Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bronchitis of cheese makers
Cheese
Cheese grater
Cheese maker
Cheese maker helper
Cheese washer's asthma
Cheese washer's disease
Cheese washer's lung
Cheese worker's lung
Cheese-maker
Cheesewasher's disease
Cheesewasher's lung
Choice of cheese
Collection of cheese
Cream maker
Dairy products maker
Diversity of cheese
Farmhouse dairy products maker
Grated cheese maker
Handle laser plate maker machine
Operate laser plate maker machine
Operate laser plate maker machines
Run laser plate maker machine
Variety of cheese

Traduction de «cheese maker » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
cheese maker | farmhouse dairy products maker | cream maker | dairy products maker

fabricant de fromages | fabricante de yaourts | fabricant de produits laitiers/fabricante de produits laitiers | fabricant de yaourts






bronchitis of cheese makers | cheese washer's asthma | cheese washer's disease | cheese washer's lung | cheese worker's lung | cheesewasher's disease | cheesewasher's lung

maladie des laveurs de fromage


bronchitis of cheese makers

maladie des laveurs de fromage




cheese grater [ grated cheese maker ]

râpeur de fromage [ râpeuse de fromage ]




operate laser plate maker machines | run laser plate maker machine | handle laser plate maker machine | operate laser plate maker machine

utiliser une flasheuse de plaques au laser


collection of cheese | diversity of cheese | choice of cheese | variety of cheese

variétés de fromages
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
This production technology is strongly linked to the know-how of cheese-makers who adapt the timing of the cheese-making process to the climate, the flora present and the phenological stages of the cheese.

Étant donné que cette technique de production est fortement liée aux connaissances du fromager qui adapte la durée de caséification en fonction du climat, de la composition florale et des stades phénologiques des fourrages, elle ne peut être reproduite industriellement et elle reste propre aux fromagers des exploitations dans la vallée et les alpages.


By tradition and know-how, this technology belongs to local farmers and cheese-makers and allows production of ‘Silter’, a cheese with a mild flavour and a crumbly texture.

Les éleveurs et les fromagers locaux sont les détenteurs traditionnels de ces connaissances qui permettent d’obtenir le fromage typique «Silter» dont la pâte se caractérise par une saveur douce et une texture friable.


In the 1990s, micro cheese-makers started offering a wide variety of artisanal cheese throughout the different regions of Quebec, including several raw-milk cheeses.

Dans les années 1990, des micro-fromageries voient le jour dans différentes régions du Québec pour nous offrir une panoplie de fromages artisanaux, dont plusieurs fabriquent des fromages crus.


Why is it that what is good for fishers in Newfoundland and car makers in Ontario is not good for cheese makers in Quebec?

Pourquoi ce qui est bon pour les pêcheurs de Terre-Neuve et les fabricants d'automobiles de l'Ontario n'est pas bon pour les producteurs de fromage du Québec?


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The area's specific weather conditions, in the form of high rainfall and humidity and characteristic levels of sun exposure, combined with the skills of the local cheese-makers, who have been able to take full advantage of these conditions, have enabled ‘Toma Piemontese’ to benefit from the maximum potential of the defined production area, resulting in a cheese essentially characterised by its particularly soft texture.

Les conditions climatiques particulières, telles que la pluviosité importante, le taux élevé d’humidité relative de l’air ainsi que l’héliophanie caractéristique, associées à l’habileté des fromagers qui ont su les exploiter judicieusement, ont permis d’exprimer tout le potentiel de l’aire de production délimitée dans la Toma Piemontese, un type de fromage qui se caractérise essentiellement par une pâte particulièrement moelleuse.


The cheese-makers' particular skill in cutting the curd is crucial to obtaining the correct consistency of the cheese, which should be soft with small, well-distributed eyes.

L’adresse particulière des fromagers lors de l’opération de rompage du caillé est déterminante pour l’obtention d’une pâte d’une consistance adéquate, souple, avec de petites ouvertures diffuses.


Imported cheeses will directly compete with the cheeses produced by Canadian cheese makers.

Effectivement, les fromages qui seront importés entreront directement en concurrence avec les fromages produits par les fromagers canadiens.


The quality of the milk, combined with the experience of the cheese-makers, makes for a series of fine cheeses, one of the best-known of which is ‘Kopanisti’.

La qualité du lait mais aussi l’expérience des producteurs ont permis de fabriquer toute une série de fromages exceptionnels, parmi lesquels la «kopanisti» occupe une place de grand renom.


The result? A Quebec cheese maker is left with 2,500 wheels of cheese on its hands, even though Quebec health authorities have approved the product.

Résultat: un fromager québécois est pris avec 2 500 meules de fromage sur les bras, alors que les autorités sanitaires québécoises ont autorisé son produit.


There is also another cheese maker down in the Valley who makes a different type of cheese, but that is more for the Montreal market.

Il y a un autre fabricant de fromage dans la Vallée, qui fabrique un fromage de type différent, essentiellement destiné au marché de Montréal.


w