Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Age alcoholic beverages in vats
Age an alcoholic beverage in vats
Cream chilling vat
Cream cooling vat
Cream ripener
Cream ripening vat
Cream separator vat
Mature alcoholic beverages in vats
Mature an alcoholic beverage in a vat
Maturing vat for cream

Traduction de «Maturing vat for cream » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


age an alcoholic beverage in vats | mature alcoholic beverages in vats | age alcoholic beverages in vats | mature an alcoholic beverage in a vat

faire vieillir des boissons alcoolisées en fûts


cream chilling vat | cream cooling vat

cuve de réfrigération des crèmes


cream ripener | cream ripening vat

cuve de maturation de la crème


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(5) Canada Standard is the name for the grade of canned cream style corn that possesses similar varietal characteristics; that possesses a normal flavour for the maturity of corn; that possesses a reasonably good colour and a reasonably good consistency; that is reasonably tender and is reasonably free from silk, husk, pieces of cob, blemished kernels and other defects.

(5) Canada régulière est le nom de la catégorie du maïs crème, en conserve, possédant des caractéristiques variétales analogues, une saveur normale pour la maturité du maïs, une couleur raisonnablement bonne et une consistance raisonnablement bonne; il est raisonnablement tendre et raisonnablement exempt de soies, enveloppes, morceaux d’épis, grains abîmés et autres défauts.


It has a smooth, slightly crumbly texture which can be hard or semi-hard depending on the age of maturity a pale cream colour and is creamy, fresh and lactic in flavour, it has a fat content ranging from 30-35 % with the fat in dry matter making up between 48-51 %.

Sa pâte est lisse, légèrement grumeleuse, dure ou mi-dure selon le degré d'affinage. De couleur crème pâle, il est crémeux, frais et lactique au goût. Sa teneur en matières grasses varie entre 30 % et 35 %, la matière grasse dans l'extrait sec représentant de 48 à 51 %.


The Commission - foreseeing that the One Stop Shop package (COM(2004)0728) would not be accepted by the Council till the maturity date of e-commerce VAT Directive - excluded the e-services from the whole VAT package and on 15th of May adopted a Report (COM(2006)0210) proposing to extend the period of application of the e-services Directive 31 of December 2008.

Prévoyant que le dispositif du guichet unique (COM(2004)0728) ne serait pas accepté par le Conseil avant l'expiration de la directive TVA sur le commerce électronique, la Commission a retiré les services électroniques du dispositif général concernant la TVA et adopté, le 15 mai, un rapport (COM(2006)0210) dans lequel elle suggère de proroger la période d'application de la directive sur les services en ligne jusqu'au 31 décembre 2008.




datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'Maturing vat for cream' ->

Date index: 2024-04-21
w