Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Barrel beer
Beer Distributors Secretaries of America
Bitter
Bitter ale
Bitter almond
Bitter beer
Bitter bolete
Bitter stout
Bitterness-free beer
Bottom fermented beer
Bottom fermenting beer
Bottom-fermentation beer
Bottom-fermented beer
Bottom-fermenting beer
Cask beer
Draft beer
Draught beer
Lager
Lager beer
Non-bitter beer
Reclaimed beer
Recovered beer
Slight ale
State Beer Association of Executives of America
States Beer Wholesalers Secretaries
Top fermentation beer
Top fermented beer
Top fermenting beer
Top-fermentation beer
Top-fermented beer
Top-fermenting beer
WBAE
Waste beer
Wholesale Beer Association Executive of America

Traduction de «bitter beer » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
non-bitter beer [ bitterness-free beer ]

bière sans amertume




bitter | bitter ale | bitter beer | bitter stout | slight ale

bière bitter | bitter | bitter ale | bière anglaise | bitter stout


top-fermented beer | top fermented beer | top fermenting beer | top-fermenting beer | top fermentation beer | top-fermentation beer

bière de fermentation haute | bière à fermentation haute


lager | lager beer | bottom fermented beer | bottom-fermented beer | bottom fermenting beer | bottom-fermenting beer | bottom-fermentation beer

bière de fermentation basse | bière à fermentation basse | lager


Wholesale Beer Association Executive of America [ WBAE | Beer Distributors Secretaries of America | States Beer Wholesalers Secretaries | National Association of State Beer Association Secretaries | State Beer Association of Executives of America ]

Wholesale Beer Association Executive of America [ WBAE | Beer Distributors Secretaries of America | States Beer Wholesalers Secretaries | National Association of State Beer Association Secretaries | State Beer Association of Executives of America ]


barrel beer | cask beer | draft beer | draught beer

bière à la pression


recovered beer [ reclaimed beer | waste beer | reclaimed beer ]

bière de récupération [ bière récupérée | bière de reste ]




TRADUCTIONS EN CONTEXTE
These subheadings include a liquid described as a “malt beer base” with an alcoholic strength by volume of 14 % and obtained from brewed beer which has been clarified and then subjected to ultrafiltration, by which the concentration of ingredients such as bitter substances and proteins has been reduced (see judgment of the Court of Justice of the European Union in Case C-196/10)’.

Ces sous-positions comprennent un liquide décrit comme une “base de bière de malt”, ayant un titre alcoométrique volumique de 14 % et obtenu à partir d’une bière brassée, décantée, puis soumise à une ultrafiltration par laquelle a été réduite la concentration d’ingrédients tels que des substances amères et des protéines (voir arrêt de la Cour de justice de l’Union européenne dans l’affaire C-196/10)».


gravity 10 %, medium-fermented beer with a golden colour and medium bitterness and sharpness,

bière moyennement fermentée, d'une teneur en alcool de 10 %, de couleur dorée, d'une amertume et d'une âpreté moyennement prononcées,


Although the world beer production is rising (by about 1.9% per year) world alpha acid needs are falling (-0.66%) as a result of technological progress and the shift in consumer tastes to less bitter beers.

Bien que la production mondiale de bière augmente d'environ 1,9 % par an, les besoins mondiaux en acide alpha diminuent (-0,66 %) en raison des progrès technologiques et du goût croissant des consommateurs pour les bières moins amères.


Consumer taste is moving to decreasingly bitter beers requiring ever less hops.

Le goût des consommateurs évolue vers des bières de moins en moins amères, pour lesquelles il faut toujours moins de houblon.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Producers are growing varieties with an ever higher alpha-acid content (the bitter constituent of hops that gives beer its bitter taste) and increasingly higher yields, which implies that smaller areas are needed to produce the same quantity.

Les producteurs continuent de cultiver des variétés de plus en plus riches en acide alpha (la composante amère du houblon qui confère à la bière son goût amer) et ayant des rendements de plus en plus élevés, de sorte que des surfaces de plus en plus petites suffisent pour produire les mêmes quantités.


Although hops are important for conferring bitterness and flavour and for preservation of the beer, very small quantities are required: between 40 and 200 grams of hops per hectolitre of beer, depending on the alpha content of the hops (up to 14% for super alpha varieties) and the hopping rate chosen.

Bien que le houblon soit un composant important qui confère l'amertume, la saveur et la conservation de la bière, il en faut de très petites quantités entre 40 et 200 g de houblon par hectolitre de bière; tout dépend bien sûr du pourcentage d'alpha contenu dans le houblon (pouvant aller jusque 14 % pour les variétés super alpha) et du houblonnage.


In discussing hop use in beer the most important terms are alpha acid (a bitter component of lupulin) and hopping rate (amount of alpha used per hectolitre of beer).

L'utilisation du houblon pour la bière s'exprime en termes de consommation d'acide alpha (qui est un composant amer de la lupuline) et en termes d'houblonnage (grammes d'alpha nécessaires par hectolitre de bière).




datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'bitter beer' ->

Date index: 2023-07-17
w