Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Apply deboning equipment
Boning
Deboned meat
Deboner
Deboning
Deboning facility
Deboning machine
Deboning unit
Employ knives for deboning processes
Fish deboner
Fish deboner machine
Handle knives for cutting activities
Handling knives for cutting activities
MRM
MSM
Mechanically Deboned Meat
Mechanically Recovered meat
Mechanically deboned meat
Mechanically recovered meat
Mechanically separated meat
Pin bone remover
Use cutting equipment
Use knives for deboning processes
Use of cutting equipment
Use of cutting equipments

Traduction de «deboner » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
fish deboner machine [ fish deboner | pin bone remover ]

désarêteuse


deboning facility | deboning unit

atelier de désossage | service de désossage


handling knives for cutting activities | use knives for deboning processes | employ knives for deboning processes | handle knives for cutting activities

utiliser des couteaux pour diverses opérations de découpe


deboning machine [ deboner ]

machine à désosser [ désosseuse ]


apply deboning equipment | use of cutting equipments | use cutting equipment | use of cutting equipment

utiliser du matériel de découpe


mechanically deboned meat | mechanically recovered meat | mechanically separated meat | MSM [Abbr.]

viandes séparées mécaniquement


Mechanically Deboned Meat | Mechanically Recovered meat | MRM [Abbr.]

viande séparée mécaniquement




TRADUCTIONS EN CONTEXTE
However, in the case of meat placed in storage after cutting, partial deboning or deboning, weighing shall be carried out on products effectively placed in storage and may be done at the place of cutting, partial deboning or deboning.

Toutefois, pour les viandes mises en stock à l’état découpé, partiellement désossé ou désossé, la constatation du poids net doit se faire sur des produits effectivement stockés et peut se faire également sur le lieu de découpage, du désossage partiel ou du désossage.


As regards point (d) of the first subparagraph, where meat is placed in storage after cutting, partial deboning or deboning, weighing shall be carried out on products actually placed in storage and may be done at the place of cutting, partial deboning or deboning.

En ce qui concerne le premier alinéa, point d), pour les viandes mises en stock à l’état découpé, partiellement désossé ou désossé, la pesée doit être effectuée sur des produits effectivement stockés et peut également être effectuée sur le lieu de découpage, du désossage partiel ou du désossage.


2. Contractors may, under the permanent supervision of the intervention agency and during the period of placing in storage, cut, partially debone or debone all or part of the products, provided that a sufficient quantity of carcasses is employed to ensure the tonnage for which the contract has been concluded is stored and that all the meat resulting from such operation is placed in storage.

2. Le contractant peut, sous le contrôle permanent de l’organisme d’intervention et pendant les opérations de mise en stock, découper, partiellement désosser ou désosser les produits concernés, en tout ou en partie, à condition qu’une quantité suffisante de carcasses soit mise en œuvre pour garantir le stockage du tonnage pour lequel le contrat a été conclu et que tous les produits résultant des opérations de découpage, de désossage partiel ou de désossage soient stockés.


(a)Raw material for deboning from an on-site slaughterhouse must be no more than seven days old; otherwise, raw material for deboning must be no more than five days old.

a)les matières premières à désosser provenant d'un abattoir sur place ne peuvent avoir plus de sept jours. Dans les autres cas, elles ne peuvent avoir plus de cinq jours.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Raw material for deboning from an on-site slaughterhouse must be no more than seven days old; otherwise, raw material for deboning must be no more than five days old.

les matières premières à désosser provenant d'un abattoir sur place ne peuvent avoir plus de sept jours. Dans les autres cas, elles ne peuvent avoir plus de cinq jours.


Raw material for deboning from an on-site slaughterhouse must be no more than seven days old; otherwise, raw material for deboning must be no more than five days old.

les matières premières à désosser provenant d'un abattoir sur place ne peuvent avoir plus de sept jours. Dans les autres cas, elles ne peuvent avoir plus de cinq jours.


(c) at the place of deboning or cutting, where the meat is placed in storage after deboning or cutting.

c) sur le lieu du désossage ou du découpage pour les produits mis en stock à l'état désossé ou découpé.


(c)every month, the products and total quantities placed in storage and, in the case of deboning, the total quantity of non-deboned meat employed.

c)mensuellement, les produits et les quantités totales mises en stock ainsi que, en cas de désossage, la quantité totale de viande non désossée mise en œuvre.


(c)at the place of deboning or cutting, where the meat is placed in storage after deboning or cutting.

c)sur le lieu du désossage ou du découpage pour les produits mis en stock à l'état désossé ou découpé.


3. The deboned farmed game meat described above has, during all stages of its production, deboning and storage been kept strictly separate from meat not conforming to the requirements laid down in the decisions of European Community currently in force as regards export of meat to a Member State (with the exception of meat packed in boxes or cartons and kept in special storage areas).

3. Les viandes de gibier d'élevage désossées décrites ci-dessus, ont été, à tous les stades de leur production, du désossage et du stockage, maintenues strictement à l'écart des viandes ne remplissant pas les conditions requises par les décisions en vigueur de la Communauté européenne pour être exportées vers un État membre (à l'exception des viandes emballées en boîtes ou cartons et conservées dans des zones de stockage spéciales).


w