which the mead is made using only natural honey and herbs and spices (hops, lime blossom ...[+++]

L'hydromel «Stakliškės» tire son goût prononcé de miel, à la saveur légèrement douce-amère et à l'arôme piquant, de son équilibre sucres/acides et de sa méthode de production traditionnelle, à savoir la longue fermentation naturelle (jusqu'à 90 jours) et la longue maturation (au moins neuf mois) ainsi que la recette traditionnelle, selon laquelle l'hydromel est fabriqué uniquement à base de miel naturel et d'herbes et épices (houblon, tilleul et baies de genévrier).




D'autres ont cherché : Conjoin spirit flavourings according to recipe     


datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'Conjoin spirit flavourings according to recipe' ->

Date index: 2022-05-07
w