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Maintain resources in food manufacturing
Maintain the use of additives in food manufacturing
Manage resources in food manufacturing
Manage resources in the food manufacturing
Manage resources in the manufacturing of food
Manage the use of additives in food manufacturing
Oversee the use of additives in food manufacturing
Supervise the use of additives in food manufacturing

Traduction de «maintain resources in food manufacturing » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
maintain resources in food manufacturing | manage resources in the manufacturing of food | manage resources in food manufacturing | manage resources in the food manufacturing

gérer des ressources dans la production de denrées alimentairer


oversee the use of additives in food manufacturing | supervise the use of additives in food manufacturing | maintain the use of additives in food manufacturing | manage the use of additives in food manufacturing

gérer l’emploi d'additifs dans la production de denrées alimentaires
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
The practice, which is widespread in some parts of the EU, of maintaining permanent grassland only by mowing offers no alternative to pasture farming, either with a view to food production or to resource efficiency or soils.

La pratique très répandue dans certaines régions de l’Union européenne qui consiste à n’entretenir les prairies permanentes que par la fauche n’offre aucune solution de substitution à l’économie pastorale, que ce soit du point de vue de la production alimentaire, de l’utilisation efficace des ressources ou de la gestion des sols.


If a Canadian food manufacturer wishes to supply both countries, it has to shut down the line, clean it out, recalibrate the equipment, and then run the separate formulation, while maintaining separate inventories, including packaging and labelling.

Si un fabricant de produit alimentaire canadien souhaite offrir ses produits aux deux pays, il doit fermer temporairement la chaîne de production et la nettoyer, recalibrer le matériel, exécuter la commande spéciale, maintenir des inventaires séparés, procéder à des emballages et étiquetages séparés.


B.27.004 (1) Where, in the opinion of the Director, the sale of a low-acid food packaged in a hermetically sealed container may contravene section B.27.002 or B.27.003, the Director may, by notice in writing, request that the manufacturer or importer of the food submit, on or before the date specified in the notice, evidence that establishes that the processes used to manufacture, process and package the food rendered and maintained the food commercial ...[+++]

B.27.004 (1) Lorsque le Directeur juge que la vente d’un aliment peu acide emballé dans un récipient hermétiquement fermé risque d’être en contravention avec les articles B.27.002 ou B.27.003, il peut, par avis écrit, demander au fabricant ou à l’importateur de l’aliment de lui présenter, au plus tard à la date précisée dans l’avis, la preuve que les procédés de fabrication, de transformation et d’emballage de l’aliment permettent d’atteindre et de maintenir la stérilité commerciale.


170.1 Every person who imports, manufactures, packages, labels, stores, distributes, sells or advertises for sale any animal food for ruminants, equines, porcines, chickens, turkeys, ducks, geese, ratites or game birds shall establish and maintain written procedures to facilitate an effective recall of the animal food.

170.1 Quiconque importe, fabrique, emballe, étiquette, entrepose, distribue, vend ou annonce pour de la vente un aliment pour animaux destiné aux ruminants, équidés, porcins, poulets, dindons, canards, oies, ratites ou aux gibiers à plumes établit et tient à jour une procédure écrite de rappel efficace des aliments pour animaux.


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Of course, it is important to note that it was XL Foods that failed Canadians first by not tracking E. coli trends or maintaining adequate sanitation standards, which would have prevented such a widespread contamination, but it was the minister who compounded that failure by refusing to provide adequate resources to inspectors at the front line to investigate and enforc ...[+++]

Bien sûr, il importe de noter que c’est XL Foods qui a manqué à ses obligations envers les Canadiens, tout d’abord en ne suivant pas les tendances de la bactérie E. coli et en ne maintenant pas des normes suffisantes d’hygiène qui auraient permis de prévenir une contamination aussi étendue.


(b)frozen fishery products, with the exception of whole fish initially frozen in brine intended for the manufacture of canned food, must be maintained during transport at an even temperature of not more than – 18 °C in all parts of the product, possibly with short upward fluctuations of not more than 3 °C.

b)les produits de la pêche congelés, à l’exception des poissons entiers initialement congelés en saumure et destinés à l’industrie de la conserve, doivent être maintenus pendant le transport à une température homogène ne dépassant pas – 18 °C en tous points, de brèves fluctuations vers le haut de 3 °C au maximum étant tolérées.


frozen fishery products, with the exception of frozen fish in brine intended for the manufacture of canned food, must be maintained during transport at an even temperature of not more than -18oC in all parts of the product, possibly with short upward fluctuations of not more than 3oC.

les produits de la pêche congelés, à l'exception des poissons congelés en saumure et destinés à l'industrie de la conserve, doivent être maintenus pendant le transport à une température homogène ne dépassant pas -18 oC en tous points, de brèves fluctuations vers le haut de 3 oC au maximum étant tolérées.


frozen fishery products, with the exception of frozen fish in brine intended for the manufacture of canned food, must be maintained during transport at an even temperature of not more than –18 °C in all parts of the product, possibly with short upward fluctuations of not more than 3 °C.

les produits de la pêche congelés, à l'exception des poissons congelés en saumure et destinés à l'industrie de la conserve, doivent être maintenus pendant le transport à une température homogène ne dépassant pas - 18 °C en tous points, de brèves fluctuations vers le haut de 3 °C au maximum étant tolérées.


On reflection, I can think of a couple of things, and one is the change in our economy from a predominantly agrarian and natural resource base to one with a more diversified economy based on high-value-added manufacturing and the requirements for just-in-time inventory, not only in manufacturing but also in the food system as well.

À la réflexion, je peux penser à deux ou trois choses, notamment le passage d'une économie surtout agraire et fondée sur les ressources naturelles à une économie plus diversifiée, basée sur des entreprises manufacturières à valeur ajoutée élevée qui exigent un système de stockage juste à temps non seulement dans le secteur manufacturier, mais dans le secteur agroalimentaire également.


industry: the Community wants to step up the dialogue with industry, encourage voluntary agreements, develop rational resource-management, improve the information available to consumers, adopt Community standards for manufacturing processes and products whilst avoiding distorting competition, preserving the integrity of the internal market and maintaining European competitiveness.

l'industrie: la Communauté souhaite renforcer le dialogue avec les entreprises, promouvoir la conclusion d'accords volontaires, développer une gestion rationnelle des ressources, favoriser l'information des consommateurs, adopter des normes communautaires pour les procédés de fabrication et les produits, tout en évitant les distorsions de concurrence, en préservant l'intégrité du marché intérieur et en maintenant la compétitivité européenne.




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'maintain resources in food manufacturing' ->

Date index: 2023-08-16
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