Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Acorn nut
Adjusting nut
Blind nut
Brandy butter
Brandy butter cream
Brandy spreadable fat
Butter preparation
Cap nut
Castellated nut
Castle nut
Coco-nut butter
Cocoa butter powder
Cocoa-nut butter
Coconut butter
Cover nut
Crown nut
Dome nut
Fat reduced butter
Half fat butter
Hazel-nut butter
Hazelnut butter
Hexagon slotted nut
Hub nut
Hub-securing nut
Low fat butter
Mycryo
Mycryo butter
Mycryo cocoa butter
Mycryo cocoa powder
Mycryo powder
Nut butter
Powdered cocoa butter
Reduced fat butter
Reduced-fat butter
Regular slotted hexagon nut
Regular slotted nut
Screwed cap
Spindle nut
Staked nut
Three quarter butter
Three quarter-fat butter
Three-quarter butter
Torque prevailing nut

Traduction de «Nut butter » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
coconut butter [ coco-nut butter | cocoa-nut butter ]

beurre de coco


hazelnut butter [ hazel-nut butter ]

beurre de noisettes [ beurre d'avelines ]




reduced fat butter | reduced-fat butter | three quarter-fat butter | three-quarter butter

beurre allégé | trois quarts beurre


fat reduced butter | half fat butter | low fat butter | three quarter butter

beurre à 40% | beurre à 60% | beurre à faible teneur en matières grasses | beurre à teneur réduite en matières grasses


castellated nut | castle nut | hexagon slotted nut | regular slotted hexagon nut | regular slotted nut

écrou à crans | écrou à créneaux | écrou à encoches | écrou à entailles | écrou créne | écrou crénelé


hub nut | spindle nut | torque prevailing nut | hub-securing nut | adjusting nut | staked nut

écrou de moyeu | écrou de réglage | écrou serti | écrou de fusée


cap nut | acorn nut | blind nut | crown nut | dome nut | cover nut | screwed cap

écrou borgne | écrou à chapeau | écrou à chape | écrou à calotte


cocoa butter powder | powdered cocoa butter | mycryo | mycryo butter | mycryo cocoa butter | mycryo powder | mycryo cocoa powder

beurre de cacao en poudre | beurre de cacao cryogénisé | mycryo | beurre mycryo | beurre de cacao mycryo | poudre mycryo


butter preparation (1) | brandy spreadable fat (2) | brandy butter cream (3) | brandy butter (4)

préparation à base de beurre (1) | préparation au beurre (2)
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Flavouring-oil emulsions used in category 01.8: Dairy analogues, including beverage whiteners; 04.2.5: Jam, jellies and marmalades and similar products; 04.2.5.4: Nut butters and nut spreads; 08.2: Processed meat; 12.5: Soups and broths, 14.1.5.2: Other, only instant coffee and tea and in cereal based ready-to-eat-dishes.

Émulsions d’huiles aromatisantes utilisées dans les catégories 01.8: succédanés de produits laitiers, y compris blanchisseurs de boissons, 04.2.5: confitures, gelées, marmelades et produits similaires, 04.2.5.4: beurres de fruits à coque et pâtes à tartiner à base de fruits à coque, 08.2: viandes transformées, 12.5 soupes, potages et bouillons, et 14.1.5.2: autres, uniquement café instantané et thé et plats prêts à consommer à base de céréales.


Flavouring-oil emulsions used in categories 01.8: Dairy analogues, including beverage whiteners; 04.2.5: Jam, jellies and marmalades and similar products; 04.2.5.4: Nut butters and nut spreads; 08.3: Meat products; 12.5: Soups and broths, 14.1.5.2: Other, only instant coffee and tea and in cereal based ready-to-eat-dishes.

Émulsions d'huiles aromatisantes utilisées dans les catégories: 01.8 “Succédanés de produits laitiers, y compris blanchisseurs de boissons”; 04.2.5 “Confitures, gelées, marmelades et produits similaires”; 04.2.5.4 “Beurres de fruits à coque et pâtes à tartiner à base de fruits à coque”; 08.3 “Produits à base de viande”; 12.5 “Soupes, potages et bouillons”; 14.1.5.2 “Autres”, uniquement le café instantané, le thé et les plats prêts à consommer à base de céréales.


In the last several years we have seen repeated risks within the global food networks, including clostridium botulinum, the organism responsible for botulism in carrot juice; melamine in infant formula, with that significant event that occurred in China and globally; DEHP, a plasticizer that was included as an emulsifier in sports drinks and jams; glass fragments in vodka beverages; salmonella in chocolate and peanut butter; and undeclared allergens in pine nuts and oatmeal.

Depuis plusieurs années, nous avons observé des risques répétés au sein des réseaux alimentaires mondiaux, notamment, la présence de clostridium botulinum, l'agent responsable du botulisme, dans du jus de carotte; des préparations pour nourrissons contaminées par la mélamine, un incident considérable qui est survenu en Chine et de par le monde; l'utilisation de DEHP, un plastifiant dans des boissons pour sportifs et des confitures; des fragments de verre dans des boissons alcoolisées à la vodka; la présence de salmonelle dans du chocolat et du beurre d'arachide; et la présence d'allergènes non déclarés dans des pignons et de la fari ...[+++]


Nut butters (for example, peanut butter)

Nut butters (par exemple, peanut butter)


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
It is true that there is an annex restricting the list of permitted vegetable fats to six substances, which include shea nut butter, which is a product gathered in some poor countries of Africa, such as Mali and Burkina Faso.

Il y a effectivement une annexe qui limite à six substances la liste des matières grasses végétales autorisées, parmi lesquelles le beurre de karité, qui est un produit de la cueillette provenant de quelques pays pauvres d'Afrique, dont le Mali et le Burkina Faso.


It is true that there is an annex restricting the list of permitted vegetable fats to six substances, which include shea nut butter, which is a product gathered in some poor countries of Africa, such as Mali and Burkina Faso.

Il y a effectivement une annexe qui limite à six substances la liste des matières grasses végétales autorisées, parmi lesquelles le beurre de karité, qui est un produit de la cueillette provenant de quelques pays pauvres d'Afrique, dont le Mali et le Burkina Faso.


2008 19 99 | NUTS AND OTHER SEEDS, INCLUDING MIXTURES, PREPARED OR PRESERVED, IN IMMEDIATE PACKINGS OF A NET CONTENT NOT EXCEEDING 1 KG (EXCLUDING PEANUT BUTTER OR GROUNDNUTS OTHERWISE PREPARED OR PRESERVED, ROASTED NUTS, COCONUTS, CASHEW NUTS, BRAZIL NUTS, ARECA "BETEL" |

2008 20 71 | ANANAS, PRÉPARÉS OU CONSERVÉS, SANS ADDITION D’ALCOOL, MAIS AVEC ADDITION DE SUCRE, D’UNE TENEUR EN SUCRES > 19 % EN POIDS, EN EMBALLAGES IMMÉDIATS D’UN CONTENU NET


2008 19 19 | NUTS AND OTHER SEEDS, INCLUDING MIXTURES, PREPARED OR PRESERVED, IN IMMEDIATE PACKINGS OF A NET CONTENT EXCEEDING 1 KG (EXCLUDING PEANUT BUTTER OR GROUNDNUTS OTHERWISE PREPARED OR PRESERVED, ROASTED ALMONDS AND PISTACHIOS AND TROPICAL NUTS |

2008 19 95 | FRUITS À COQUES, GRILLÉS, EN EMBALLAGES IMMÉDIATS D’UN CONTENU NET 1 KG (À L’EXCL. DES ARACHIDES, DES AMANDES, DES PISTACHES ET DES FRUITS À COQUES TROPICAUX [NOIX DE COCO, DE CAJOU, DU BRÉSIL, D’AREC OU DE BÉTEL, DE KOLA ET NOIX MACADAMIA]) |


Firstly, it is in fact possible to manufacture cocoa butter substitutes without shea nuts, and I have no doubt that such solutions are being investigated on the grounds of the cost and reliability of the product.

D'une part, en effet, il est possible de fabriquer des équivalents au beurre de cacao sans le karité, et je ne doute pas que, pour des raisons de coût et de fiabilité du produit, on se tourne vers de telles solutions.


- "Gianduja" (or one of the derivatives of the word "gianduja") nut milk chocolate: the product must be obtained firstly from milk chocolate having a minimum content of 10 % of dry milk solids, obtained by partly or wholly dehydrating whole milk, semi- or full-skimmed milk, cream or from partly or wholly dehydrated cream, butter or milk fat and secondly from finely ground hazelnuts, in such quantities that 100 g of the product contain not less than 15 g and not more than 40 g of hazelnuts.

- "aux noisettes gianduja" (ou l'un des dérivés du mot "gianduja"): le produit doit être obtenu, en premier lieu, à partir de chocolat au lait dont la teneur minimale en matière sèche de lait est de 10 %, provenant de la déshydratation partielle ou totale de lait entier, de lait partiellement ou totalement écrémé, de crème, de crème partiellement ou totalement déshydratée, de beurre ou de matière grasse lactique, et, en second lieu, de noisettes finement broyées, en proportion telle que 100 grammes de produit contiennent au plus 40 grammes et pas moins de 15 grammes de noisettes.




datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'Nut butter' ->

Date index: 2022-07-24
w