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Ale yeast
Bootom yeast
Bottom fermentation yeast
Bottom fermenting yeast
Bottom yeast
Bottom-fermentation yeast
Brewing yeast distiller
Brewing yeast handling operative
Execute stacking fermentation of tobacco leaves
Fermenting yeast
Inoculum plus food
Lager yeast
Perform stacking fermentation of tobacco leaves
Perform the stacking fermentation of tobacco leaves
Principles of yeast fermentation
Principles of yeast fermenting
Science of fermenting yeast
Sediment yeast
Starter
Top fermentation yeast
Top fermenting yeast
Top yeast
Top-fermentation yeast
Top-fermenting yeast
Undertake stacking fermentation of tobacco leaves
Yeast distiller
Yeast distilling operative
Yeast fermentation principles

Traduction de «fermenting yeast » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
fermenting yeast | inoculum plus food | starter

pied de cuve






principles of yeast fermentation | principles of yeast fermenting | science of fermenting yeast | yeast fermentation principles

principes de fermentation des levures


top yeast [ top-fermentation yeast | ale yeast | top fermenting yeast ]

levure haute [ levure de fermentation haute ]


lager yeast [ bottom-fermentation yeast | bottom yeast | sediment yeast ]

levure basse [ levure de fermentation basse ]


bootom yeast | bottom fermentation yeast

levure basse | levure de fermentation basse


top fermentation yeast | top yeast

levure de fermentation haute | levure haute


brewing yeast distiller | yeast distilling operative | brewing yeast handling operative | yeast distiller

opératrice de distillateur de levure | préposé au distillateur de levure | opérateur de distillateur de levure | opérateur de distillateur de levure/opératrice de distillateur de levure


execute stacking fermentation of tobacco leaves | perform the stacking fermentation of tobacco leaves | perform stacking fermentation of tobacco leaves | undertake stacking fermentation of tobacco leaves

faire fermenter des feuilles de tabac empilées
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Yeast primary dehydrated (IFN 7-05-533) is dried, non-fermentative yeast of the botanical classification Saccharomyces that is separated from the medium in which it is propagated.

Levure primaire déshydratée (NIA 7-05-533) — levure séchée, non-fermentative, de la classe botanique des Saccharomyces, qui est séparée de son milieu de culture.


Yeast primary dehydrated (IFN 7-05-533) is dried, non-fermentative yeast of the botanical classification Saccharomyces that is separated from the medium in which it is propagated.

Levure primaire déshydratée (NIA 7-05-533) — levure séchée, non-fermentative, de la classe botanique des Saccharomyces, qui est séparée de son milieu de culture.


Yeast irradiated dehydrated (IFN 7-05-529) is dried, non-fermentative yeast that has been subjected to ultraviolet rays in order to produce antirachitic potency.

Levure irradiée déshydratée (NIA 7-05-529) — levure non-fermentative séchée qu’on a exposée à des rayons ultraviolets pour lui donner des propriétés antirachitiques.


Yeast torula dehydrated (IFN 7-05-534) is dried, non-fermentative yeast of the botanical classification Torulopsis that is separated from the medium in which it is propagated.

Levure de torula déshydratée (NIA 7-05-534) — levure séchée, non-fermentative, de la classe botanique des Torulopsis, qui est séparée de son milieu de culture.


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Yeast irradiated dehydrated (IFN 7-05-529) is dried, non-fermentative yeast that has been subjected to ultraviolet rays in order to produce antirachitic potency.

Levure irradiée déshydratée (NIA 7-05-529) — levure non-fermentative séchée qu’on a exposée à des rayons ultraviolets pour lui donner des propriétés antirachitiques.


sludges from on-site effluent treatment in the preparation and processing of fruit, vegetables, cereals, edible oils, cocoa, coffee, tea and tobacco, conserve production, yeast and yeast extract production, molasses preparation and fermentation.

boues provenant du traitement in situ des effluents dans la préparation et la transformation des fruits, des légumes, des céréales, des huiles alimentaires, du cacao, du café, du thé et du tabac, la production de conserves, la production de levures et d'extraits de levures, la préparation et la fermentation de mélasses.


EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32014R0212 - EN - Commission Regulation (EU) No 212/2014 of 6 March 2014 amending Regulation (EC) No 1881/2006 as regards maximum levels of the contaminant citrinin in food supplements based on rice fermented with red yeast Monascus purpureus Text with EEA relevance - COMMISSION REGULATION - (EU) No 212/2014 // of 6 March 2014 // amending Regulation (EC) No 1881/2006 as regards maximum levels of the contaminant citrinin in food supplements based on rice fermented with red yeast // (Text with EEA relevance)

EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32014R0212 - EN - Règlement (UE) n ° 212/2014 de la Commission du 6 mars 2014 modifiant le règlement (CE) n ° 1881/2006 en ce qui concerne les teneurs maximales en contaminant citrinine dans les compléments alimentaires à base de riz fermenté avec de la levure rouge Monascus purpureus Texte présentant de l'intérêt pour l'EEE - RÈGLEMENT - DE LA COMMISSION // du 6 mars 2014 // (Texte présentant de l'intérêt pour l'EEE)


The NDA Panel considers that the following wording reflects the scientific evidence: ‘Monacolin K from red yeast rice contributes to the maintenance of normal blood cholesterol concentrations’ and in order to obtain the claimed effect, 10 mg of monacolin K from fermented red yeast rice preparations should be consumed daily.

Le groupe NDA considère que le libellé suivant reflète les preuves scientifiques: «La monacoline K de la levure de riz rouge contribue au maintien de concentrations sanguines normales de cholestérol» et l’effet allégué est obtenu par la consommation journalière de 10 mg de monacoline K présente dans des préparations de levure de riz rouge fermentée.


sludges from on-site effluent treatment in the preparation and processing of fruit, vegetables, cereals, edible oils, cocoa, coffee, tea and tobacco; conserve production; yeast and yeast extract production, molasses preparation and fermentation

boues provenant du traitement in situ des effluents dans la préparation et la transformation des fruits, des légumes, des céréales, des huiles alimentaires, du cacao, du café, du thé et du tabac, la production de conserves, la production de levures et d'extraits de levures, la préparation et la fermentation de mélasses


sludges from on-site effluent treatment in the preparation and processing of fruit, vegetables, cereals, edible oils, cocoa, coffee, tea and tobacco; conserve production; yeast and yeast extract production, molasses preparation and fermentation.

boues provenant du traitement in situ des effluents dans la préparation et la transformation des fruits, des légumes, des céréales, des huiles alimentaires, du cacao, du café, du thé et du tabac, la production de conserves, la production de levures et d'extraits de levures, la préparation et la fermentation de mélasses




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'fermenting yeast' ->

Date index: 2021-07-14
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