Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Choose different methods for the preparation of food
Composite food preparation
Cooked foodstuff
Cuisine machine
Deep-frozen dish
District deficit area
Edible preparation
Food deficit area
Food deficit region
Food preparation
Food preparation area
Food-preparation center
Food-preparation centre
Handover the area of food preparation
Handover the food preparation area
Handover the preparatory food area
Kitchen center
Kitchen centre
Kitchen machine
Multi-function food-preparation appliance
Pre-cooked foodstuff
Prepare and maintain food service areas
Prepare restaurant for service
Prepare the restaurant for service
Prepared foodstuff
Set up the restaurant
Use food preparation techniques
Use techniques for food preparation
Use techniques for the preparation of food

Traduction de «food preparation area » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
food preparation area

aire de préparation des aliments


close down the kitchen and leave in a safe and secure condition | handover the area of food preparation | handover the food preparation area | handover the preparatory food area

préparer la zone de préparation des denrées alimentaires pour le changement de poste


prepare and maintain food service areas | prepare restaurant for service | prepare the restaurant for service | set up the restaurant

apprêter le restaurant pour le service | préparer la salle du restaurant pour le service à la clientèle | préparer le restaurant pour le service | préparer le restaurant pour le service à la clientèle


choose different methods for the preparation of food | use techniques for food preparation | use food preparation techniques | use techniques for the preparation of food

exploiter des techniques de préparation de produits alimentaires | utiliser des techniques pour préparer des produits alimentaires | exploiter des techniques pour préparer des produits alimentaires | utiliser des techniques de préparation de produits alimentaires


waste from agricultural, horticultural, hunting, fishing and aquaculture primary production, food preparation and processing | wastes from agriculture, horticulture, aquaculture, forestry, hunting and fishing, food preparation and processing

déchets provenant de la production primaire de l'agriculture,de l'horticulture,de la chasse,de la pêche,de l'aquaculture,de la préparation et de la transformation des aliments


prepared foodstuff [ cooked foodstuff | deep-frozen dish | food preparation | pre-cooked foodstuff ]

aliment préparé [ aliment cuisiné | plat cuisiné | plat surgelé | préparation alimentaire | traiteur ]


multi-function food-preparation appliance [ food-preparation centre | food-preparation center | kitchen centre | kitchen center | kitchen machine | cuisine machine ]

appareil de cuisine à fonctions multiples [ robot culinaire | robot de cuisine | combiné de cuisine ]


edible preparation | food preparation

préparation alimentaire


food deficit area [ food deficit region | district deficit area ]

zone de déficit alimentaire [ région de déficit alimentaire | district de déficit alimentaire ]


composite food preparation

préparation alimentaire composite
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(3) Where an employer provides for the ventilation of a food preparation area or a lunch room by mechanical means in accordance with paragraph (1)(a), the rate of change of air shall be not less than nine litres per second for each employee who is normally employed in the food preparation area at any one time or for each employee who uses the lunch room at any one time.

(3) Lorsque l’employeur assure mécaniquement l’aération de l’aire de préparation des aliments ou de la cantine conformément à l’alinéa (1)a), le rythme de renouvellement de l’air doit être d’au moins neuf litres par seconde pour chacun des employés qui travaillent habituellement dans l’aire de préparation des aliments en même temps ou qui utilisent la cantine en même temps.


(6) Food waste and garbage containers shall, each time they are emptied, be cleansed and disinfected in an area separate from the food preparation area.

(6) Les contenants de déchets doivent être nettoyés et désinfectés, en dehors des aires de préparation des aliments, chaque fois qu’ils sont vidés.


9.39 (1) No food waste or garbage shall be stored in a food preparation area.

9.39 (1) Les déchets ne doivent pas être conservés dans l’aire de préparation des aliments.


(2) Food waste and garbage shall be handled and removed from a food preparation area or lunch room in accordance with subsections (3) to (5).

(2) Les déchets doivent être manipulés et enlevés de l’aire de préparation des aliments ou de la cantine conformément aux paragraphes (3) à (5).


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
6.30 (1) No food waste or garbage shall be stored in a food preparation area.

6.30 (1) Aucun déchet ne doit être conservé dans l’aire de préparation des aliments.


As a general rule the movement of live pigs, their semen, ova and embryos and animal by-products of porcine origin from infected areas pose higher risks in terms of exposure and consequences than the movement of meat, meat preparations and meat products as indicated in the Scientific Opinion of the European Food Safety Authority of 2010 .

En règle générale, les mouvements de porcs vivants, de leur sperme et de leurs ovules et embryons, ainsi que de sous-produits d'origine porcine provenant de zones contaminées, créent davantage de risques du point de vue de l'exposition et de ses conséquences que les mouvements de la viande, des préparations et des produits carnés, comme cela est indiqué dans l'avis scientifique de l'Autorité européenne de sécurité des aliments de 2010 .


Iron oxides and hydroxides (E 172) provide sufficient contrast of marked areas to the remaining surface of the fruit, hydroxypropyl methyl cellulose (E 464) forms a thin protective film on the marked areas and polysorbates (E 432-436) ensure a homogenous dispersion of the food additive preparation on the marked areas of foodstuffs.

Les oxydes et hydroxydes de fer (E 172) font clairement ressortir le contraste entre les parties marquées d’un fruit et le reste de sa surface, l’hydroxypropylméthylcellulose (E 464) forme une pellicule protectrice sur les parties marquées et les polysorbates (E 432-E 436) assurent une dispersion homogène de la préparation d’additifs alimentaires sur les parties marquées des denrées alimentaires.


In rooms where food is prepared, treated or processed (excluding dining areas and those premises specified in Chapter III, but including rooms contained in means of transport) the design and layout are to permit good food hygiene practices, including protection against contamination between and during operations. In particular:

La conception et l'agencement des locaux où les denrées alimentaires sont préparées, traitées ou transformées (à l'exclusion des salles à manger et des sites et locaux mentionnés dans l'intitulé du chapitre III, mais y compris les locaux faisant partie de moyens de transport) doivent permettre la mise en œuvre de bonnes pratiques d'hygiène et notamment prévenir la contamination entre et durant les opérations. En particulier:


In rooms where food is prepared, treated or processed (excluding dining areas and those premises specified in Chapter III, but including rooms contained in means of transport) the design and layout are to permit good food hygiene practices, including protection against contamination between and during operations. In particular:

La conception et l'agencement des locaux où les denrées alimentaires sont préparées, traitées ou transformées (à l'exclusion des salles à manger et des sites et locaux mentionnés dans l'intitulé du chapitre III, mais y compris les locaux faisant partie de moyens de transport) doivent permettre la mise en œuvre de bonnes pratiques d'hygiène et notamment prévenir la contamination entre et durant les opérations. En particulier:


—Chapter II applies to all rooms where food is prepared, treated or processed, except dining areas and premises to which Chapter III applies

—le chapitre II s'applique à tous les locaux où les denrées alimentaires sont préparées, traitées ou transformées, à l'exception des salles à manger et des sites et locaux auxquels s'applique le chapitre III,


w