Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Administer meat processing equipment in cooling rooms
Canadian meat hygiene program
Code of Hygiene Practice for Fresh Meat
Codex Committee on Meat Hygiene
Codex Committee on Meat and Poultry Hygiene
Employ meat processing equipment in cooling rooms
Handle meat processing equipment in cooling rooms
Handle mechanically separated meat
Hygienic handling of meat
Meat hygiene approval stamp
Post convert meat
Post handle meat
Post-process a meat
Post-process meat
Use mechanically separated meat
Use of mechanically separated meat
Utilise meat processing equipment in cooling rooms
Utilise mechanically separated meat

Traduction de «Hygienic handling meat » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
hygienic handling of meat

manutention hygiénique des viandes


employ meat processing equipment in cooling rooms | utilise meat processing equipment in cooling rooms | administer meat processing equipment in cooling rooms | handle meat processing equipment in cooling rooms

manipuler du matériel de traitement des viandes en chambre froide


post convert meat | post-process a meat | post handle meat | post-process meat

effectuer la post-transformation de viandes


use of mechanically separated meat | utilise mechanically separated meat | handle mechanically separated meat | use mechanically separated meat

utiliser des viandes séparées mécaniquement


Codex Committee on Meat and Poultry Hygiene [ Codex Committee on Meat Hygiene ]

Comité du Codex sur l'hygiène de la viande et de la volaille [ Comité du Codex sur l'hygiène de la viande ]




Canadian meat hygiene program

programme canadien d'hygiène des viandes


Code of Hygiene Practice for Fresh Meat

le Code des pratiques de l'hygiène des viandes fraîches


Codex Committee on Meat Hygiene

Comité du Codex sur l'hygiène de la viande
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(2) Every person who engages in the preparation, packaging, labelling, storing or other handling of a meat product or an ingredient, or who works in any area with food-contact surfaces and packaging materials in a registered establishment, shall adhere to hygienic practices while on duty to prevent contamination of meat products or ingredients and the creation of insanitary conditions.

(2) Les préposés à la préparation, à l’emballage, à l’étiquetage, à l’entreposage ou à toute autre activité de manutention de produits de viande ou d’ingrédients, ou ceux qui travaillent dans une aire où se trouvent des surfaces entrant en contact avec des aliments et du matériel d’emballage dans l’établissement agréé respectent les pratiques hygiéniques dans l’exercice de leurs fonctions afin d’éviter la contamination des produits de viande ou des ingrédients et la création de conditions insalubres.


(2) Every person who engages in the preparation, packaging, labelling, storing or other handling of a meat product or an ingredient, or who works in any area with food-contact surfaces and packaging materials in a registered establishment, shall adhere to hygienic practices while on duty to prevent contamination of meat products or ingredients and the creation of insanitary conditions.

(2) Les préposés à la préparation, à l’emballage, à l’étiquetage, à l’entreposage ou à toute autre activité de manutention de produits de viande ou d’ingrédients, ou ceux qui travaillent dans une aire où se trouvent des surfaces entrant en contact avec des aliments et du matériel d’emballage dans l’établissement agréé respectent les pratiques hygiéniques dans l’exercice de leurs fonctions afin d’éviter la contamination des produits de viande ou des ingrédients et la création de conditions insalubres.


(f) prescribing the equipment and facilities to be used, the procedures to be followed and the standards to be maintained in registered establishments to ensure humane treatment and slaughter of animals and hygienic processing and handling of meat products;

f) de déterminer le matériel et les installations à utiliser, les méthodes à suivre et les normes à respecter dans les établissements agréés pour le traitement et l’abattage sans cruauté des animaux et la transformation et la manutention hygiéniques des produits de viande;


Regulation (EC) No 853/2004 of the European Parliament and of the Council of 29 April 2004 laying down specific hygiene rules for food of animal origin (7) provides that food business operators are not to place on the market a product of animal origin handled in an establishment subject to approval in accordance with that Regulation, unless it has either a health mark applied in accordance with Regulation (EC) No 854/2004 or, when that Regulation does not provide for the application of a health mark, an identification mark applied in accordance with Annex II to Regulation (EC) No 853/2004. The meat ...[+++]

Le règlement (CE) no 853/2004 du Parlement européen et du Conseil du 29 avril 2004 fixant des règles spécifiques d’hygiène applicables aux denrées alimentaires d’origine animale (7) prévoit que les exploitants du secteur alimentaire ne peuvent procéder à la mise sur le marché d’un produit d’origine animale traité dans un établissement soumis à agrément conformément à ses dispositions si ce produit ne porte pas une marque de salubrité apposée conformément au règlement (CE) no 854/2004 ou, lorsque ledit règlement ne prévoit pas l’apposition d’une telle marque, une marque d’identification apposée conformément à son annexe II. En conséquenc ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Community legislation, in particular Regulation (EC) No 853/2004 of the European Parliament and of the Council of 29 April 2004 laying down specific hygiene rules for food of animal origin , lays down rules for handling of meat and animal by-products from wild game.

La législation communautaire, en particulier le règlement (CE) no 853/2004 du Parlement et du Conseil du 29 avril 2004 fixant des règles spécifiques d’hygiène applicables aux denrées alimentaires d’origine animale , définit des règles applicables à la manipulation de la viande et des sous-produits animaux issus du gibier sauvage.


Community legislation, in particular Regulation (EC) No 853/2004 of the European Parliament and of the Council of 29 April 2004 laying down specific hygiene rules for food of animal origin , lays down rules for handling of meat and animal by-products from wild game.

La législation communautaire, en particulier le règlement (CE) no 853/2004 du Parlement et du Conseil du 29 avril 2004 fixant des règles spécifiques d’hygiène applicables aux denrées alimentaires d’origine animale , définit des règles applicables à la manipulation de la viande et des sous-produits animaux issus du gibier sauvage.


(c) facilities, including suitably laid out and equipped reception and marshalling areas, for the hygienic handling and protection of meat during loading and unloading;

c) des équipements pour la manutention hygiénique et la protection des viandes au cours des opérations de chargement et de déchargement, ainsi que des aires de réception et de triage convenablement conçues et équipées;


6. The dressing, handling, further treatment and transport of meat, including offal, must be performed in compliance with all hygiene requirements.

6. L'habillage, la manipulation, le traitement ultérieur et le transport de viandes, y compris d'abats, doivent être exécutés dans le respect de toutes les prescriptions d'hygiène.


CHAPTER III Hygiene in respect of the preparation of wild game and the cutting and handling of wild game meat

CHAPITRE III Hygiène de la préparation de gibier sauvage, de la découpe et de la manipulation des viandes


(r) equipment meeting hygiene requirements for handling fresh meat and storing meat containers in such a way that neither the meat or the containers come into direct contact with the ground;

r) un équipement répondant aux exigences de l'hygiène pour la manutention des viandes fraîches et le dépôt des récipients utilisés pour ces viandes, de façon à ce que ni les viandes ni les récipients n'entrent en contact direct avec le sol;




datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'Hygienic handling meat' ->

Date index: 2021-08-28
w