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Breakfast sausage
Build smoking pipe parts
Building of smoked tobacco products
Country style smoked sausage
Detectors of smoke
Environmental smoking
European breakfast sausage
Fabrication of smoked tobacco products
Fresh sausage
Involuntary smoking
Leona sausage
Leoner sausage
Lioner sausage
Lyoner sausage
Make smoking pipe parts
Manufacturing of a smoked tobacco product
Manufacturing of smoked tobacco products
Passive smoking
Produce parts for smoking pipes
Produce smoking pipe parts
Sausage for spreading
Secondhand smoking
Sidestream smoking
Smoke alarms
Smoke sensing devices
Smoke sensors
Smoked sausage
Spread sausage
Vienna smoked sausage

Traduction de «smoked sausage » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous




country style smoked sausage

saucisse de campagne fumée


Lyoner sausage | Lioner sausage | Leoner sausage | Leona sausage

saucisson lyoner | saucisson Lyoner | saucisson leona


smoke alarms | smoke sensing devices | detectors of smoke | smoke sensors

détecteurs de fumée


build smoking pipe parts | make smoking pipe parts | produce parts for smoking pipes | produce smoking pipe parts

produire des pièces pour pipes à tabac


fabrication of smoked tobacco products | manufacturing of a smoked tobacco product | building of smoked tobacco products | manufacturing of smoked tobacco products

fabrication de produits du tabac à fumer


sausage for spreading | spread sausage

saucisse | saucisse à tartiner | saucisson à tartiner | tartinette


passive smoking | involuntary smoking | secondhand smoking | sidestream smoking | environmental smoking

tabagisme passif | tabagisme involontaire


fresh sausage | breakfast sausage | European breakfast sausage

saucisse
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Except emulsified sausages, smoked sausages and liver paste’

À l'exclusion des saucisses émulsifiées, des saucisses fumées et des pâtes de foie»


Mr. Longuépée: There is sausage, and we also have a smoked one.

M. Longuépée : Il y a de la saucisse.


4.2 Description: Smoked sausage, made from the meat, fat, bone and gristle obtained from the ribs and spine of the Bisaro breed of pig or of cross-breeds that must be 50 % Bisaro (F1 animals, produced by cross-breeding pure-bred Bisaro pigs registered in the herdbook with pigs of other breeds), which is stuffed into a pig's stomach (bucho), bladder or large intestine (palaio).

4.2. Description: Saucisson fumé, fabriqué à partir de viande, de graisse, d'os et de cartilages provenant des côtes et de la colonne vertébrale de porcs de la race Bisaro ou d'animaux croisés avec cette race dès lors qu'ils présentent 50 % de sang Bisaro (animaux F1, résultant du croisement d'animaux de la race Bisaro de ligne pure, inscrits au livre généalogique, avec des animaux d'autres races), farci dans des estomacs («bucho»), des vessies ou des boyaux («palaio») de porc.


Their taste and aroma are the features which set ‘kabanosy’ apart from other sausages. These features are the result of the use in the production process of appropriately selected seasonings and the proportions thereof: natural pepper, nutmeg, caraway, sugar and the specific smoking process, which further enhances the product’s flavour.

Les kabanosy se distinguent des autres saucisses par leur goût et leur arôme, qui résultent de l’utilisation, lors du processus de fabrication, de condiments soigneusement sélectionnés (poivre naturel, muscade, cumin et sucre) et précisément dosés, ainsi que du processus de fumage, qui renforce encore les qualités gustatives du produit.


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Kabanosy, or thin, dried and smoked pork sausages in sheep casings, were eaten throughout Poland as early as the 1920s and 1930s.

Les kabanosy, longues et minces saucisses de porc séchées et fumées, conditionnées dans des boyaux de mouton, étaient consommées couramment en Pologne dès les années 20 et 30 du siècle dernier.


4.2 Description: lightly oak-smoked sausage, made from the meat and hard fats obtained from cuts of meat from the carcasses of the Alentejana breed of pig.

4.2 Description: Saucisson fumé normalement au bois de chêne vert, composé de viande et de lard ferme issus de la découpe de porcs de la race alentéjane.


The money in hogs isn't in producing loin chops; it's made in producing smoked products and adding value to the end product, i.e., sausages, etc.

Dans le secteur porcin, ce n'est pas en produisant des côtelettes qu'on gagne beaucoup d'argent; c'est en produisant des produits fumés, des produits à valeur ajoutée, comme les saucisses, etc.


The sausage is then smoked slowly using oak- and/or chestnut-wood, traditionally for at least 15 days, after which it is cured in a cool environment.

L'autre extrémité est liée lorsque la farce est bien compacte. Ensuite, les saucissons sont fumés sur un feu doux, nourri avec du bois de châtaigner et/ou de chêne, traditionnellement durant 15 jours au minimum.


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