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Fat cheese
Fat reduced butter
Full-fat cheese
Half fat
Half fat butter
Half-cooked cheese
Half-fat
Half-fat cheese
Half-fat margarine
Half-fat vegetable margarine
Low fat butter
Low fat cheese spread
Low-fat margarine
Minarine
Semi-cooked cheese
Three quarter butter
Vegetable halvarine
Vegetable minarine

Traduction de «half-fat cheese » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous




fat reduced butter | half fat butter | low fat butter | three quarter butter

beurre à 40% | beurre à 60% | beurre à faible teneur en matières grasses | beurre à teneur réduite en matières grasses


half-cooked cheese | semi-cooked cheese

fromage à pâte demi-cuite


half-fat margarine | low-fat margarine

demi-margarine | margarine pauvre en matière grasse


fat cheese

fromage gras [ fromage à pâte grasse | fromage crème ]






vegetable minarine | half-fat vegetable margarine | vegetable halvarine

minarine végétale


minarine | half-fat margarine

minarine (1) | demi-margarine (2) | margarine à faible teneur en matière grasse (3) | margarine légère (4) | margarine light (5)
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
In the case of the half-fat cheese, an upper-case letter ‘S’ is indicated in a small box centrally positioned above the logo.

Dans le cas de la Toma Piemontese demi-grasse, un «S» majuscule doit figurer dans la petite fenêtre prévue à cet effet, au-dessus du logo, au centre.


‘Toma Piemontese’ is a cheese produced exclusively from cows' milk, i.e. whole milk for the full-fat variety, and partially skimmed milk for the half-fat variety.

La Toma Piemontese est un fromage produit exclusivement à partir de lait de vache, entier pour le type au lait entier, et partiellement écrémé pour le type demi-gras.


— Texture of the body of the cheese: for the full-fat variety, a soft consistency with small, well-distributed eyes. For the half-fat variety, an elastic or semi-hard (increasing with longer ageing) consistency with small eyes.

— structure de la pâte: pour le type au lait entier: pâte souple présentant de petites ouvertures diffuses; pour le type demi-gras: pâte élastique ou semi-ferme (évoluant au fil de l’affinage), avec de petites ouvertures,


The conformity mark is constituted by affixing, in the pre-marketing phase, a paper label (14 cm to 27 cm in diameter) and a branding stamped in the centre of one side of each cheese using appropriate stamping devices bearing the PDO logo and the letter ‘S’ for the half-fat variety.

Le marquage de conformité préalable à la commercialisation s’effectue en apposant une étiquette en papier (d’un diamètre de 14 à 27 cm) et une marque estampillée au centre de l’une des faces de chaque pièce à l’aide de sceaux de marquage prévus à cet effet et représentant le logo de l’AOP et la lettre «S» pour le produit demi-gras.




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'half-fat cheese' ->

Date index: 2024-04-24
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