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Association of the Ice Cream Industries of the EEC
Association of the Ice Cream Industries of the EU
Butter churn
Butter-churn
Churn
Churn barrel
Churn rate
Churning rate
Cream for buttermaking
Cream for churning
Euroglaces
European Ice Cream Association
Ice cream freezer
Ice cream maker
Ice cream manufacturing ingredients
Ice-cream freezer
Ice-cream maker
Ingredients for ice cream manufacturing
Materials for ice cream manufacturing
Milk can
Milk churn
Pieces for ice cream manufacturing

Traduction de «cream for churning » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
cream for buttermaking | cream for churning

crème de barattage | crème destinée à la fabrication du beurre


churn | churn rate | churning rate

taux de résiliation annuel






ice cream manufacturing ingredients | pieces for ice cream manufacturing | ingredients for ice cream manufacturing | materials for ice cream manufacturing

ingrédients pour la fabrication de crèmes glacées


Association of the Ice Cream Industries of the EEC | Association of the Ice Cream Industries of the EU | European Ice Cream Association | Euroglaces [Abbr.]

Association des industries alimentaires des glaces et crèmes glacées de la CEE | Association des industries des glaces alimentaires de l'UE | EUROGLACES [Abbr.]




churn rate | churn

taux de désabonnement | taux de débranchements | taux de départ de la clientèle | taux d'attrition annuel


ice cream maker | ice-cream maker | ice cream freezer | ice-cream freezer

sorbetière | turbine à glace | turbine à crème glacée


ice cream maker [ ice-cream maker | ice cream freezer | ice-cream freezer ]

sorbetière
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Note 1: Butter can be obtained from cream by churning and thorough washing of the resulting butter grain.

Note 1: La crème permet d’obtenir du beurre par barattage et lavage soigneux du grain de beurre résultant.


(d) "Buttermilk" means the by-product of butter manufacture obtained after churning the cream and separating the solid fat, with a maximum fat content of 1 % and a protein content of not less than 31,4 % of the non-fatty dry extract;

d) "babeurre": le sous-produit de la fabrication du beurre, obtenu après barattage ou butyrification de la crème et séparation de la phase grasse solide contenant au maximum 1 % de matières grasses et dont la teneur en matière protéique de l'extrait sec non gras est d'au moins 31,4 %;




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'cream for churning' ->

Date index: 2023-01-01
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