Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Blood glucose meter
Blood glucose monitor
Crystal syrup
D glucose
D-glucose
Dextrose
Dextrose
E1102
Glucometer
Glucose
Glucose
Glucose meter
Glucose monitor
Glucose oxidase
Glucose syrup with a high fructose content
Glucose-added
Glucose-oxydase
Glucosed
Glucosic
Grape sugar
Grape sugar
HFGS
High fructose glucose syrup
High-fructose glucose syrup
Liquid glucose
Liquidation proceeds
Plasma glucose
Proceeds from liquidation
Returns from liquidation
Starch syrup
Venous plasma glucose

Traduction de «liquid glucose » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
crystal syrup | liquid glucose | starch syrup

glucose cristal | sirop cristal


blood glucose monitor | blood glucose meter | glucose monitor | glucose meter | Glucometer

glucomètre | glycomètre | lecteur de glycémie | indicateur de glycémie


glucosed | glucosic | glucose-added | glucose

glucosé | glucosique


D glucose | dextrose | D-glucose | glucose | grape sugar

dextrose | D-glucose | glucose | sucre de raisin


glucose syrup with a high fructose content | high fructose glucose syrup | high-fructose glucose syrup | HFGS [Abbr.]

sirop de glucose à haute teneur en fructose | SGHTF [Abbr.]


glucose oxidase | glucose-oxydase [ E1102 ]

glucose-oxydase


plasma glucose | venous plasma glucose

glycémie veineuse


blood glucose monitor [ blood glucose meter | Glucometer ]

glucomètre [ glycomètre | lecteur de glycémie | indicateur de glycémie ]


liquidation proceeds (1) | proceeds from liquidation (2) | returns from liquidation (3)

produit de liquidation


grape sugar (1) | glucose (2) | dextrose (3)

sucre de raisin | glucose | dextrose
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(ii) in the case of liquid whole egg destined for drying, contain yeast autolysate and may be treated with hydrogen peroxide and catalase, glucose oxidase and catalase or yeast and suitable glucose fermenting bacterial culture, or

(ii) dans le cas de l’oeuf entier liquide destiné au séchage, de l’autolysat de levure et peut être traité avec du peroxyde d’hydrogène et de la catalase, de la glucose-oxydase et de la catalase, de la levure ou une culture bactérienne appropriée fermentant le glucose, et


(ii) in the case of liquid yolk destined for drying, contain yeast autolysate and may be treated with hydrogen peroxide and catalase, glucose oxidase and catalase or yeast and suitable glucose fermenting bacterial culture, or

(ii) dans le cas du jaune d’oeuf liquide destiné au séchage, de l’autolysat de levure et peut être traité avec du peroxyde d’hydrogène et de la catalase, de la glucose-oxydase et de la catalase, de la levure ou une culture bactérienne appropriée fermentant le glucose, et


(ii) in the case of liquid egg-white destined for drying, contain yeast autolysate and may be treated with hydrogen peroxide and catalase, glucose oxidase and catalase or yeast and suitable glucose fermenting bacterial culture,

(ii) dans le cas du blanc d’oeuf liquide destiné au séchage de l’autolysat de levure et peut être traité avec du peroxyde d’hydrogène et de la catalase, de la glucose-oxydase et de la catalase, de la levure ou une culture bactérienne appropriée fermentant le glucose,


(c) sugar, invert sugar, dextrose or glucose, in dry or liquid form;

c) du sucre, du sucre inverti, du dextrose ou du glucose, à l’état sec ou à l’état liquide;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(a) shall be the unfrozen, pasteurized combination of cream, milk or other milk products, sweetened with sugar, liquid sugar, invert sugar, honey, dextrose, glucose, corn syrup, corn syrup solids or any combination of such sweeteners;

a) est un mélange pasteurisé, mais non congelé, de crème, de lait ou d’autres produits du lait, édulcoré avec du sucre, du sucre liquide, du sucre inverti, du miel, du dextrose, du glucose, du sirop de maïs, des solides du sirop de maïs ou avec un mélange de n’importe lesquels de ces édulcorants;


is the glucose content before enzymatic treatment, determined by high performance liquid chromatography (HPLC).

teneur en glucose avant traitement enzymatique, déterminée par chromatographie liquide à haute performance (CLHP).


It is therefore appropriate to provide that the determination of starch (or dextrin) content is to be carried out in an enzymatic way by amylase and amyloglucosidase and that the glucose content is to be determined using high performance liquid chromatography (HPLC), as set out in Annex I to Commission Regulation (EC) No 900/2008 of 16 September 2008 laying down the methods of analysis and other technical provisions necessary for the application of the arrangements for imports of certain goods resulting from the processing of agricult ...[+++]

Il convient donc de préciser que la détermination de la teneur en amidon (ou dextrines) doit être réalisée par voie enzymatique, par amylase et amyloglucosidase, et que la teneur en glucose doit être établie en utilisant la méthode de chromatographie liquide à haute performance (CLHP), conformément aux dispositions de l’annexe I du règlement (CE) no 900/2008 de la Commission du 16 septembre 2008 définissant les méthodes d’analyse et autres dispositions de caractère technique nécessaires pour l’application du régime d’importation de ce ...[+++]


(a) semi-white sugar, white sugar, refined white sugar, dextrose, fructose, glucose syrup, liquid sugar, invert liquid sugar syrup, as defined in Council Directive 2001/111/EC;

(a) sucre mi-blanc, sucre blanc, sucre blanc raffiné, dextrose, fructose, sirop de glucose, sucre liquide, sucre liquide inverti, sirop de sucre inverti, définis par la directive 2001/111/CE du Conseil;


semi-white sugar, white sugar, refined white sugar, dextrose, fructose, glucose syrup, liquid sugar, invert liquid sugar, invert sugar syrup, rectified concentrated grape must, concentrated grape must, fresh grape must, burned sugar, honey, carob syrup, or other natural carbohydrate substances having a similar effect to the above products.

sucre mi-blanc, sucre blanc, sucre banc raffiné, dextrose, fructose, sirop de glucose, sucre liquide, sucre liquide inverti, sirop de sucre inverti, moût de raisins concentré rectifié, moût de raisins concentré, moût de raisins frais, sucre caramélisé, miel, sirop de caroube, ainsi que d'autres substances glucidiques naturelles ayant un effet analogue à celui des produits susvisés.


semi-white sugar, white sugar, refined white sugar, dextrose, fructose, glucose syrup, liquid sugar, invert liquid sugar, invert sugar syrup, rectified concentrated grape must, concentrated grape must, fresh grape must, burned sugar, honey, carob syrup, or using other natural carbohydrate substances having a similar effect to the above products.

trose, fructose, sirop de glucose, sucre liquide, sucre liquide inverti, sirop de sucre inverti, moût de raisin concentré rectifié, moût de raisin concentré, moût de raisin frais, sucre caramélisé (burned sugar), miel, sirop de caroube, ainsi que d'autres substances glucidiques naturelles ayant un effet analogue à celui des produits susvisés.




datacenter (1): www.wordscope.fr (v4.0.br)

'liquid glucose' ->

Date index: 2021-07-04
w