Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Albumen
Albumin
Battery eggs
Beat eggs
Cage eggs
Dehydrated eggs
Dried eggs
Egg albumen
Egg albumin
Egg bin
Egg bucket
Egg capsule
Egg case
Egg drawer
Egg flask
Egg pod
Egg powder
Egg rack
Egg sac
Egg sack
Egg shelf
Egg solid
Egg solids
Egg tray
Egg white
Egg-shell fenestration technique
Egg-shell fenestration technique Shambaugh
Egg-shell technique
Egg-shell technique Shambaugh
Egg-white
Eggs from caged hens
Farm fresh eggs
Ootheca
Prepare egg products for use in a dish
Prepare egg products to be used in a dish
Re-evaluation of putrescent whole egg solids
Separate eggs according to recipe
White of egg
Whole egg-powder

Traduction de «egg solids » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
dried eggs [ dehydrated eggs | egg solids ]

oeufs en poudre [ oeufs déshydratés ]




Re-evaluation of putrescent whole egg solids

Réévaluation des oeufs entiers déshydratés en putréfaction


egg bin | egg bucket | egg drawer | egg rack | egg shelf | egg tray

casier à oeufs | bac à oeufs | oeufrier


egg case | egg sac | egg capsule | egg pod | egg flask | ootheca | egg sack

oothèque


dehydrated eggs | dried eggs | egg powder | whole egg-powder

oeufs en poudre


egg-shell fenestration technique | egg-shell fenestration technique Shambaugh | egg-shell technique | egg-shell technique Shambaugh

méthode de fenestration egg-shell de Shambaugh | opération de Shambaugh


battery eggs | cage eggs | eggs from caged hens | farm fresh eggs

œufs de poules élevées en cage


prepare egg products to be used in a dish | separate eggs according to recipe | beat eggs | prepare egg products for use in a dish

confectionner des plats avec des produits laitiers et des produits à base d’œuf | confectionner des produits laitiers et des produits à base d’œufs à utiliser dans des plats | préparer des plats avec des produits laitiers et des produits à base d’œuf | préparer des produits laitiers et des produits à base d’œufs à utiliser dans des plats


egg white | egg-white | white of egg | albumen | albumin | egg albumen | egg albumin

blanc d'œuf | blanc de l'œuf | albumen | albumine | albumine d'œuf
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(d) contain, in the case of frozen egg or liquid egg, not less than the following amount of egg solids by weight, namely,

d) contenir, dans le cas des oeufs congelés ou des oeufs liquides, au moins la quantité suivante de solides d’oeufs en poids :


No person shall sell macaroni, spaghetti, noodles or similar alimentary pastes, as egg macaroni, egg spaghetti, egg noodles or egg alimentary pastes, respectively, unless they contain, on the dry basis, not less than four per cent, egg-yolk solids derived from whole egg, dried egg, frozen egg or frozen egg-yolk.

Est interdite la vente de macaroni, de spaghetti, de nouilles et toute pâte alimentaire semblable, sous la désignation de macaroni aux oeufs, spaghetti aux oeufs, nouilles aux oeufs, ou pâtes alimentaires aux oeufs, respectivement, à moins que ces aliments ne contiennent, sur la matière desséchée, au moins quatre pour cent de solides du jaune d’oeufs provenant d’oeufs entiers, d’oeufs séchés, d’oeufs congelés ou de jaune d’oeuf congelé.


Return to footnote Regardless of the total solids content, egg product must be heated to 63°C (146°F) for 3.5 minutes or to 62°C (144°F) for 6.2 minutes if there is no less than 2% and no more than 12% added sweetening agent or salt, or both.

Retour à la référence de la note de bas de page Sans égard à la quantité de solides contenue dans le produit d’oeufs, celui-ci doit être chauffé à 63 °C (146 °F) pendant 3,5 minutes ou à 62 °C (144 °F) pendant 6,2 minutes s’il contient au moins 2 % et au plus 12 % de sel ou d’un édulcorant, ou des deux.


Our research program is built on solid collaboration with our partners, which include farmers, processors, researchers and organizations such as the Ottawa-based Canadian Poultry Research Council and the Egg Nutrition Center in Washington, D.C.

Celui-ci est fondé sur une solide collaboration avec nos partenaires, y compris les agriculteurs, les transformateurs, les chercheurs et des organismes de financement, comme le Conseil de recherches avicoles du Canada, à Ottawa, et l'Egg Nutrition Center, à Washington.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The egg industry is a solid contributor to the Ontario economy, with an impact of approximately $300 million annually.

L'industrie des oeufs contribue fortement à l'économie de l'Ontario, et son impact est d'environ 300 millions de dollars chaque année.




D'autres ont cherché : albumen     albumin     battery eggs     beat eggs     cage eggs     dehydrated eggs     dried eggs     egg albumen     egg albumin     egg bin     egg bucket     egg capsule     egg case     egg drawer     egg flask     egg pod     egg powder     egg rack     egg sac     egg sack     egg shelf     egg solid     egg solids     egg tray     egg white     egg-shell fenestration technique     egg-shell fenestration technique shambaugh     egg-shell technique     egg-shell technique shambaugh     egg-white     eggs from caged hens     farm fresh eggs     ootheca     separate eggs according to recipe     white of egg     whole egg-powder     


datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'egg solids' ->

Date index: 2021-02-14
w