Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Agricultural over-production
Agricultural surplus
Agricultural trade surplus
Area of surplus production
Farm surplus
Grape and wine production
Monitor the process of wine production
Monitor the winr process wine production
Monitor wine production processes
Net production surplus
Oenologist
Over-production of wine
Production surplus
Surplus of agricultural products
Surplus production
Surplus production area
Surplus production zone
Surplus wine production
Surpluses
View the process of wine production
Vitiviniculture
Wine growing
Wine lake
Wine maker
Wine producer
Wine production specialist

Traduction de «Surplus wine production » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
over-production of wine | surplus wine production | wine lake

excédents vinicoles | surproduction vinicole


production surplus [ surplus production | Surpluses(ECLAS) ]

excédent de production [ production excédentaire ]


agricultural surplus [ agricultural over-production | agricultural trade surplus | farm surplus | surplus of agricultural products ]

excédent agricole [ excédent commercial agricole | surplus agricole ]


British Columbia Surplus Red Wine Decolorization Program [ British Columbia Surplus Red Wine Decolorization Programme ]

Programme de décoloration des excédents de vin rouge de la Colombie-Britannique


monitor the winr process wine production | monitor wine production processes | monitor the process of wine production | view the process of wine production

superviser la production de vin


area of surplus production | surplus production area | surplus production zone

zone de production excédentaire


agricultural surplus | farm surplus | surplus of agricultural products

excédent agricole | produits agricoles exédentaires


wine maker | wine producer | oenologist | wine production specialist

sommelier | sommelière | œnologue | viticultrice


grape and wine production [ vitiviniculture | wine growing ]

vitiviniculture [ viti-viniculture ]


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
The Union has two ways of dealing with the surplus wine production.

L'Union dispose de deux options pour s'occuper de sa production de vin excédentaire.


Assuming that there has been surplus wine production since the 1970s, following 20 years of under-production, which at world level is unclear, why, then, import 12 million hectolitres every year from countries such as Australia, New Zealand, South Africa and Argentina?

À supposer qu’il y ait eu surproduction viticole depuis les années 70, après 20 ans de sous-production, ce qui n’est pas sûr sur le plan planétaire, pourquoi alors importer chaque année 12 millions d’hectolitres d’Australie, de Nouvelle-Zélande, d’Afrique du Sud, d’Argentine, etc.,.?


Furthermore a number of interchangeable products – such as butter and butter-oil, different qualities and types of rice, hops, seeds, wine, alcohol, tobacco and cereals – have been considered as single groups allowing for surplus stocks of one product to be set-off – and hence not charged – by negative stocks in related products.

Un certain nombre de produits interchangeables, tels que le beurre et le «butter oil», différentes qualités et types de riz, de houblon, de semences, de vin, d'alcool, de tabac et de céréales, ont été considérés comme appartenant à des groupes distincts, ce qui a permis de compenser les stocks excédentaires d'un produit donné par les stocks négatifs des produits associés et d'éviter l'application de pénalités.


12. Stresses that the Commission's proposals to maintain the distillation or withdrawal of by-products without funding do not make sense, since distillation concerns wine producers, but is carried out by distillers, which in effect makes the measure inoperative; stresses also that the Commission proposal for the controlled withdrawal of wine by-products will create serious environmental problems in major wine-producing regions; notes that the proposal for abolishing dual-purpose distillation will lead to the vinification of large volumes, thereby significantly disrupting the regional and European market and creatin ...[+++]

12. souligne que les propositions de la Commission relatives à la poursuite de la distillation ou du retrait des sous-produits en l'absence de financement ne sont pas pertinentes, car la distillation est l'affaire des producteurs de vin, alors que sa réalisation est celle des distillateurs, ce qui rend en fait la mesure nulle et non avenue; souligne également que la proposition de la Commission relative au retrait sous contrôle des sous-produits de la vinification créera de sérieux problèmes environnementaux dans les grandes régions productrices de vin; fait observer que la proposition de suppression de la distillation des exc ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
13. Stresses that the Commission’s proposals to maintain the distillation or withdrawal of by-products without funding do not make sense, since distillation concerns wine producers, but is carried out by distillers, which in effect makes the measure inoperative; stresses also that the Commission proposal for the controlled withdrawal of wine by-products will create serious environmental problems in major wine-producing regions; notes that the proposal for abolishing dual-purpose distillation will lead to the vinification of large volumes, thereby significantly disrupting the regional and European market and creatin ...[+++]

13. souligne que les propositions de la Commission relatives à la poursuite de la distillation ou du retrait des sous-produits en l'absence de financement ne sont pas pertinentes, car la distillation est l'affaire des producteurs de vin, alors que sa réalisation est celle des distillateurs, ce qui rend en fait la mesure nulle et non avenue; souligne également que la proposition de la Commission relative au retrait sous contrôle des sous-produits de la vinification créera de sérieux problèmes environnementaux dans les grandes régions productrices de vin; fait observer que la proposition de suppression de la distillation des exc ...[+++]


12. Stresses that the Commission's proposals to maintain the distillation or withdrawal of by-products without funding do not make sense, since distillation concerns wine producers, but is carried out by distillers, which in effect makes the measure inoperative; stresses also that the Commission proposal for the controlled withdrawal of wine by-products will create serious environmental problems in major wine-producing regions; notes that the proposal for abolishing dual-purpose distillation will lead to the vinification of large volumes, thereby significantly disrupting the regional and European market and creatin ...[+++]

12. souligne que les propositions de la Commission relatives à la poursuite de la distillation ou du retrait des sous-produits en l'absence de financement ne sont pas pertinentes, car la distillation est l'affaire des producteurs de vin, alors que sa réalisation est celle des distillateurs, ce qui rend en fait la mesure nulle et non avenue; souligne également que la proposition de la Commission relative au retrait sous contrôle des sous-produits de la vinification créera de sérieux problèmes environnementaux dans les grandes régions productrices de vin; fait observer que la proposition de suppression de la distillation des exc ...[+++]


The mid-term outlook for the EU wine sector until 2010/2011, without reform and on the basis of the expected trends in production, consumption and trade dynamics, is that excess wine production will increase to 27 million hl (15% of production), or to 15 million hl (8.4% of production), if the quantities distilled with aid to the potable alcohol sector are not considered surplus.

Dans l’hypothèse où l’OCM du vin ne subirait aucune modification, sur la base de l’évolution prévue de la situation en matière de production, de consommation et de dynamique des échanges, les perspectives à moyen terme (2010/2011) pour le secteur vitivinicole de l’Union sont que les excédents de vin seront portés à 27 millions d’hectolitres (15 % de la production), ou 15 millions d’hectolitres (8,4 % de la production) si les quantités distillées grâce à l’aide au secteur de l’alcool de bouche ne sont pas considérées comme excédentaire ...[+++]


The Commission has pointed out that Community table wine production in the 1993/94 wine year showed a large surplus until January 1994, so that it was appropriate for compulsory distillation to be undertaken in order to safeguard the price and quality of table wine.

La Commission a rappelé que la production communautaire de vin de table au cours de la campagne 1993/1994 était fortement excédentaire jusqu'en janvier 1994, en sorte qu'il convenait de procéder à la distillation obligatoire afin de garantir la valeur et la qualité des vins de table.


Thus the Commission, whilst recognising the specificity of the wine sector, considers the reform of the wine sector should take account of seven broad aims: maintaining improved balance between supply and demand on the EU market, allowing producers to take advantage of expanding markets, enabling the sector to become more competitive in the longer term, eliminating the availability of intervention as an artificial outlet for surplus production, continue to maintain all traditional outlets for potable alcohol and vine-based products, a ...[+++]

Tout en reconnaissant la spécificité du secteur vitivinicole, la Commission considère donc que la réforme devrait prendre en considération sept grands objectifs : maintenir sur le marché communautaire un meilleur équilibre entre l'offre et la demande, en donnant ainsi aux producteurs la possibilité d'exploiter les marchés en expansion, permettre au secteur de devenir durablement plus compétitif, abolir l'utilisation de l'intervention comme débouché artificiel de la production excédentaire, continuer à maintenir l'ensemble des débouché ...[+++]


Market Situation: The market situation for wine is characterised by an ever widening gap between production and consumption, which if it continues unchecked will lead to a surplus of 39m hl by the year 2000.

Situation du marché : La situation du marché viti-vinicole se caractérise par un déséquilibre croissant entre la production et la consommation, qui, si rien n'était fait, déboucherait sur un excédent de 39 millions d'hl en l'an 2 000.




datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'Surplus wine production' ->

Date index: 2022-08-11
w