Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aubergine stuffed with vegetables and cheese
Pepper stuffed with rice
Pepper stuffed with vegetables and cheese
Stuffed vegetable with meat

Traduction de «Pepper stuffed with vegetables and cheese » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
Pepper stuffed with vegetables and cheese

poivron farci aux légumes et au fromage


Aubergine stuffed with vegetables and cheese

aubergine farcie de légumes et de fromage




TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(d) “whole or cut kernel corn with seasoning” means whole or cut kernel corn packed with the addition of not more than 15 per cent by weight of the product of any or all of the following ingredients: pieces of green peppers, pieces of red peppers, other vegetables and any other natural flavouring ingredient.

d) « maïs à grains entiers ou à grains coupés avec assaisonnement » signifie le maïs à grains entiers ou à grains coupés mis en conserve avec addition d’au plus 15 pour cent, au poids, du produit d’un ou de la totalité des ingrédients suivants : morceaux de piments verts, morceaux de piments rouges, autres légumes et tout autre produit aromatisant naturel.


CANNED VEGETABLES WITH SAUCE, BUTTER, BUTTER SAUCE, CHEESE SAUCE OR TOMATO SAUCE

LÉGUMES EN CONSERVE AVEC SAUCE, BEURRE, SAUCE AU BEURRE, SAUCE AU FROMAGE OU SAUCE AUX TOMATES


Ontario boasts one of the largest greenhouse vegetable regions in North America, with 2,398 acres of greenhouse tomato, pepper, and cucumber production.

L'Ontario est l'une des plus grandes régions productrices de légumes de serre en Amérique du Nord: on y trouve 2 398 acres consacrés à la production de tomates, de poivrons et de concombres de serre.


Extracts of rosemary (E 392) used in fillings of stuffed dry pasta improve the stability of fats and oils in the recipe (e.g. vegetable oil, fat in meat, cheese and dairy ingredients) during the whole product shelf life.

Les extraits de romarin (E 392) utilisés dans les farces pour pâtes sèches améliorent la stabilité des graisses et des huiles dans la préparation (huile végétale, graisse animale, fromage et ingrédients laitiers, etc.) pendant toute la durée de conservation du produit.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Since the program's launch on April 1, 2011, Nutrition North Canada has provided retailers, suppliers and country-food processors with subsidies for a variety of perishable foods, including fruit, vegetables, milk, eggs, meat, cheese and bread.

Depuis son lancement le 1 avril 2011, le programme Nutrition Nord Canada a fourni aux détaillants, aux fournisseurs et aux transformateurs d'aliments traditionnels des subventions pour divers aliments périssables, y compris des fruits, des légumes, du lait, des oeufs, de la viande, du fromage et du pain.


Since the program’s launch on April 1, 2011, Nutrition North Canada has provided retailers, suppliers and country food processors with subsidies for a variety of perishable foods including fruit, vegetables, milk, eggs, meat, cheese and bread.

Depuis son lancement le 1 avril 2011, le programme Nutrition Nord Canada a fourni aux détaillants, aux fournisseurs et aux transformateurs d'aliments traditionnels des contributions pour divers aliments périssables, notamment: des fruits, des légumes, du lait, des oeufs, de la viande, du fromage et du pain.


Extracts of rosemary (E 392) used in fillings of stuffed dry pasta improve the stability of fats and oils in the recipe (e.g. vegetable oil, fat in meat, cheese and dairy ingredients) during the whole product shelf life.

Les extraits de romarin (E 392) utilisés dans les farces pour pâtes sèches améliorent la stabilité des graisses et des huiles dans la préparation (huile végétale, graisse animale, fromage et ingrédients laitiers, etc.) pendant toute la durée de conservation du produit.




datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'Pepper stuffed with vegetables and cheese' ->

Date index: 2022-03-28
w