Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Achieve chilling processes to food products
Brass chill
Brass chills
Brass founder's ague
Brass-founder's ague
Brass-founder's fever
Brass-founders' ague
Brassfounder's fever
Brassfounders' ague
Brassfounders' chills
Brassfounders' disease
Brassfounders's ague
Brazie
Brazier's chill
Braziers' chill
Canned and bottled food
Carry out chilling processes to food products
Chill
Chill inserted in mould
Chill mould
Cook chill
Cook freeze
Cook-chill catering
Cook-chill product
Cook-chill system
Electrotyping shell
Execute chilling processes to food products
Execute the chilling processes of food products
Frozen food
Permanent mold
Permanent mould
Quick chilling
Rapid chilling
Ready-prepared fresh fruit and vegetable
Spelter chill
Spelter chills
Spelter shakes
Spelter's chill
Spelter's fever
Spelter-workers' ague
Spelter-workers' chills
Spelter-workers' shakes
Spelters' chill
Spelters' shakes
WCF
WCI
Wind chill factor
Wind chill index
Wind-chill factor
Wind-chill index
Windchill factor
Windchill index
Zinc chill
Zinc chills
Zinc fever
Zinc fume fever
Zinc-fume fever
Zinc-smelters' ague

Traduction de «cook chill » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
cook chill | cook freeze

ustensile réfractaire | ustensile résistant | batterie réfractaire | poterie réfractaire




canned and bottled food | cook-chill product | frozen food | loose,unprocessed food | ready-prepared fresh fruit and vegetable

produit de cinquième gamme | produit de deuxième gamme | produit de première gamme | produit de quatrième gamme | produit de troisième gamme


cook-chill system

système de cuisson et de refroidissement


spelter's chill [ spelters' chill | spelter chill | spelter's fever | spelter shakes | spelters' shakes | spelter-workers' ague | spelter-workers' chills | spelter-workers' shakes | zinc chill | zinc fume fever | spelter chills | zinc chills | zinc fever | zinc-fume fever | zinc-smelters' ague ]

fièvre des zingueurs [ fièvre zincique ]


brass chill [ brass chills | zinc chills | brass-founders' ague | brass-founder's ague | brass founder's ague | brassfounders's ague | brassfounders' ague | brassfounders' chills | brassfounders' disease | brass-founder's fever | brassfounder's fever | brazier's chill | braziers' chill | brazie ]

maladie des fondeurs de laiton [ fièvre des fondeurs de laiton ]


achieve chilling processes to food products | carry out chilling processes to food products | execute chilling processes to food products | execute the chilling processes of food products

exécuter des opérations de réfrigération de produits alimentaires


wind chill index | WCI | wind-chill index | windchill index | wind chill factor | windchill factor | WCF | wind-chill factor

indice de refroidissement éolien | IRE | facteur de refroidissement éolien


chill mould | chill | chill inserted in mould | electrotyping shell | permanent mould | permanent mold

coquille | moule métallique


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
It will employ the latest in world-class technology and automation, everything from a continuous cook-chill system at the front end to robotics in packaging and palatizing at the end.

Elles abriteront des équipements à la fine pointe de la technologie et de l'automatisation : du système de cuisson et de refroidissement continu au début de la chaîne jusqu'aux robots d'emballage et de palettisation à la fin.


It is a continuous cook- chill system replacing the old smokehouse process for smoked meat, and that comes from France.

Il s'agit d'un système de cuisson-refroidissement continu qui vient remplacer le vieux processus de fumage de la viande fumée, et qui nous vient de France.


59. Where cooked lobster meat is processed for sale as unfrozen lobster meat, it shall, after being packed, be chilled immediately to, and maintained at, a temperature between 0°C and 2°C.

59. Lorsque la chair de homard cuite est traitée en vue d’être offerte sur le marché à titre de chair de homard non congelée, elle doit, après emballage, être immédiatement refroidie et gardée à une température de 0 °C à 2 °C.


Here, we want to show that the space available for cooking and chilling the shrimp is about 10 feet by 15 feet.

Ici, on veut démontrer que l'espace disponible pour la cuisson et le refroidissement de la crevette est d'environ 10 pieds par 15 pieds.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
As mentioned above, the partnership's four core messages to the consumer are the following: clean wash hands and surfaces often; separate don't cross-contaminate; cook cook to proper temperatures and use a food thermometer; and chill refrigerate promptly.

Comme je viens de l'indiquer, les quatre messages de base destinés aux consommateurs sont: nettoyez — lavez toujours vos mains et les surfaces; séparez — ne mélangez pas les aliments; cuisez — cuisinez à la bonne température et utilisez un thermomètre de cuisson; puis réfrigérez — et ce, dès que possible.


Freshwater crayfish, live, fresh, chilled, dried, salted or in brine, in shell, cooked by steaming or by boiling in water, whether or not chilled, dried salted or in brine

Écrevisses, vivantes, fraîches, réfrigérées, séchées, salées ou en saumure; non décortiquées, cuites à l’eau ou à la vapeur, même réfrigérées, séchées, salées ou en saumure


However, factory vessels on board which crustaceans and molluscs are cooked, chilled and wrapped, need not meet the requirements of paragraph 1 if no other form of handling or processing takes place on board such vessels.

Toutefois, les navires-usines à bord desquels la cuisson, la réfrigération et le conditionnement des crustacés et des mollusques est pratiquée ne sont pas tenus de se conformer aux exigences du paragraphe 1 si aucune autre forme de traitement ou de transformation n'a lieu à bord de ces vaisseaux.


However, factory vessels on board which crustaceans and molluscs are cooked, chilled and wrapped, need not meet the requirements of point 1 if no other form of handling or processing takes place on board such vessels.

Toutefois, les navires-usines à bord desquels la cuisson, la réfrigération et le conditionnement des crustacés et des mollusques sont pratiqués ne sont pas tenus de se conformer aux exigences du paragraphe 1 si aucune autre forme de traitement ou de transformation n'a lieu à bord de ces vaisseaux.


After shelling or shucking, cooked products must be frozen immediately, or be chilled as soon as possible to the temperature set out in Chapter VII.

Après décorticage ou décoquillage, les produits cuits doivent être congelés immédiatement ou réfrigérés dès que possible à la température fixée au chapitre VII.


(c)In the case of water supply, they supplement the requirements of Annex II, Chapter VII to that Regulation; clean seawater may be used for the handling and washing of fishery products, the production of ice used to chill fishery products and the rapid cooling of crustaceans and molluscs after their cooking.

c)pour ce qui concerne l’alimentation en eau, elles complètent les exigences prévues à l’annexe II, chapitre VII, dudit règlement. L’utilisation d’eau de mer propre est autorisée pour la manipulation et le lavage des produits de la pêche, la production de glace destinée à réfrigérer les produits de la pêche et le refroidissement rapide des crustacés et des mollusques après la cuisson.


w