Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Conical head-red chicory
Pointed-leaved red Italian chicory
Radicchio
Radicchio di Treviso
Radicchio di Verona
Red Treviso
Round-headed red chicory
Round-leaved red Italian chicory
Treviso salad

Traduction de «Radicchio di Treviso » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
red Treviso | radicchio di Treviso | pointed-leaved red Italian chicory | conical head-red chicory | Treviso salad

chicorée de Trévise | salade de Trévise | Trévise | chicorée rouge de Trévise


radicchio di Verona | radicchio | round-headed red chicory | round-leaved red Italian chicory

chicorée de Vérone | chicorée rouge de Vérone


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Annex : List of geographical indications and designations of origin ANNEX : LIST OF PRODUCTS OF GEOGRAPHICAL INDICATIONS AND DESIGNATIONS OR ORIGIN (A) Products intended for human consumption listed in Annex II to the Treaty Fresh meat and offal PORTUGAL - Cabrito Transmontano (PDO) - Carne Barrosã (PDO) - Carne Maronesa (PDO) - Carne Mirandesa (PDO) Meat-based products ITALIA - Bresaola della Valtellina (PGI) - Culatello di Zibello (PDO) - Valle d'Aosta Jambon de Bosses (PDO) - Valle d'Aosta Lard d'Arnad (PDO) - Prosciutto di Carpegna (PDO) - Prosciutto Toscano (PDO) - Coppa Piacentina (PDO) - Pancetta Piacentina (PDO) - Salame Piacentino (PDO) Cheeses BELGIQUE - Fromage de Herve (PDO) FRANCE - Fourme d'Ambert or Fourme de Montbrison (PDO) ...[+++]

Annexe : Liste des indications géographiques et appellation d'origine. ANNEXE : LISTE DES INDICATIONS GEOGRAPHIQUES ET APPELLATION D'ORIGINE A) Produits de l'annexe II du traité destinés à l'alimentation humaine Viandes et abats frais PORTUGAL - Cabrito Transmontano (AOP) - Carne Barrosã (AOP) - Carne Maronesa (AOP) - Carne Mirandesa (AOP) Produits à base de viande ITALIA - Bresaola della Valtellina (IGP) - Culatello di Zibello (AOP) - Valle d'Aosta Jambon de Bosses (AOP) - Valle d'Aosta Lard d'Arnad (AOP) - Prosciutto di Carpegna (AOP) - Prosciutto Toscano (AOP) - Coppa Piacentina (AOP) - Pancetta Piacentina (AOP) - Salame Piacentino (AOP) Fromages BELGIQUE - Fromage de Herve (AOP) FRANCE - Fourme d'Ambert ou Fourme de Montbrison (AOP) ITA ...[+++]




datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'Radicchio di Treviso' ->

Date index: 2024-03-09
w