Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Botrytis
Botrytis disease
Botrytis rot
Botrytis wine
Botrytis-affected wine
Botrytised wine
Botrytized wine
Cheese and wine
Cheese and wine party
Cheese and wine reception
Cooperative wine-cellar
Cooperative wine-processing establisment
Dessert wine
Fortified wine
Fruit mould
Grey mould
Grey rot
Liqueur wine
Madeira wine
Pearl wine
Perl wine
Petillant wine
Port wine
Quality wine produced in a specific region
Quality wines psr
Qwpsr
Semi-sparkling wine
Sherry
Wine
Wine and cheese
Wine and cheese party
Wine and cheese reception
Wine charm
Wine cooperative
Wine fortified for distillation
Wine glass charm
Wine glass marker
Wine growers' cooperative
Wine marker
Wine of designated origin
Wine of superior quality

Traduction de «botrytis wine » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
botrytised wine | botrytized wine | botrytis wine | botrytis-affected wine

sélection de grains nobles | vin de pourriture noble | vin botrytisé


botrytis | botrytis disease | Botrytis rot | fruit mould | grey mould | grey rot

moisissure grise | pourriture grise




cheese and wine party [ cheese and wine | wine and cheese party | wine and cheese | wine and cheese reception | cheese and wine reception ]

vin et fromage


fortified wine [ dessert wine | liqueur wine | Madeira wine | port wine | sherry | wine fortified for distillation ]

vin fortifié [ marsala | porto | vin de liqueur | vin viné | xérès ]


wine of superior quality [ quality wine produced in a specific region | quality wines psr | qwpsr | wine of designated origin ]

vin de qualité supérieure [ v.q.p.r.d. | vin d'appellation d'origine contrôlée | vin délimité de qualité supérieure | vins de qualité produits dans des régions déterminées | VQPRD ]


wine glass marker | wine marker | wine charm | wine glass charm

marque-verre


pearl wine | perl wine | petillant wine | semi-sparkling wine

vin pétillant | pétillant


EEC Committee for the Wine, Aromatic Wine, Sparkling Wine and Liqueur Wine Industries and Trade

comité de la CEE des industries et du commerce des vins, vins aromatisés, vins mousseux, vins de liqueur | CICV [Abbr.]


cooperative wine-cellar | cooperative wine-processing establisment | wine cooperative | wine growers' cooperative

cave coopérative | coopérative vinicole | coopérative viticole | syndicat vinicole
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Wine classified by the Czech Agriculture and Food Inspection Authority, produced from the grapes, pulp, or wine must, possibly from wine produced from the grapes harvested on defined vineyard in the area or sub-area concerned; where the yield per hectare was not exceeded; the wine was produced from grapes, whose origin, sugar content and weight, if need be variety or blend of varieties, or infection by grey mould Botrytis cinerea P. in noble-rot form were verified by the Inspection and comply with the requirements for particular sort of the quality wine with attributes, or ...[+++]

Vin classé par l'autorité tchèque d'inspection agricole et alimentaire, produit à partir de raisin, de pulpe ou de moût, éventuellement de vin produit à partir de raisins récoltés dans un vignoble déterminé dans la zone ou sous-zone concernée où le rendement par hectare n'a pas été dépassé; le vin a été produit à partir de raisins dont l'origine, le poids et la teneur en sucre, le cas échéant, la variété ou le mélange de variétés, ou l'infection par Botrytis cinerea P. sous forme de pourriture noble ont été vérifiés par l'inspection ...[+++]


Wine with attributes of sorts — selection of grapes, selection of berries or selection of raisined berries was produced from the grapes, which were at least from the 30 % affected by the noble rot Botrytis cinerea P.

Vin avec attributs de types (sélection des raisins, sélection de grains ou sélection de raisins passerillés) produit à partir de raisins qui étaient affectés au moins à 30 % par Botrytis cinerea P.


Ausbruch/Ausbruchwein: From overripe and botrytis infected grapes with a minimum natural sugar content of 27° Klosterneuburger Mostwaage (KMW); for a better extraction fresh must or wine can be added.

Ausbruch/Ausbruchwein: issu de raisins sumûris et botrytisés avec une teneur naturelle minimale en sucre de 27° Klosterneuburger Mostwaage (KMW); pour une meilleure extraction, du moût ou du vin frais peut être ajouté.


Wines of that category are made from carefully selected, over-ripe grapes whose juice has been concentrated by botrytis cinerea (noble rot). The berries are shrivelled like raisins.

Les vins de cette catégorie sont produits à partir de raisins surmûris soigneusement sélectionnés et dont le jus a été concentré par Botrytis cinerea (pourriture noble).Les grains sont déformés comme des raisins secs.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
25 milliequivalents per litre for quality wines psr described and presented by the terms ‘botrytis’ or other equivalent terms, ‘noble late harvested’, ‘special late harvested’ or ‘noble harvest’ and meeting the requirements to be described as such.

à 25 milliéquivalents par litre pour les v.q.p.r.d. désignés et présentés par les termes «botrytis» ou autres termes équivalents, «noble late harvested» ou «special late harvested» ou «noble harvest», et qui remplissent les conditions pour être ainsi désignés.


25 milliequivalents per litre for quality wines psr described and presented by the terms ‘botrytis’ or other equivalent terms, ‘noble late harvested’, ‘special late harvested’ or ‘noble harvest’ and meeting the requirements to be described as such;

à 25 milliéquivalents par litre pour les v.q.p.r.d. désignés et présentés par les termes «botrytis» ou autres termes équivalents, «noble late harvested» ou «special late harvested» ou «noble harvest», et qui remplissent les conditions pour être ainsi désignés;


25 milliequivalents per litre for quality wines psr described and presented by the terms "botrytis" or other equivalent terms, "noble late harvested", "special late harvested" or "noble harvest" and meeting the requirements to be described as such.

à 25 milliéquivalents par litre pour les v.q; p.r.d. désignés et présentés, par les termes "botrytis" ou autres termes équivalents, "noble late harvested" ou "special late harvested" ou "noble harvest", et qui remplissent les conditions pour être ainsi désignés.


25 milliequivalents per litre for quality wines psr described and presented by the terms "botrytis" or other equivalent terms, "noble late harvested", "special late harvested" or "noble harvest" and meeting the requirements to be described as such;

à 25 milliéquivalents par litre pour les v.q; p.r.d. désignés et présentés, par les termes "botrytis" ou autres termes équivalents, "noble late harvested" ou "special late harvested" ou "noble harvest", et qui remplissent les conditions pour être ainsi désignés;


- white quality wines psr originating in the United Kingdom described and presented in accordance with British legislation by the term "botrytis", or other equivalent terms, such as "noble harvest", "noble late harvested" or "special late harvested";

- les v.q.p.r.d. blancs originaires du Royaume-Uni désignés et présentés conformément à la législation britannique par le terme "botrytis", ou autres termes équivalents, tels que "noble harvest", "noble late harvested" ou "special late harvested";




datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'botrytis wine' ->

Date index: 2021-05-21
w