Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bean
Broad bean
Dehydrated vegetables
Dried fruit juice
Dried legume
Dried vegetable juice
Dried vegetables
Field bean
Leguminous vegetable
Lentil
Pea
Vegetable juice
Vegetable juice colouring
Vegetable-based colorant

Traduction de «dried vegetable juice » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


Association of the Industry of Juices and Nectars from Fruits and Vegetables of the European Economic Community [ Commission of the Fruit and Vegetable Juice Industry of the EEC ]

Association de l'industrie des jus et nectars de fruits et de légumes de la Communauté économique européenne [ AIJN | Commission de l'industrie des jus de fruits et de légumes de la CEE ]








vegetable juice colouring (1) | vegetable-based colorant (2)

jus de légumes colorant | colorant de légumes




dried fruit juice

jus de fruits déshydraté (1) | jus de fruits en poudre (2)


Ad Hoc Intergovernmental Task Force Codex on Fruit and Vegetable Juices

Groupe spécial intergouvernemental du Codex sur les jus de fruits et légumes


leguminous vegetable [ bean | broad bean | dried legume | field bean | lentil | pea ]

légumineuse [ fève | féverole | haricot | légume sec | lentille | pois ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Note: A fruit, nut or vegetable preparation of Chapter 20 that has been prepared or preserved merely by freezing, by packing (including canning) in water, brine or natural juices, or by roasting, either dry or in oil (including processing incidental to freezing, packing, or roasting), shall be treated as an originating good only if the value of fresh goods that are wholly produced or obtained entirely in the territory of any of the CIFTA countries constitutes at least 90 per cent of the value of all fresh goods used in the production ...[+++]

Note : Les légumes, noix et fruits du chapitre 20 qui ont été préparés ou conservés uniquement par congélation, par empaquetage (y compris la mise en conserve) dans de l’eau, de la saumure ou des jus naturels, ou par grillage, à sec ou dans l’huile (y compris le traitement afférent à la congélation, à l’empaquetage ou au grillage), ne seront traités comme des produits originaires que si la valeur des produits frais qui ont été entièrement produits ou obtenus sur le territoire d’un ou plusieurs pays ALÉCI représente au moins 90 p. 100 de la valeur de tous les produits frais utilisés dans la production de la préparation de légumes, noix et ...[+++]


Note: Fruit, nut and vegetable preparations of Chapter 20 that have been prepared or preserved merely by freezing, by packing (including canning) in water, brine or natural juices, or by roasting, either dry or in oil (including processing incidental to freezing, packing, or roasting), shall be treated as an originating good only if the fresh good were wholly produced or obtained entirely in the territory of one or both of the CCFTA countries.

Note : Les légumes, noix et fruits du chapitre 20 qui ont été préparés ou conservés uniquement par congélation, par empaquetage (y compris la mise en conserve) dans de l’eau, de la saumure ou des jus naturels, ou par grillage, à sec ou dans l’huile (y compris le traitement afférent à la congélation, à l’empaquetage ou au grillage), ne sont traités comme des produits originaires que si le produit frais a été entièrement produit ou obtenu sur le territoire d’un ou des deux pays ALÉCC.


Note: Fruit, nut and vegetable preparations of Chapter 20 that have been prepared or preserved merely by freezing, by packing (including canning) in water, brine or natural juices, or by roasting, either dry or in oil (including processing incidental to freezing, packing, or roasting), shall be treated as an originating good only if the fresh good were wholly produced or obtained entirely in the territory of one or more of the NAFTA countries.

Note : Les légumes, noix et fruits du chapitre 20 qui ont été préparés ou conservés uniquement par congélation, par empaquetage (y compris la mise en conserve) dans de l’eau, de la saumure ou des jus naturels, ou par grillage, à sec ou dans l’huile (y compris le traitement afférent à la congélation, à l’empaquetage ou au grillage), ne seront traités comme des produits originaires que si le produit frais a été entièrement produit ou obtenu sur le territoire d’un ou de plusieurs pays ALÉNA.


The EU has granted Israel further concessions for products such as fresh fruit (melons and grapes), fresh and processed vegetables (tomatoes and processed tomatoes, potatoes, peppers, salads, dried vegetables), processed citrus fruit, juices, turkey and turkey preparations, wine.

L'UE a accordé à Israël des concessions supplémentaires pour des produits tels que les fruits frais (melons et raisins), les légumes frais et transformés (tomates et tomates transformées, pommes de terre, piments, salades, légumes séchés), les agrumes transformés, les jus, les dindes et préparations à base de dinde, le vin.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Liberalisation will cover, among others, the following products: bovine animals, meat, dairy products (milk, cheese, whey and butter), onions and garlic, prepared and dried vegetables, apples, pears, rice, sugar, prepared fruit and juices, oils, preparations for animal food, vinegar and wine.

La libéralisation couvrira, entre autres, les produits suivants: les bovins, les viandes, les produits laitiers (lait, fromage, lactosérum et beurre), les oignons et l'ail, les légumes préparés et les légumes secs, les pommes, les poires, le riz, le sucre, les fruits et jus préparés, les huiles, les préparations pour l'alimentation animale, le vinaigre et le vin.


// Production aid for fruit and vegetables for processing into dried grapes, tomato concentrate, whole peeled, conserved tomatoes, tomato juice, dried figs, prunes, peaches in syrup or Williams and Rocha pears in syrup and fruit juice, referred to in Article 2 of Council Regulation (EEC) No 426/86 of 24 February 1986 on the common organization of the market in products processed from fruit and vegetables (1), as last amended by Regulation (EEC) No 1125/89 (2). // 4.13.

// Aides à la production de fruits ou légumes pour la transformation en raisins secs, en concentré de tomate, en tomates pelées et conservées entières, en jus de tomate, en figues sèches, en pruneaux, en pêches au sirop, ou en poires Williams et Rocha au sirop et au jus naturel de fruits, visées à l'article 2 du règlement (CEE) no 426/86 du Conseil, du 24 février 1986, portant organisation commune des marchés dans le secteur des produits transformés à base de fruits de légumes (1), modifiée en dernier lieu par le règlement (CEE) no 1125/89 (2) // 4.13.




D'autres ont cherché : vegetable juice     broad bean     dehydrated vegetables     dried fruit juice     dried legume     dried vegetable juice     dried vegetables     field bean     leguminous vegetable     lentil     vegetable juice colouring     vegetable-based colorant     


datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'dried vegetable juice' ->

Date index: 2024-04-19
w