Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Assistant wholesale merchant in meat and meat products
Bacon
Cold meats
Corned beef
Cutting of meat
Cutting premises
Cutting up meat
Cutting up of meat
Cutting-up premises
DFD meat
Dark cutting meat
Dark firm dry meat
Foie gras
Frogs' legs
Goose liver
Ham
Meat
Meat cutting
Meat cutting plant foreman
Meat cutting plant forewoman
Meat cutting table
Meat extract
Meat industry
Meat paste
Meat primal cuts
Meat processing industry
Meat product
Meat wholesale cuts
Meat-cutting table
Minced meat and meat cut up in a similar manner
Prepared meats
Processed meat product
Pâté
Sausage
Slaughterhouse
Wholesale merchandiser in meat and meat products
Wholesale merchant in meat and meat products

Traduction de «Cutting meat » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
dark cutting meat [ dark firm dry meat | DFD meat ]

viande à coupe sombre [ viande sombre | viande noire | viande DFD ]


meat primal cuts | meat wholesale cuts

coupe de viande de gros


cutting of meat | cutting up meat | cutting up of meat | meat cutting

découpe des viandes


meat processing industry [ cutting premises | cutting-up premises | slaughterhouse | meat industry(UNBIS) ]

industrie de la viande [ abattoir | atelier de découpe ]


meat-cutting table [ meat cutting table ]

table de découpe pour viande


meat cutting plant foreman [ meat cutting plant forewoman ]

contremaître d'établissement de coupe des viandes [ contremaîtresse d'établissement de coupe des viandes ]


minced meat and meat cut up in a similar manner

viandes hachées et viandes morcelées d'une manière analogue


meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]

produit carné [ bacon | charcuterie | corned beef | cuisse de grenouille | extrait de viande | foie gras | jambon | lard | pâté de viande | produit à base de viande | produit transformé à base de viande | saucisse ]


assistant wholesale merchant in meat and meat products | wholesale merchandiser in meat and meat products | trader, wholesale in meat and meat products | wholesale merchant in meat and meat products

négociant grossiste en viandes et produits à base de viande | négociant grossiste en viandes et produits à base de viande/négociante grossiste en viandes et produits à base de viande | négociante grossiste en viandes et produits à base de viande


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
B.01.090 (1) No person shall offer for sale at retail any solid cut meat or solid cut poultry meat to which phosphate salts or water has been added, unless that meat or poultry meat is contained in a package and carries a label.

B.01.090 (1) Est interdite la mise en vente au détail de toute viande coupée solide ou de toute viande de volaille coupée solide à laquelle ont été ajoutés des sels de phosphate ou de l’eau, à moins que la viande ne soit contenue dans un emballage et ne porte une étiquette.


The label of any solid cut meat or solid cut poultry meat that has had phosphate salts or water added to it, that is not cured and that is prepackaged at retail shall contain a statement of the ingredients contained in the food in accordance with subsections B.01.008(3) to (5).

L’étiquette de toute pièce de viande ou de toute pièce de viande de volaille à laquelle ont été ajoutés des sels de phosphate ou de l’eau, qui est non traitée par salaison et qui est préemballée chez le détaillant, indique les ingrédients de cet aliment conformément aux paragraphes B.01.008(3) à (5).


B.14.021 (1) No person shall sell solid cut meat to which phosphate salts or water has been added unless

B.14.021 (1) Est interdite la vente de viande coupée solide à laquelle ont été ajoutés des sels de phosphate ou de l’eau, à moins que les conditions suivantes ne soient réunies :


Solid cut meat shall be

La viande coupée solide doit consister :


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
cut meat” means meat which has been cut into small cubes, slices or other individual portions that do not require further cutting by an operator before being bought by the final consumer and that can be directly used by that consumer.

6. “viande découpée”: la viande découpée en petits cubes, tranches ou autres portions individuelles, qui ne nécessitent pas de découpe ultérieure par un opérateur avant leur acquisition par le consommateur final et qui sont directement utilisables par ce dernier.


(12) If the meat product or a part of it is dressed, boned, cut up, processed or otherwise handled in a registered establishment, the utensils, equipment, room or area used shall be cleaned and sanitized before any food animal meat product is dressed, boned, cut up, processed or otherwise handled in the room or area.

(12) Si les produits de viande ou une partie de ceux-ci sont habillés, désossés, coupés, transformés ou autrement manutentionnés dans un établissement agréé, l’équipement, les ustensiles, la pièce et l’aire utilisés sont nettoyés et assainis avant qu’un produit de viande provenant d’un animal pour alimentation humaine ne soit habillé, désossé, coupé, transformé ou autrement manutentionné dans la pièce ou l’aire.


Meat-cutting instruments must be used solely for cutting meat.

Les outils servant à la découpe des viandes ne doivent être utilisés qu'à cet effet.


Whereas that approximation may be effected by extending to certain cut fresh meat the provisions laid down by the above-mentioned Directive of 26 June 1964 ; whereas, in particular, hygiene requirements for cutting plants, rules governing storage and transportation of cut meat and conditions for the issue of a health certificate intended to guarantee that intra-Community trade meets Community requirements must be standardised;

considérant que ce rapprochement peut être entrepris en étendant à certaines viandes fraîches découpées l'effet des dispositions prévues par la directive précitée du 26 juin 1964 ; qu'en particulier, il y a lieu de rendre uniformes les conditions d'hygiène dans les ateliers de découpe, les règles en matière de stockage et de transport des viandes découpées ainsi que les conditions de délivrance d'un certificat de salubrité destiné à garantir que les échanges intracommunautaires de viandes répondent aux prescriptions communautaires;


Whereas that Directive only contains Community provisions applicable to trade in whole animal carcases or large parts of such carcases ; whereas common rules must also be laid down for cuts of meat ; whereas the implementation of the common organisation of the markets in pigmeat and beef and veal will not have the desired effect as long as intra-Community trade is hindered by differences between health requirements of Member States concerning cut meat ; whereas those requirements must be approximated in order to eliminate such diff ...[+++]

considérant que la directive précitée ne comporte que des dispositions communautaires applicables aux échanges de carcasses entières d'animaux ou de parties importantes de ces carcasses ; qu'il est également nécessaire de prévoir une réglementation commune pour les morceaux découpés ; qu'en effet, la mise en oeuvre des organisations communes des marchés dans les deux secteurs de la viande de porc et de la viande bovine n'aura pas les effets escomptés aussi longtemps que les échanges intracommunautaires se trouveront freinés par les disparités des prescriptions sanitaires des États membres relatives à la viande découpée ; qu'il est néc ...[+++]


Whereas, for cases where the Member State of destination issues a prohibition or restriction, consignors of cut meat should he given the same guarantees as those laid down by the Directive of 26 June 1964 for consignors of other cuts of fresh meat;

considérant qu'il convient, pour le cas d'une interdiction ou d'une restriction émanant de l'État membre destinataire, d'accorder aux expéditeurs de viandes découpées les mêmes garanties que celles prévues par la directive du 26 juin 1964 en faveur des expéditeurs d'autres morceaux de viandes fraîches;




datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'Cutting meat' ->

Date index: 2022-11-17
w