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Association of the Ice Cream Industries of the EEC
Association of the Ice Cream Industries of the EU
Custard ice cream
Euroglaces
European Ice Cream Association
French custard ice cream
French ice cream
French-style ice cream
Frozen yoghurt
Frozen yogurt
Ice cream freezer
Ice cream maker
Ice cream manufacturing ingredients
Ice cream yoghurt
Ice cream yogurt
Ice-cream bought on impulse
Ice-cream freezer
Ice-cream maker
Impulse ice-cream
Impulse purchase ice-cream
Ingredients for ice cream manufacturing
Manufacturing process of ice cream
Manufacturing processing of ice cream
Materials for ice cream manufacturing
NICYRA
National Association of Retail Ice Cream Manufacturers
National Ice Cream Retailers Association
National Ice Cream and Yogurt Retailers Association
Pieces for ice cream manufacturing
Production process of ice cream
The manufacturing process of ice cream

Traduction de «ice cream yogurt » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
frozen yogurt | frozen yoghurt | ice cream yogurt | ice cream yoghurt

yogourt glacé | yoghourt glacé | glace au yogourt | glace au yoghourt | yaourt glacé | glace au yaourt | yogourt congelé | yoghourt congelé | yaourt congelé


Order Amending the Allocation Methods Order -- Cheese and Cheese Products, Ice Cream, Yogurt, Powdered Buttermilk and Concentrated Milk

Arrêté modifiant l'Arrêté sur les méthodes d'allocation de quotas (fromages et produits fromagers, crème glacée, yoghourt, babeurre en poudre et lait concentré)


Allocation Methods Order - Cheese and Cheese Products, Chicken and Chicken Products, Turkey and Turkey Products, Ice Cream, Yogurt, Powdered Buttermilk and Concentrated Milk

Arrêté sur les méthodes d'allocation de quotas (Fromages et produits fromagers, volaille et ses produits, dindons, dindes et leurs produits, crème glacée, yoghourt, babeurre en poudre et lait concentré)


National Ice Cream and Yogurt Retailers Association [ NICYRA | National Ice Cream Retailers Association | National Association of Retail Ice Cream Manufacturers ]

National Ice Cream and Yogurt Retailers Association [ NICYRA | National Ice Cream Retailers Association | National Association of Retail Ice Cream Manufacturers ]


ice cream manufacturing ingredients | pieces for ice cream manufacturing | ingredients for ice cream manufacturing | materials for ice cream manufacturing

ingrédients pour la fabrication de crèmes glacées


production process of ice cream | the manufacturing process of ice cream | manufacturing process of ice cream | manufacturing processing of ice cream

procédé de fabrication de crèmes glacées


Association of the Ice Cream Industries of the EEC | Association of the Ice Cream Industries of the EU | European Ice Cream Association | Euroglaces [Abbr.]

Association des industries alimentaires des glaces et crèmes glacées de la CEE | Association des industries des glaces alimentaires de l'UE | EUROGLACES [Abbr.]


ice-cream bought on impulse | impulse ice-cream | impulse purchase ice-cream

glace d’impulsion | glace qui fait l'objet d'un achat impulsif


custard ice cream | french custard ice cream | french-style ice cream | french ice cream

crème glacée aux œufs | glace aux œufs


ice cream maker | ice-cream maker | ice cream freezer | ice-cream freezer

sorbetière | turbine à glace | turbine à crème glacée
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Allocation Methods Order — Cheese and Cheese Products, Ice Cream, Yogurt, Powdered Buttermilk and Concentrated Milk

Arrêté sur les méthodes d’allocation de quotas (fromages et produits fromagers, crème glacée, yoghourt, babeurre en poudre et lait concentré)


The Secretary of State for External Affairs, pursuant to paragraph 6.2(2)(a)Footnote of the Export and Import Permits Act, hereby makes the annexed Order establishing methods for allocating the import access quantity for cheese and cheese products, chicken and chicken products, turkey and turkey products, ice cream, yogurt, powdered buttermilk and concentrated milk.

En vertu de l'alinéa 6.2(2)a)Note de bas de page de la Loi sur les licences d'exportation et d'importation, le secrétaire d'État aux Affaires extérieures prend l'Arrêté établissant les méthodes d'allocation de quotas de fromages et de produits fromagers, de volaille et de ses produits, de dindons, de dindes et de leurs produits, de crème glacée, de yoghourt, de babeurre en poudre et de lait concentré, ci-après.


XMLFull Document: Allocation Methods Order — Cheese and Cheese Products, Ice Cream, Yogurt, Powdered Buttermilk and Concentrated Milk [16 KB] |

XMLTexte complet : Arrêté sur les méthodes d’allocation de quotas (fromages et produits fromagers, crème glacée, yoghourt, babeurre en poudre et lait concentré) [17 KB] |


Allocation Methods Order — Cheese and Cheese Products, Ice Cream, Yogurt, Powdered Buttermilk and Concentrated Milk (SOR/95-196)

Arrêté sur les méthodes d’allocation de quotas (fromages et produits fromagers, crème glacée, yoghourt, babeurre en poudre et lait concentré) (DORS/95-196)


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HTMLFull Document: Allocation Methods Order — Cheese and Cheese Products, Ice Cream, Yogurt, Powdered Buttermilk and Concentrated Milk |

HTMLTexte complet : Arrêté sur les méthodes d’allocation de quotas (fromages et produits fromagers, crème glacée, yoghourt, babeurre en poudre et lait concentré) |


The EU is fully using the TRQs established for mushrooms, dairy products such as yogurt and milk and cream in powder, whey, preparations for infant use and sweetcorn, to a lesser extent TRQ on ice cream (though increasingly), and barely its TRQs on cheese (average of 8%) and on sugar confectionery (average of 3%).

L’Union européenne utilise la totalité des contingents tarifaires établis pour les champignons, les produits laitiers tels que le yoghourt, le lait et la crème en poudre, ainsi que pour le petit-lait, les préparations pour l’alimentation des enfants et le maïs doux. Elle utilise dans une moindre mesure les contingents tarifaires pour les glaces (bien que l’on enregistre une augmentation pour ces produits), et utilise à peine ses contingents tarifaires pour le fromage (8 % en moyenne) et pour les sucreries (3 % en moyenne).


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