Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bake pastry products
Cake making
Cake-making
Confectioner
Cook pastry products
Cooking pastry products
Pastry cook
Pastry cooking
Pastry maker
Pastry making
Pastry production operator
Pastry production worker
Pastry-cook
Pastry-cooks' products
Pastry-making
Pastrycook
Prepare pastry food
Professional skin disease of pastry cooks

Traduction de «Pastry cooking » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
pastry production operator | pastry production worker | pastry cook | pastry maker

chef pâtissier | pâtissière-chocolatière | pâtissier/pâtissière | pâtissière de restaurant


pastry-making | pastry making | cake making | cake-making | pastry cooking

pâtisserie


professional skin disease of pastry cooks

maladie due à colle des emballages


pastry-cook

boulangère-pâtissière | boulanger-pâtissier




Bakers, pastry-cooks and confectionery makers

Boulangers, pâtissiers et confiseurs


confectioner | pastry cook | pastry maker

pâtissier | pâtissière


pastry cook [ pastrycook | pastry maker ]

pâtissier [ pâtissière ]




cooking pastry products | prepare pastry food | bake pastry products | cook pastry products

cuire à base de produits de pâtisserie | préparer des produits de pâtisserie par un mode de cuisson | cuire à partir de produits de pâtisserie | cuire des produits de pâtisserie
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
bakers’ or pastry cooks’ wares which, given the nature of their content, are normally consumed within 24 hours of their manufacture,

des produits de la boulangerie et de la pâtisserie qui, par leur nature, sont normalement consommés dans le délai de vingt-quatre heures après la fabrication,


—bakers’ or pastry cooks’ wares which, given the nature of their content, are normally consumed within 24 hours of their manufacture,

—des produits de la boulangerie et de la pâtisserie qui, par leur nature, sont normalement consommés dans le délai de vingt-quatre heures après la fabrication,


bakers’ or pastry cooks’ wares which, given the nature of their content, are normally consumed within 24 hours of their manufacture,

- des produits de la boulangerie et de la pâtisserie qui, par leur nature, sont normalement consommés dans le délai de vingt-quatre heures après la fabrication,


—bakers’ or pastry cooks’ wares which, given the nature of their content, are normally consumed within 24 hours of their manufacture,

—des produits de la boulangerie et de la pâtisserie qui, par leur nature, sont normalement consommés dans le délai de vingt-quatre heures après la fabrication,


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
bakers' or pastry cooks' wares which, given the nature of their content, are normally consumed within 24 hours of their manufacture,

des produits de la boulangerie et de la pâtisserie qui, par leur nature, sont normalement consommés dans le délai de vingt-quatre heures après leur fabrication,


bakers' or pastry cooks' wares which, given the nature of their content, are normally consumed within 24 hours of their manufacture,

des produits de la boulangerie et de la pâtisserie qui, par leur nature, sont normalement consommés dans le délai de vingt-quatre heures après leur fabrication,


bakers’ or pastry cooks’ wares which, given the nature of their content, are normally consumed within 24 hours of their manufacture,

- des produits de la boulangerie et de la pâtisserie qui, par leur nature, sont normalement consommés dans le délai de vingt-quatre heures après la fabrication,


The second may equally come across as a little abrasive and is addressed to the German and Austrian bakers and the Italian pastry cooks.

La deuxième observation peut paraître tout aussi caustique et est dirigée aux boulangers allemands et autrichiens ainsi qu’aux pâtissiers italiens.


- bakers' or pastry cooks' wares which, given the nature of their content, are normally consumed within 24 hours of their manufacture,

- des produits de la boulangerie et de la pâtisserie qui, par leur nature, sont normalement consommés dans le délai de vingt-quatre heures après la fabrication,


- bakers' or pastry cooks' wares which, given the nature of their content, are normally consumed within 24 hours of their manufacture,

- des produits de la boulangerie et de la pâtisserie qui, par leur nature, sont normalement consommés dans le délai de vingt-quatre heures après la fabrication,




datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'Pastry cooking' ->

Date index: 2022-05-20
w