Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
1 and 1 rib
1 x 1 rib
Accessory rib Congenital absence of rib
Bailey rib approximator
Bailey rib contractor
Bailey's rib contractor
Butt rib
Closing rib
Curb rib
End cut chop
English rib
Fusion of ribs
Gibbon-Bailey rib approximator
Kerbing rib
Loin blade chop
Malformation of ribs NOS
Protective rib
Rib approximator
Rib chop
Rib end chop
Rib end pork chop
Rib-end chop
Rib-end loin chop
Ribbed neck carriage bolt
Ribbed-neck carriage bolt
Root rib
Round head ribbed neck bolt
Round head ribbed neck carriage bolt
Round-head ribbed-neck bolt
Scuff rib
Successive approximation converter
Wing butt rib
Wing root rib

Traduction de «Rib approximator » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


Bailey rib contractor [ Bailey rib approximator | Bailey's rib contractor ]

rapprocheur de côtes de Bailey [ rapprocheur costal de Bailey | rapprocheur de côtes Bailey | rapprocheur pour les côtes Bailey ]


Gibbon-Bailey rib approximator

contracteur de côtes de Gibbon-Bailey


successive approximation a/d converter | successive approximation analog/digital converter | successive approximation analogue/digital converter | successive approximation converter

convertisseur analogique numérique par approximations successives


root rib [ butt rib | wing butt rib | wing root rib | closing rib ]

nervure d'emplanture [ nervure d'encastrement | nervure de rive ]


rib chop | rib-end loin chop | rib end chop | rib-end chop | rib end pork chop | end cut chop | loin blade chop

côtelette seconde | côtelette bout des côtes


round head ribbed neck bolt | round-head ribbed-neck bolt | round head ribbed neck carriage bolt | ribbed neck carriage bolt | ribbed-neck carriage bolt

boulon de carrosserie à tête ronde à collet dentelé


curb rib | kerbing rib | protective rib | scuff rib

cordon de protection | nervure de protection


1 and 1 rib | 1 x 1 rib | 1/1 rib | English rib

côte une et une | côte 1 et 1 | côte 1 + 1 | côte 1 - 1


Accessory rib Congenital:absence of rib | fusion of ribs | malformation of ribs NOS

Absence de côtes | Coalescence des côtes | congénitale | Côte surnuméraire Malformation congénitale d'une côte SAI
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
I do not know how many of you like to eat ribs, but Canada is a net importer of ribs, in spite of the fact that we export approximately 60 per cent of the total product.

Je ne sais pas qui parmi vous aime les côtes levées, mais le Canada est un importateur net de côtes de porc, et cela malgré le fait que nous exportons environ 60 p. 100 de notre production totale.


(2) Canada Fancy is the name for the grade of sauerkraut that possesses a good well developed kraut flavour; that possesses a uniform light straw colour; that is crisp and firm; shreds well when cut to approximately 1/16 inch in thickness and is practically free from large pieces of core, heavy mid ribs, large pieces of leaves, blemishes and other defects.

(2) Canada de fantaisie est le nom de la catégorie de la choucroute possédant une bonne saveur de choucroute bien marquée, une couleur paille claire uniforme; elle est croustillante et ferme, se débite bien en lanières lorsqu’elle est coupée à une épaisseur d’environ 1/16 de pouce et elle est à peu près exempte de gros morceaux de trognons, nervures médianes épaisses, gros morceaux de feuilles, taches et autres défauts.


(3) Canada Choice is the name for the grade of sauerkraut that possesses a good normal kraut flavour; that possesses a fairly good light straw colour; that is reasonably crisp and reasonably firm; shreds fairly evenly when cut to approximately 1/16 inch in thickness and is fairly free from large pieces of core, heavy mid ribs, large pieces of leaves, blemishes and other defects.

(3) Canada de choix est le nom de la catégorie de la choucroute possédant une bonne saveur normale de choucroute, une couleur paille claire passablement bonne; elle est raisonnablement croustillante et raisonnablement ferme, elle se débite en lanières passablement uniformes lorsqu’elle est coupée à une épaisseur d’environ 1/16 de pouce et elle est passablement exempte de gros morceaux de trognons, nervures médianes épaisses, gros morceaux de feuilles, taches et autres défauts.


w