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Analyse milk control test results
Analyse results of milk control tests
Analysing results of milk control tests
Assess sensorial parameters of oils and fats
BRT
Brucella abortus milk ring test
Brucella abortus ring test
Brucella milk ring test
Brucellosis ring test
Bulk BRT screening test
Butterfat
Check of sensorial parameters of oils and fats
Check sensorial parameters of oils and fats
Committee of the Protocol Regarding Milk Fat
FCM
Fat component of milk
Fat controlled milk
Fat corrected milk
Gerber
Gerber test
Globules of milk fat
Interpreting milk control test results
M.F.
Milk fat
Milk fat test
Milk quality control tests performing
Milk ring test
Milkfat
Perform milk control tests
Perform milk quality control tests
Performing milk quality control tests
Ring test
Standardized milk
Test sensorial parameters of oils and fats

Traduction de «Milk fat test » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
gerber | Gerber test | milk fat test

méthode de Gerber | gerber


fat corrected milk [ FCM | standardized milk | fat controlled milk ]

lait standardisé [ lait standard | lait normalisé ]


milk quality control tests performing | performing milk quality control tests | perform milk control tests | perform milk quality control tests

réaliser des tests de contrôle du lait


analysing results of milk control tests | interpreting milk control test results | analyse milk control test results | analyse results of milk control tests

analyser des résultats de tests de contrôle de lait


fat component of milk | milk fat

matière grasse du lait | matière grasse lactique | matière grasse laitière


brucellosis ring test [ BRT | milk ring test | bulk BRT screening test | ring test | brucella abortus milk ring test | brucella milk ring test | brucella abortus ring test ]

épreuve de l'anneau [ épreuve d'agglutination en anneau | test de l'anneau | épreuve de l'anneau sur le lait ]


assess sensorial parameters of oils and fats | test sensorial parameters of oils and fats | check of sensorial parameters of oils and fats | check sensorial parameters of oils and fats

contrôler les paramètres sensoriels d'huiles et de matières grasses


globules of milk fat

globules de la matière grasse laitière


milkfat | M.F. | milk fat | butterfat

matière grasse du lait | M. G.


Committee of the Protocol Regarding Milk Fat

Comité du Protocole concernant les matières grasses laitières
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
By its present action, the applicant seeks the partial annulment of Commission Decision C(2015) 6295 final of 18 September 2015 concerning State aid SA.35484 (2013/C) (ex SA.35484 (2012/NN)) granted by Germany in respect of milk quality tests pursuant to the Milk and Fat Law.

Dans la présente affaire, la partie requérante demande l’annulation partielle de la décision C 2015/6295 final de la Commission, du 18 septembre 2015, sur l’aide d’État SA.35484 (2013/C) [ex SA.35484 (2012/NN)] octroyée par l’Allemagne pour les tests de qualité du lait dans le cadre de la loi sur le lait et les matières grasses.


Use for test sample preparation one of the three following methods of milk fat extraction.

Pour préparer l’échantillon d’essai, utiliser l’une des trois méthodes d’extraction des matières grasses lactiques décrites ci-dessous.


For the calibration of test samples, perform two to three analyses of standardized milk fat at the beginning of every day.

Pour étalonner les échantillons d’essai, analyser deux à trois fois la matière grasse lactique de référence au début de chaque journée.


The best way to determine the response factor of each constituent of the test sample is to use a standardized milk fat with a certified TG composition.

Pour déterminer au mieux le coefficient de réponse de chaque constituant de l’échantillon d’essai, il convient d’utiliser une matière grasse lactique de référence avec une composition de TG certifiée.


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Use the last analysis of the standardized milk fat to determine the response factors, RFsi (mass fraction/area fraction) of the TGs and of cholesterol and apply these to the subsequent test samples (see 9.1):

La dernière analyse permettra de déterminer les coefficients de réponse, RFsi (fraction massique/fraction de surface) des TG et du cholestérol et de les appliquer aux échantillons d’essai suivants (voir le point 9.1):


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