Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
After-fermentation
Air-lift fermenter
Airlift fermenter
Bulk fermentation time
Execute stacking fermentation of tobacco leaves
Fermentation period
Fermentation tank
Fermentation time
Fermentation vessel
Fermenter
Fermenting tank
Fermenting tub
Fermenting tun
Fermenting vat
Fermenting vessel
Fermentor
First rising
Gas-lift fermenter
Initial fermentation
MLF
Malo-lactic fermentation
Malolactic fermentation
Perform stacking fermentation of tobacco leaves
Perform the stacking fermentation of tobacco leaves
Pressure cycle fermenter
Pressure-cycle fermenter
Refermentation
Secondary fermentation
Top fermentation beer
Top fermented beer
Top fermenting beer
Top-fermentation beer
Top-fermented beer
Top-fermenting beer
Undertake stacking fermentation of tobacco leaves

Traduction de «Secondary fermentation » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
secondary fermentation [ after-fermentation ]

fermentation secondaire [ fermentation complémentaire ]


secondary fermentation

fermentation secondaire | refermentation


malo-lactic fermentation | MLF | malolactic fermentation | secondary fermentation

fermentation malolactique | seconde fermentation


refermentation | secondary fermentation

fermentation secondaire | refermentation


fermenting tun [ fermenting tub | fermenting vat | fermenting vessel | fermentor | fermenting tank | fermentation tank | fermenter ]

cuve de fermentation


top-fermented beer | top fermented beer | top fermenting beer | top-fermenting beer | top fermentation beer | top-fermentation beer

bière de fermentation haute | bière à fermentation haute


air-lift fermenter | airlift fermenter | gas-lift fermenter | pressure cycle fermenter | pressure-cycle fermenter

fermenteur gazosiphon | fermenteur à air forcé | fermenteur air-lift


fermentation tank | fermentation vessel | fermenter | fermenting vat

cuve de fermentation


execute stacking fermentation of tobacco leaves | perform the stacking fermentation of tobacco leaves | perform stacking fermentation of tobacco leaves | undertake stacking fermentation of tobacco leaves

faire fermenter des feuilles de tabac empilées


fermentation time [ fermentation period | bulk fermentation time | initial fermentation | first rising ]

pointage [ première fermentation | piquage ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
If its sugar content is less than 3 grams per litre; these terms may be used only for products to which no sugar has been added after the secondary fermentation.

Si sa teneur en sucre est inférieure à 3 grammes par litre; ces mentions ne peuvent être utilisées que pour les produits n'ayant pas été additionnés de sucre après la prise de mousse.


the product added to the cuvée to provoke secondary fermentation.

le produit qui est destiné à être ajouté à la cuvée pour provoquer la prise de mousse.


Sparkling wine obtained by primary or secondary fermentation of quality wine from grapes grown on wine-growing fields in wine-growing areas and exclusively in the wine-growing area where grapes for its yielding are grown or in immediately neighbouring area and basic conditions of the production are met with condition for quality sparkling wines.

Vin mousseux obtenu par fermentation primaire ou secondaire de vin de qualité à partir de raisins cultivés dans des domaines viticoles dans les zones viticoles et exclusivement dans la zone viticole où les raisins destinés à sa production sont cultivés ou dans la zone limitrophe; les conditions de base de la production sont remplies avec la condition applicable aux vins mousseux de qualité.


(b) secondary fermentation in closed vessels with or without the addition of sugar, dextrose, invert sugar, glucose or glucose solids or aqueous solutions thereof,

b) une fermentation secondaire en vase clos avec ou sans l’addition de sucre, de dextrose, de sucre inverti, de glucose, de solides de glucose ou de solutions aqueuses de n’importe lequel de ces sucres,


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
In order to avoid secondary fermentation in the bottle, sorbic acid — sorbates (E 200-203) are used and subsequent pasteurisation is required.

Afin d’éviter une fermentation secondaire dans la bouteille, de l’acide sorbique ou des sorbates (E 200-203) sont utilisés et une pasteurisation ultérieure est nécessaire.


In order to avoid secondary fermentation in the bottle, sorbic acid — sorbates (E 200-203) are used and subsequent pasteurisation is required.

Afin d’éviter une fermentation secondaire dans la bouteille, de l’acide sorbique ou des sorbates (E 200-203) sont utilisés et une pasteurisation ultérieure est nécessaire.


The secondary fermentation period varies according to the type of beer.

La durée de la fermentation secondaire varie selon le type de bière produit.


The beer undergoes secondary fermentation in the lagering vessels.

Pendant la phase de garde, se produit une fermentation secondaire de la bière.


- "brut nature", "naturherb", "bruto natural", "pas dosé", "dosage zéro" or "dosaggio zero": if its sugar content is less than 3 grams per litre; these terms may be used only for products to which no sugar has been added after the secondary fermentation;

- "brut nature", "naturherb", "bruto natural", "pas dosé", "dosage zéro" ou "dosaggio zero": si sa teneur en sucre est inférieure à 3 grammes par litre; ces mentions ne peuvent être utilisées que pour les produits n'ayant pas été additionnés de sucre après la prise de mousse,


the product added to the cuvée to provoke secondary fermentation;

le produit qui est destiné à être ajouté à la cuvée pour provoquer la prise de mousse;




datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'Secondary fermentation' ->

Date index: 2021-06-10
w