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Canlab Heat-Stir hot plate stirrer
Canlab Heat-Stir stirring hot plate
Cement mixture agitating
Cement mixture stirring
Complete curd processing of cheese
Curd
Curd cheese
Magnetic stirrer
Magnetic stirring apparatus
Magnetic stirring device
Mix herbs in vats
Operate curd processing of cheese
Perform curd processing of cheese
Perform curd processing of cheeses
Spun yogurt
Stir a herbs in a vat
Stir cement mixture
Stir herbs in a vat
Stir herbs in vats
Stirred curd
Stirred curd cheese
Stirred style yogurt
Stirred yoghurt
Stirred yogurt
Stirrer
Stirring apparatus
Stirring cement mixture
Stirring device

Traduction de «Stirred curd » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous




complete curd processing of cheese | perform curd processing of cheeses | operate curd processing of cheese | perform curd processing of cheese

transformer le caillé du fromage


Canlab Heat-Stir hot plate stirrer [ Canlab Heat-Stir hot plate/stirrer | Canlab Heat-Stir stirrer/hot plate | Canlab Heat-Stir stirring hot plate ]

agitateur magnétique chauffant Heat-Stir de Canlab [ plaque chauffante à agitateur magnétique Heat-Stir de Canlab ]


cement mixture agitating | stirring cement mixture | cement mixture stirring | stir cement mixture

agiter un mélange de ciment | mélanger le ciment


mix herbs in vats | stir herbs in a vat | stir a herbs in a vat | stir herbs in vats

mélanger des herbes en fûts


stirred yogurt | stirred yoghurt | stirred style yogurt | spun yogurt

yogourt brassé | yaourt brassé




magnetic stirring device | magnetic stirrer | magnetic stirring apparatus

agitateur magnétique


stirring device | stirring apparatus | stirrer

agitateur
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
the method of obtaining curds: cutting into pieces of average size measuring less than 25 mm and stirring to ensure fairly substantial drainage in the vat,

la méthode d’obtention du caillé: découpe sous forme de grains de taille moyenne inférieure à 25 mm et brassage afin d’assurer un égouttage en bassines assez important;


Adjust the temperature to 35 °C and add 100 μl of calf rennet (rennet activity 1: 10 000, c. 3 000 U/ml), stir for 1 minute and then leave the beaker covered with an aluminium foil at 35 °C for one hour to allow formation of the curd.

Ajuster la température à 35 °C et ajouter 100 μl de présure de veau (activité 1: 10 000, environ 3 000 U/ml), mélanger pendant 1 minute., puis couvrir le bécher d’une feuille d’aluminium et laisser reposer à 35 °C pendant une heure pour laisser le caillé se former.


The curds are then stirred at 30-32 °C for 40 minutes.

Les blocs de caillé sont alors brassés pendant 40 minutes à une température de 30-32 °C.


Adjust the temperature to 35 °C and add 100 μl of calf rennet (rennet activity 1: 10000, c. 3000 U/ml), stir for 1 minute and then leave the beaker covered with an aluminium foil at 35 °C for one hour to allow formation of the curd.

Ajuster la température à 35 °C et ajouter 100 μl de présure de veau (d'activité 1: 10000, environ 3000 U/ml), mélanger pendant 1 min., puis couvrir le bécher d'une feuille d'aluminium et laisser reposer à 35 °C pendant une heure pour laisser le caillé se former.


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