Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
De-icing salt
Hide salted in brine
Highway salt
Ice-control salt
Light cure
Light salt
Light salted fish
Light-salted cod
Mild cure
Plot lighting states using automated lighting
Plot lighting states with automated lighting
Plot lighting states with automated lights
Road salt
Skin salted in brine
Slack salt
Slack salted fish
Thawing salt
Waste salts and their solutions
Wet salted hide
Wet salted skin

Traduction de «Light salt » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
light salt | light cure | mild cure | slack salt

saler légèrement | saler doux


light salt [ light cure | mild cure | slack salt ]

saler légèrement


light salted fish [ slack salted fish ]

poisson légèrement salé




mild cure | light cure | light salt

traiter modérément | traiter légèrement | saler légèrement | saler doux




de-icing salt | highway salt | ice-control salt | road salt | thawing salt

sel de déneigement


hide salted in brine | skin salted in brine | wet salted hide | wet salted skin

peau salée au moyen de la saumure


plot and rehearse lighting states with automated lights | plot lighting states using automated lighting | plot lighting states with automated lighting | plot lighting states with automated lights

définir la position d'éclairages avec des lumières automatisées


waste salts and their solutions | wastes from the manufacture, formulation, supply and use of salts and their solutions and metallic oxides | wastes from the MFSU of salts and their solutions and metallic oxides

déchets de sels et leurs solutions
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(b) “light salted fish”, if, after the curing process is complete, it has a salt content of more than 25% but not more than 33% of the dry weight of the fish;

b) « poisson légèrement salé » dans le cas du poisson qui, après sa préparation, a une teneur en sel de plus de 25 %, mais d’au plus 33 % en poids sec;


(b) “light salted fish”, if, after the curing process is complete, it has a salt content of more than 25% but not more than 33% of the dry weight of the fish;

b) « poisson légèrement salé » dans le cas du poisson qui, après sa préparation, a une teneur en sel de plus de 25 %, mais d’au plus 33 % en poids sec;


(5) The amount of potassium shall be in the nutrition facts table if the prepackaged product contains added potassium salts and the label of the product or any advertisement for the product that is made or placed by or on the direction of the manufacturer of the product contains a statement or claim referred to in column 4 of any of items 31 to 36 of the table following section B.01.513 for the subject “free of sodium or salt”, “low in sodium or salt”, “reduced in sodium or salt”, “lower in sodium or salt”, “no added sodium or salt” or “lightly salted” set out in column 1.

(5) Le tableau de la valeur nutritive du produit préemballé indique la teneur en potassium si le produit contient des sels de potassium ajoutés et si l’étiquette du produit ou encore l’annonce du produit faite par le fabricant du produit ou sous ses ordres contient une mention ou une allégation figurant à la colonne 4 des articles 31 à 36 du tableau suivant l’article B.01.513 en regard des sujets « sans sodium ou sans sel », « faible teneur en sodium ou en sel », « teneur réduite en sodium ou en sel », « moins de sodium ou de sel », « non additionné de sel ou de sodium » ou « légèrement salé » visés à la colonne 1.


(k) the representation “light salted” with respect to fish; or

k) à la déclaration « légèrement salé » faite à l’égard du poisson;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(g) “lightly salted”, set out in item 36;

g) « légèrement salé » visé à l’article 36;


Cod fillets that have been only lightly salted (usually of a total salt content by weight of around 2 % but in any case less than 12 %) present different objective characteristics in so far as the actual and lasting preservation depends essentially upon an additional external process, such as freezing.

Les filets de morues qui n'ont été que légèrement salés (dont la teneur totale en sel est généralement de 2 % en poids environ, mais, en tout état de cause, inférieure à 12 %) présentent des caractéristiques objectives différentes, dans la mesure où la conservation effective et durable dépend essentiellement d'un processus externe supplémentaire, comme la congélation.


Cod that has been only lightly salted should therefore be classified under subheadings 0304 71 10 and 0304 71 90 in so far as freezing is necessary to avoid degeneration of the product.

Il convient, dès lors, de classer la morue qui n'a été que légèrement salée dans les sous-positions 0304 71 10 et 0304 71 90, dans la mesure où il est nécessaire de congeler le produit pour éviter sa dégradation.


In the latter case, do Article 2(1) of Directive 2000/13/EC and Article 9(1) and (2) of Directive 2009/54/EC, (2) together with Annex III to the latter directive, read in the light of the equivalence established between sodium and salt in the annex to Regulation (EC) No 1924/2006, infringe the first subparagraph of Article 6(1) of the Treaty on the European Union, read with Article 11(1) (freedom of expression and information) and Article 16 (freedom to conduct a business) of the Charter of Fundamental Freedoms of the European Union, ...[+++]

Dans la seconde hypothèse, les dispositions de l’article 2, paragraphe 1, de la directive 2000/13/CE et de l’article 9, paragraphes 1 et 2, de la directive 2009/54/CE (2), combinées avec l’annexe III à cette directive, lues à la lumière de la relation d’équivalence établie entre le sodium et le sel dans l’annexe au règlement (CE) no 1924/2006, en interdisant à un distributeur d’eau minérale de faire figurer sur ses étiquettes et ses messages publicitaires toute mention relative à la faible teneur en sel qui pourrait être celle de son produit par ailleurs riche en bicarbonate de sodium, dans la mesure où elle serait de nature à induire l’ ...[+++]


‘Fleur de sel de Guérande’ is formed of light, fine, brittle crystals which, under favourable climatic conditions (wind and sun), form on the surface of the brine in the salt pans producing grey salt.

La fleur de sel de Guérande est constituée de cristaux légers, fins et friables qui se forment à la surface de la saumure des œillets des salines productives en sel gris, sous l’influence de conditions climatiques favorables (vent et soleil).


The sausage has a pleasant, mild, lightly salted and sometimes slightly spicy taste.

Le saucisson présente une saveur agréable et douce, un peu salée et parfois légèrement piquante.




datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'Light salt' ->

Date index: 2024-04-07
w