Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Flat sour
Flat sour spoilage
Pim Pom Sour lollipop
Pim Pom Sour lollypop
Process of sour gas sweetening
Sauerkraut
Sour
Sour cream
Sour crout
Sour gas sweetening
Sour gas sweetening processes
Sour grapes
Sour grapes rationalization
Sour kraut
Sour krout
Sour mash
Sour mash whiskey
Sour-crout
Sour-grapes
Sour-grapes rationalization
Sour-krout
Sour-sweet
Sourcrout
Soured cream
Sourkrout
Sweet-sour
Sweetening sour gas
Turned sour
Yeast sour dough
Yeast-sour dough

Traduction de «Sour » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
sour grapes | sour-grapes | sour grapes rationalization | sour-grapes rationalization

rationalisation dépréciative


yeast sour dough [ yeast/sour dough | yeast-sour dough ]

te au levain levure






flat sour | flat sour spoilage

surissement sans bombage






Pim Pom Sour lollipop [ Pim Pom Sour lollypop ]

sucette Pim Pom Sour [ Pim Pom Sour ]


process of sour gas sweetening | sour gas sweetening | sour gas sweetening processes | sweetening sour gas

procédés d’adoucissement des gaz corrosifs


sauerkraut [ sourcrout | sourkrout | sour crout | sour-crout | sour-krout | sour krout | sour kraut ]

choucroute
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Dulce de leche’ and soured-cream butter and sour milk cheese

«Dulce de leche» , beurre de crème acide et fromage au lait acidifié


This legislation does not apply to substances with only an exclusively sweet (e.g. sugar), salty (e.g. salt) or sour taste, or to raw foods or mixtures such as fresh, dried or frozen spices and/or herbs, or to teas and infusions.

Ce règlement ne s’applique pas aux substances ayant exclusivement un goût sucré (par exemple le sucre), salé (par exemple le sel) ou acide, aux denrées alimentaires brutes et aux mélanges d’épices et/ou d’herbes fraîches, séchées ou surgelées, et mélanges de thés et pour infusion.


During the middle of the 1970s, sour cherry orchards started to emerge on smaller farms, mainly made up of the Pándy sour cherry variety and the ‘fürtös’ sour cherry developed at the research station of Újfehértó in 1965.

Au milieu des années 1970, des vergers de cerisiers acides ont commencé à apparaître sur de plus petites exploitations, comprenant essentiellement la variété «Pándy»; la cerise acide «Fürtös» fut créée au centre de recherche d'Újfehértó en 1965.


Clear, colourless, pleasant sour cherry flavour and aroma; with citrus notes from the fruit and marzipan notes from the sour cherry stones.

Eau-de-vie claire et incolore ayant un goût et un arôme agréables de cerise acide, avec des notes d'agrumes émanant du fruit et des notes de massepain émanant du noyau.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Souring — The milk is soured at 20-23 °C through the addition of the starter culture corresponding to 2 % of the total milk quantity.

Acidification — Le lait est acidifié à une température de 20-23 °C, par adjonction d'une quantité de levain égale à 2 % de la quantité totale de lait.


Dulce de leche” soured-cream butter and sour milk cheese

“Dulce de leche” , beurre de crème acide et fromage au lait acidifié


Dulce de leche” and soured-cream butter

Dulce de leche” et Beurre de crème acide


Cherries, other than sour (Prunus cerasus), fresh, from 1 January to 20 May and from 11 August to 31 December

Cerises, autres qu'acides (Prunus cerasus), fraîches, du 1er janvier au 20 mai et du 11 août au 31 décembre


HOWEVER , WITH REGARD TO THE SOUR VARIETIES PRESENTED WITHOUT STALKS , THE PACKAGE SHOULD BE MARKED " SOUR VARIETY " OR ANY EQUIVALENT REFERENCE .

TOUTEFOIS, EN CE QUI CONCERNE LES VARIETES ACIDES PRESENTEES SANS PEDONCULE, LE COLIS DOIT COMPORTER LA MENTION "VARIETE ACIDE" OU TOUTE MENTION EQUIVALENTE .


Skimmed milk shall be considered as denatured when: 1. it is made sour. Skimmed milk is sour when its degree of acidity is: 1 OJ No L 148, 28.6.1968, p. 13. 2 OJ No L 169, 18.7.1968, p. 4 (a) not less than 20 °SH measured by the Soxhlet-Henkel process,

Le lait écrémé est dénaturé: 1. lorsqu'il est acidifié; (1) JO nº L 148 du 28.6.1968, p. 13 (2) JO nº L 169 du 18.7.1968, p. 4.




D'autres ont cherché : pim pom sour lollipop     pim pom sour lollypop     flat sour     flat sour spoilage     process of sour gas sweetening     sauerkraut     sour cream     sour crout     sour gas sweetening     sour gas sweetening processes     sour grapes     sour grapes rationalization     sour kraut     sour krout     sour mash     sour mash whiskey     sour-crout     sour-grapes     sour-grapes rationalization     sour-krout     sour-sweet     sourcrout     soured cream     sourkrout     sweet-sour     sweetening sour gas     turned sour     yeast sour dough     yeast-sour dough     Sour     


datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'Sour' ->

Date index: 2021-02-10
w