Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Carry out cheese production
Carry out on-site and on-farm cheese making
Carrying out cheese making
Cheese made from sheep's milk
Cheese made from sour milk
Cheese making carrying out
Cheese of sheep's milk
Dairy cheese
Ewe's milk cheese
Farm butter
Farm cheese
Farm-made butter
Farm-made cheese
Farmhouse cheese
Farmstead cheese
Fine hand made cheese
Hard cheese made with high scald
Home-made cheese
Translation

Traduction de «farm-made cheese » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
farmstead cheese [ farm cheese | farm-made cheese | farmhouse cheese ]

fromage fermier


farmstead cheese | farmhouse cheese | farm cheese | farm-made cheese

fromage fermier








cheese made from sheep's milk | cheese of sheep's milk | ewe's milk cheese

fromage de brebis


carry out on-site and on-farm cheese making | carrying out cheese making | carry out cheese production | cheese making carrying out

produire du fromage






hard cheese made with high scald

fromage à pâte pressée cuite
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
As I described, France, generally supported by the EEC, believes that raw milk soft cheese can be produced safely, at the same level of safety as that given by making soft cheese from pasteurized milk, if you go through this whole number of steps: veterinary oversight of the herd, very good hygienic practices on the farm, very hygienic practices with respect to the milk collection, standards for the raw milk, strict restrictions as to the hygienic conditions for the raw milk cheese production, and perhaps also an additional label that says this cheese was made from raw milk.

Comme je l'ai déjà expliqué, la France, qui bénéficie généralement de l'appui de la CEE, soutient que le fromage de lait cru à pâte molle peut être produit en toute sécurité, tout autant que s'il était fabriqué à partir de lait pasteurisé, si on prend les précautions suivantes: surveillance du troupeau par des vétérinaires; respect de règles d'hygiène strictes à la ferme, notamment au moment de la traite; application de normes pour le lait cru; imposition de restrictions rigoureuses concernant les règles d'hygiène à respecter dans le processus de fabrication du fromage de lait cru; et, peut-être, obligation d'imprimer sur l'emballage ...[+++]


One view, which is largely represented by France, but also accepted by the rest of the European community, is this. If you produce on the farm raw milk under strict hygienic conditions, combined with veterinary oversight with respect to tuberculosis and brucellosis control, for example, standards for that raw milk, as well as a method to test bacteria in the resulting product, then that cheese is at a level of safety equivalent to that of cheese made from pasteurized milk.

Il y a un premier groupe, largement dominé par la France, mais qui bénéficie également de l'appui des autres pays de la Communauté européenne, qui soutient que si la production de lait à la ferme s'effectue dans le respect de conditions d'hygiène strictes et est supervisée par des vétérinaires chargés de dépister les cas de tuberculose et de brucellose, par exemple, de veiller au respect des normes, de faire des analyses pour déceler la présence de bactéries dans le produit fini, le fromage qui en sortira sera tout aussi sain que celui qui est fabriqué à partir de lait pasteurisé.


‘Chevrotin’ is an uncooked pressed paste cheese, with a washed rind, produced from whole raw goat’s milk, and is exclusively made on the farm.

Le «Chevrotin» est un fromage à pâte pressée non cuite, à croûte lavée, obtenu à partir de lait de chèvre entier et cru et issu d’une production exclusivement fermière.


Edam Holland cheese is made from milk obtained from dairy farms in the Netherlands.

Le fromage Edam Holland est produit à base de lait provenant d’exploitations laitières situées aux Pays-Bas.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Gouda Holland cheese is made from milk obtained from dairy farms in the Netherlands.

Le fromage Gouda Holland est produit à base de lait provenant d’exploitations laitières situées aux Pays Bas.


According to the most recent figures on ‘Spressa delle Giudicarie’ cheese production, just over 24 000 wheels of cheese were produced, which were made with 2,7 million litres of milk from 150 livestock farms.

Selon les estimations les plus récentes, la production du fromage «Spressa delle Giudicarie» s'élève à un peu plus de 24 000 meules, obtenues à partir de 2,7 millions de litres de lait provenant de 150 élevages.


27. Underlines the cross-sectoral importance of typical (high-quality) regional and traditional products; asks that the EU strategy for mountain areas to include measures to protect and promote those products or their manufacturing procedures and their certification (e.g. as laid down in Council Regulation (EC) No 509/2006 of 20 March 2006 on agricultural products and foodstuffs as traditional specialities guaranteed and Council Regulation (EC) No 510/2006 of 20 March 2006 on the protection of geographical indications and designations of origin for agricultural products and foodstuffs ) and to safeguard them from imitations; calls for special provision to be made within the EU promotion programmes for high-quality foodstuffs (e.g. those from mountain pasture ...[+++]

27. souligne l'importance transsectorielle des produits régionaux et traditionnels (de qualité) typiques; demande d'inclure dans la stratégie de l'Union pour les zones de montagne des mesures visant à protéger et promouvoir ces produits ou leurs procédés de fabrication et leur certification (par exemple comme prévu dans le règlement (CE) n° 509/2006 du Conseil du 20 mars 2006 relatif aux spécialités traditionnelles garanties des produits agricoles et des denrées alimentaires et le règlement (CE) n° 510/2006 du Conseil du 20 mars 2006 relatif à la protection des indications géographiques et des appellations d'origine des produits agricoles et des denrées alimentaires ) et à les protéger contre les imitations; demande qu'une disposition par ...[+++]


27. Underlines the cross-sectoral importance of typical (high-quality) regional and traditional products; asks that the EU strategy for mountain areas to include measures to protect and promote those products or their manufacturing procedures and their certification (e.g. as laid down in Council Regulation (EC) No 509/2006 of 20 March 2006 on agricultural products and foodstuffs as traditional specialities guaranteed and Council Regulation (EC) No 510/2006 of 20 March 2006 on the protection of geographical indications and designations of origin for agricultural products and foodstuffs) and to safeguard them from imitations; calls for special provision to be made within the EU promotion programmes for high-quality foodstuffs (e.g. those from mountain pasture ...[+++]

27. souligne l'importance transsectorielle des produits régionaux et traditionnels (de qualité) typiques; demande d'inclure dans la stratégie de l'UE pour les zones de montagne des mesures visant à protéger et promouvoir ces produits ou leurs procédés de fabrication et leur certification (par ex. comme prévu dans le règlement (CE) n° 509/2006 du Conseil du 20 mars 2006 relatif aux spécialités traditionnelles garanties et le règlement (CE) n° 510/2006 du Conseil du 20 mars 2006 relatif à la protection des indications géographiques et des appellations d'origine des produits agricoles et des denrées alimentaires) et à les protéger contre les imitations; demande qu'une disposition particulière soit prévue au sein des programmes de promotion d ...[+++]


It may also provide for measures to support milk production in the sheep and goat sector, to structure that sector, alleviate difficulties in the processing and marketing of local farm cheeses made from ewe's and goat's milk, rectify the fragmentation of supply, improve the quality of milk and assist diversification.

Il peut aussi prévoir des mesures en vue de soutenir le volet laitier du secteur ovin/caprin, de structurer ce secteur, de répondre aux difficultés de transformation et de commercialisation des fromages artisanaux de chèvre et de brebis locaux, de pallier l'atomisation de l'offre, d'améliorer la qualité du lait et d'aider à la diversification.


[Translation] That reminds me of something that happened in St. Albert, a community in my riding where the famous St. Albert cheese is made. This is a very dynamic, fast growing community with its three farm co-ops.

[Français] Je me souviens de la communauté de Saint-Albert, d'où vient le fromage bien connu de Saint-Albert, dans ma circonscription, communauté bel et bien vivante, en voie de croissance avec trois coopératives agricoles, alors ce n'est pas une communauté dans laquelle on n'avait plus besoin de services postaux.




datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'farm-made cheese' ->

Date index: 2022-01-29
w